Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada root anlatılıyor teclast p89 için. Tüm donanım aynı. Şekli şemali bile aynı.
    Büyük ihtimal olması lazım. Elimde tablet olmadığı için denemedim.

Bu tür işlerle alakalı değilseniz denemeyin arkadaşlar.
    Tekrar ediyorum. Denediğim bir yöntem değil. Uyarıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polwenan kullanıcısına yanıt
    aynı mesajı ben yazmış bulundum :) ben seninkine ek olarak da bu çince linki vereyim

bbs.teclast.com
    401 - 未授权: 由于凭据无效,访问被拒绝。
    http://bbs.teclast.com/...d=viewthread&tid=240916

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnizmir -- 21 Ocak 2014; 0:59:16 >
  • hsnizmir kullanıcısına yanıt
    Hocam reeder a8i ile teclast p89 mini aynı tablet. Çin firmasının tabletini Türkiye'ye üstüne reeder markasını basıp getirmişler...

Olay bundan ibaret... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Arkadasm intel islemciyle alakasi yok gomulu yaptiklari icin calismiyor zamaninda custom romlarla cok ugrastim flashin gomulu oldugu romlarda calismiyodu flashlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arada yeni guncellemeyi yapanlar cihazda nperformans dusuklugu varmidir oyunlarda asphalt 8 olsun diger oyunlar olsun ona gore haberinizi bekliyorum

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Kanka ben denedim hiç bir performans düşüklüğü yok
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Adamsin kardesim o zaman bende yukleyeyim degilmi :-)

• alperfirat A kullanıcısına yanıt
    Yükle kardeşim 3 GB boş alan oluyor
  • arkadaşlar güncelleme hayırlı olsun.
    konuyu başından beri takip ediyorum. tableti çok beğendim, satın alma niyetindeyim. güncelleme sorunu çözümlenene kadar sessizce takip ettim.
    konunun başlarında da yazdığım sorularımı tekrar edeceğim.
    1-benim için en önemli nokta cep telefonumu modem olarak kullanarak A8i yi 3g internete bağlayabilir miyim. bunun için telefonumun Pc Suite programını tablete kurmam gerekiyor. pc suite i tablete kurabilirmiyim?
    2-gücelleme sonrası flash player ile banka-vergi dairesi vs. internet siteleri ile işlem yapılabiliyor mu?
    3-GPS i çalışıyormu? (bir arkadaş çalıştığını yazmıştı) ve doğru çalışıyor mu? oklu-sesli navigasyon olarak kullanabilecek miyiz?
    4-OTG kablosu ile klavye - fare kullanımı mümkün mü? micro hdmi ile tv bağlantısından bahsedilmişti, deneyebilen oldu mu?
    ilginize teşekkürler...
  • ukaley U kullanıcısına yanıt
    Üstat merhaba,

1-Pc suite programını ne android ne de ios'da kullanabilirsiniz. Onun için kurmak mümkün gözükmüyor.
    2-Kendi tarayıcısında düzelmeler var, + puffin web tarayıcısı ile geldiğinden dolayı flash içerikli sitelerde de işlem yapabilirsiniz.
    3-Gps hızlı ve doğru sonuç veriyor, rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    4-Klavye ve fare bağlayabilirsiniz, yeni nesil telefon ve tabletlerde olduğu gibi bunda da micro ile görüntü aktarımı mevcut fakat denemedim
    telefonumu modem olarak kullanamam yani öylemi :(
    usb modem dediği sadece gsm oparatörlerinin 3g cihazlarını mı kapsıyor yani...
    öyle ise benim için bu tablet kullanışsız oluyor malesef..
    ilginize teşekkürler hayırlı günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukaley -- 21 Ocak 2014; 11:30:17 >
  • ukaley U kullanıcısına yanıt
    Aslında şu yolu izleyebilirsiniz;

-Telefonunuzdaki interneti Pc suite ile bilgisayara aktarın ve usb ile a8i yi bağlayıp bilgisayardaki interneti kullanın

Biraz dolaylı da olsa çözümdür
    en başta sorduğum buydu zaten :)
    tablete pc suite kurulmayacağını söylemiştiniz. tablete pc suite kurulmadan tablet-telefon ilişkilendirmesi nasıl olacak?
    ben laptopta şu an telefonumu modem olarak kullanıyorum. usb ile telefonumu pc ye bağlayınca pc suite çalışıyor. pc suite tende internete bağlan seçeneği ile bağlanıyorum.
    android ve ios ta pc suite kullanazsınız diye yanıtlamıştınız beni.
    kafam karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukaley

en başta sorduğum buydu zaten :)
    tablete pc suite kurulmayacağını söylemiştiniz. tablete pc suite kurulmadan tablet-telefon ilişkilendirmesi nasıl olacak?
    ben laptopta şu an telefonumu modem olarak kullanıyorum. usb ile telefonumu pc ye bağlayınca pc suite çalışıyor. pc suite tende internete bağlan seçeneği ile bağlanıyorum.
    android ve ios ta pc suite kullanazsınız diye yanıtlamıştınız beni.
    kafam karıştı :)

Benim bildigim pc suite nokiaya ozgu bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

http://tabletrepublic.com/forum/android-hacking-tweaking/root-teclast-p89mini-e2w6-5135.html
    Burada root anlatılıyor teclast p89 için. Tüm donanım aynı. Şekli şemali bile aynı.
    Büyük ihtimal olması lazım. Elimde tablet olmadığı için denemedim.

Bu tür işlerle alakalı değilseniz denemeyin arkadaşlar.
    Tekrar ediyorum. Denediğim bir yöntem değil. Uyarıyorum.

Bu sitede update rom diyor sonra root diyor. Buyuk ihtimalle o rootu yukleyebilmemiz icin o romu yuklememiz lazim. O da mantiksiz geldi bana. Google play bile gidiyor onlari yukliyecez bir de. Nasil bir rom onu da bilemeyiz. Mecbur cinli siteden bakicaz artik

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    konunun 2.sayfasında aynı muhabbet olmuştu ama kısaca sizede aktarayım.
    telefonum lg ve bu telefonla laptop a bağlanarak "pc suite" ismi ile açılan uygulama penceresinden internete bağlanıyorum. nokia ya özgü veya değil o konuda bilgim yok ama ben LG marka telefonumun "Pc Suite" ini kullanıyorum.
    aynı yöntemi A8i için de uygulayabilir miyim onu merak ediyorum.
  • eve şimdi geldim ve yeni işe yaramaz güncellemeyi yükledim. malesefki eskisinden farkı yok. sadece puffini çakıp (oda ful sürümü değil) güncelleme çıkarmışlar. o kadarına bizimde aklımız yetiyor. üzerine çaktıkları 11,1,115,11 flas güncel olmayan ve çalışmayan flashdır. oysaki 11,1,115,27 versiyonunu çaksalar tüm herşeyi açacak. bana şu beceriksiz reeder servisinin numarasını verebilecek kimse varmı?
  • ^^albatros^^ kullanıcısına yanıt
    Keşke bu güncelemede flashı silselerdi biz kendimiz yükleseydik bide puffin koymuşlar işte boşuna beklettiler.
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle flash gomulu olmasaydi kesin acardi siteleri

• Merhaba,

Yakın zamanda yayınlayacağımız güncelleme ile, güncel sürüm üzerinde flash gömülü olmaktan çıkıp size özel derlediğimiz Flash Sürümünü paylaşacağız.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.