Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YANİ OKUYOR AMA ORADA KALMIYOR SONRA ŞARJ OLMAYA GEÇİYOR
  • Polwenan kullanıcısına yanıt
    Hacim 11.1 surumuyine bizm isimizi gorur bizbiliyoruz kalktigini flashin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Dava acalim beyler aliriz tazminati :-)

• PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Ses azaltamaya basili iken usb takin sonra birakmadan bekleyin 10 saniye felan pc tabelti gorene kadar

• dogu006 kullanıcısına yanıt
    hocam çok sağolun oldu teşekkürler
  • Bak dostum.
    Adam sana flashı destekleyeceğini söylemiş ve de destekliyor. Nasıl destekleyeceğine sen karar veremezsin. Şuan bu tablet flash çalıştırmıyor da diyemezsin. Sana stok browser ile destekleyeceğini taahhüt etmemiş. İster gömülü yapar istediği programı ister yapmaz. Samsungun gömülü bloatware uygulamaları çok mu iyi. Karışabiliyomusun samsunga. Hayır. Neden. Çünkü kendi cihazı. Adam bunu böyle tasarlamış. İster kullanırsın ister satarsın, bu da reederi bağlamaz.
    Bak dostum, söylediklerinde dikkatli olasın. Yazdığın her hakaret firmanın ticari itibarını zedelemekte ve sen şuan suç işlemektesin. Heran firma yetkilisi hakkında suç duyurusu yapabilir, ve donanımhaberdende kimlik bilgilerini isteyebilir. Hakaret etmek ve eleştri yapmak arasındaki ince cizgiyi iyi belirle, sana dost tavsiyemdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

ne saçmalıyorsun sen. sanki tablete flash player mi yükleniyor. dandik bir versiyonu gömülü yapmışlar. yeni versiyonda yine gömülü yapmışlar. flash player silinmiyince ve güncellenmiyince biz nasıl yükleyelim flash player'i. burdaki herkes gerizekalı bir sen akıllısın demi. yeter ya. o kadar uğraştık güncelleme çıkarsınlar diye yine beceremedi süperzekalı reeder. helal olsun ben bir şey demiyorum.

cevap vermeye tenezzül etmiyorum.fikirlerimi aynı seviyedeki arkadaşlarla paylaşıyorum ve fikirlerini alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

Bak dostum.
    Adam sana flashı destekleyeceğini söylemiş ve de destekliyor. Nasıl destekleyeceğine sen karar veremezsin. Şuan bu tablet flash çalıştırmıyor da diyemezsin. Sana stok browser ile destekleyeceğini taahhüt etmemiş. İster gömülü yapar istediği programı ister yapmaz. Samsungun gömülü bloatware uygulamaları çok mu iyi. Karışabiliyomusun samsunga. Hayır. Neden. Çünkü kendi cihazı. Adam bunu böyle tasarlamış. İster kullanırsın ister satarsın, bu da reederi bağlamaz.
    Bak dostum, söylediklerinde dikkatli olasın. Yazdığın her hakaret firmanın ticari itibarını zedelemekte ve sen şuan suç işlemektesin. Heran firma yetkilisi hakkında suç duyurusu yapabilir, ve donanımhaberdende kimlik bilgilerini isteyebilir. Hakaret etmek ve eleştri yapmak arasındaki ince cizgiyi iyi belirle, sana dost tavsiyemdir.

Ya tmm biraz duzeltiyorum uslubumu. Ama ipadlerde de puffini yukleyince flash calisiyor. İpad flash destekliyor diyemeyiz ama. Flash sorununu duzelteceklerini soylediler ve gecici olarak puffini kulanmamizi soylediler guncellemede flash soeunu duzelcek dediler. Ama simdi yine puffin ile sorunu halletmis sayip bizi kandiriyorlar. Bu da bende asiri tepki yapti ozur dilerim.

• Haci sert tepki vermis olabiliris kabul ama yaptiklari mantikli degil yine neden gomulu yapiolarki hic yapmasinlar biz kuralim. Madem gomulu yaptin ama cslismasi gerekiyo cunku bnm 100tllik tablette bile calisiyo kurunca

Ben katılmıyorum sana, şu an 11.1 gördüm ve çoğu sitede sıkıntı yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 20 Ocak 2014; 21:40:18 >
  • Yok hakliyken haksiz duruma dustum arkadaslar kusra bakmayin sinirden ne yapacagimi bilemedim yanlis cumleler kurdum. Ben de basta hakaret etmcem diye hep kibar ola ola bi zamandan sonra sabri kalmiyor insanin. Gercekten cok sinirlendim. Sozunu tutmadilar. Okadar bekledik bosaymis. Neyse artik tableti geri alirlarsa iade edicem yoksa kullanicaz flahsiz care yok. Hee root atmak da bir care ona ugrasicaz diger alternatif.

• Hyperious kullanıcısına yanıt
    Demek isteği 11.1 gömülü olmasın biz kuralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Ben katılmıyorum sana, şu an 11.1 gördüm ve çoğu sitede sıkıntı yaşamıyorum

sahsen ben 11.1 demedim. Tablet flash calistirmiyordu yine calistirmiyor. Degisen bir sey olmadi. Bosuna bekledik.

• Nyse hayirlisi root atabilirmiyiz onu bir arastirsak

• Arkadaşlar güncelleme ile ilgili birkaç şey paylaşmak istiyorum;

-Burada eleştiri yapabiliriz en doğal hakkımız fakat sadece art niyet besleyen insanlar var büyük ihtimalle başka firmaların çalışanları bunları ayırt etmek kolay.(tek tek isim yazmıyorum onlar kendilerini biliyorlar)
    -Flash 11.1 tam anlamıyla randımanlı çalışmıyor olabilir fakat tabletin f/p olarak bir değer kaybettiğine inanmıyorum, zira inanılmaz stabil ve performanslı çalışıyor.
    -Reeder Shop adı altında bir uygulama gelmiş, burada takdir ettim büyük işler çıkabilir.(3-5 kişilik firma abi yea diyenlere duyrulur)
    -Puffin bir nevi iş görüyor, bence kendi tarayıcısının yerini tutabilir bende en azından bir sıkıntı yaratmadı.
    -Hafıza alanı ciddi bir biçimde arttı, burada da büyük teşekkürlerimi sunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Nyse hayirlisi root atabilirmiyiz onu bir arastirsak

Root zaten cok gerekli. Ben hicbir uygulamayi sd karta atamiyorum. Root gerekiyor onun icin. Flash playeri da halledeeriz. Tablete gomulu facebook twitter i da silebiliriz.

Nasil yapabiliriz oguzhan

• Hyperious kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdigin icin tesekkurler. Madem guncelleme gelmis yukleyelim. Basit midir yuklemek hocam

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk yüklerken en korktuğum şey stabiliteden bir şeyler kaybetmesiydi ama hız sanki daha da artmış ve hafıza alanı da arttı. Ana konunun başında linkleri tekrar paylaştım, indirdiğin dosyanın içinde kılavuzu mevcut basit bir dille anlatmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Arkadaşlar güncelleme ile ilgili birkaç şey paylaşmak istiyorum;

-Burada eleştiri yapabiliriz en doğal hakkımız fakat sadece art niyet besleyen insanlar var büyük ihtimalle başka firmaların çalışanları bunları ayırt etmek kolay.(tek tek isim yazmıyorum onlar kendilerini biliyorlar)
    -Flash 11.1 tam anlamıyla randımanlı çalışmıyor olabilir fakat tabletin f/p olarak bir değer kaybettiğine inanmıyorum, zira inanılmaz stabil ve performanslı çalışıyor.
    -Reeder Shop adı altında bir uygulama gelmiş, burada takdir ettim büyük işler çıkabilir.(3-5 kişilik firma abi yea diyenlere duyrulur)
    -Puffin bir nevi iş görüyor, bence kendi tarayıcısının yerini tutabilir bende en azından bir sıkıntı yaratmadı.
    -Hafıza alanı ciddi bir biçimde arttı, burada da büyük teşekkürlerimi sunuyorum

Bana gondermelerin de var. Eger bana baska sirketin calisani diyorsan yaniliyorsun. Ben normal bir musterisiyim reederin. Benim neden oyle dedigimi de biliyorsun gunlerce ulasamdigim icin oyle dedim.İlgilenmedikleri icin oyle dedim. Eger yorumlardan yola cikarsak sana da bir reeder calisani diyebiliriz. Cunku reeder hakkinda hic kotu yorum yapmamana karsilik hep onu destekler sekilde davrandin. Yani burda flashi puffinle calistirmak flash sorununu halletmek degil. Cunku flash yuklu olmasa bile zaten puffinde flash calisiyor.Duzeltselerdi tek bir kelime etmeden tesekkur edip gececektim reedera. İnanin ki kucucuk bir art niyetim yok.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.