Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 4.4 olmuyacak yani sürüm yükseltmesi gelmiyor sadece sorun düzeltmek için gelecek.
  • Bence 4.4 kolay kolay gelmez. Gelirse zaten su tabletin degeri artar. Reeder getirir mi bilmem ama getirirse buyuk takdir kazanir. Neyse onemli olan simdi su yakinda gelecek olan guncelleme. Flash gomulu olmazsa kesin calisir. Artik biran once gelsede yuklesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 22 Ocak 2014; 10:31:45 >
  • sagolun bir sorum olacak tableti 15 dk once sarjdan cikardim wifi dusuk parlaklik internette geziyorum sarj yuzde 97 ye dustu normal mi? sizin nasilntukenuyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

sagolun bir sorum olacak tableti 15 dk once sarjdan cikardim wifi dusuk parlaklik internette geziyorum sarj yuzde 97 ye dustu normal mi? sizin nasilntukenuyor?

şarjdan çıkardığınızda zaten %97 olmasın. çünkü bende öyle bir sıkıntı var tam şarj olmuyor %96 97 98 de kalıyor kafasına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktafat

sagolun bir sorum olacak tableti 15 dk once sarjdan cikardim wifi dusuk parlaklik internette geziyorum sarj yuzde 97 ye dustu normal mi? sizin nasilntukenuyor?

Sabahta Akşama GPS kullandım. kısık ekran ışığı ile 10:00/ 18:00 saatleri arasında aralıklarla kapattım. şarjı dayandı, fakat arka planda çalışan uygulama vs varsa senin kullanımına bağlı olarak şarjı biter yada hızlı biter.

İstersen 2 saatte bitirirsin bu cihazın şarjını , ben bataryasından çok memnunum.

Bilgine kardeşim.Sabahta Akşama GPS kullandım. kısık ekran ışığı ile 10:00/ 18:00 saatleri arasında aralıklarla kapattım. şarjı dayandı, fakat arka planda çalışan uygulama vs varsa senin kullanımına bağlı olarak şarjı biter yada hızlı biter.

İstersen 2 saatte bitirirsin bu cihazın şarjını , ben bataryasından çok memnunum.

Bilgine kardeşim.

• Yok şarjdan çıkardığımda tam dolu diyor, bu tüketim hızı sizde de mi aynı?
  • Bu tüketim normal mi diyorsun kardeşim? @Technolojix ilk tablet kullanımım olduğu için tam olarak kestiremiyorum
  • noktafat N kullanıcısına yanıt
    %100 olduğunda 20 dk fazladan bırak bakalım nasıl olacak. Android tam randımanlı değil yazılımsal sorun olabiliyor. Benim telefonumda da böyle sorunlar oluyor. fazla kafama takmıyorum.
  • 12-13 saattir şarjda tablet ilk şarjları olduğu için. evet android arkaplanda çok fazla program çalıştırıyor, sinirlendim zaten arch linux kullanıyorum pc de 300-400 mb arası açılıyor pc, android maşallah 600MB den aşağıya inmiyor, pek mübarek pc den çok ram kullanıyor ayrıca intel işlemci power save moduna giriyormu acaba onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 22 Ocak 2014; 11:38:03 >
  • Reeder Bence Fiyat Performans Ürünü
  • Ürünü eleştirmiyorum, ilk tabletim ve ilk android kullanımım, şark tüketimimin normal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum, adam hardwareplus inclemesinde 6-7 saat film izledim diyor bu mümkün mü?
    Ben parlaklık kısık en son grafik ayarlarında asphalt 8i 4-5 saat oynayabiliyorum.
  • PeaxeL kullanıcısına yanıt
    peki normal kullanimda wifi filan benim ki gibi bir tuketim var mı? ben az takıntılıyım sanırım pilin adım adım azaldıgını gorunce rahatsız oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar reeder yine msjima cvp verdi ne oldu bunlara kafalarina tas mi dustu bu cumaya kdr gelecekms guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hardware plus hikaye bence. taraflı gibi geldi. şarjı o kadar gitmiyor bende. 15 dakkada %3 gitmiş süper. daha ne olsun. benim daha kötü gidiyor bu tablette. 3 dakkada 1 şarjı gidiyor. oyun oynarken 2 dakkada 1 falan. yani oyunla %20 parlaklıkta wifi kapalı 4 saat falan gidiyor. internette 5-6 saat falan gider video izlemeyle de 5 saat falan işte %20 ekran parlaklığı ve wifi kapalıyken. bence gayet iyi çünkü bundan önce 2 tane daha 300 tl civarı bir tablet aldım 2 sinde de şarj çok hızlı iniyordu aşağı. bu tablet zaten 2 saatte şarj oluyor. ben şahsen günde 1 şarj ediyorum. veya 2 günde 1 olduğu da oluyor kullanımıma göre değişiyor. bataryası beni tatmin ediyor bu haliyle. çok kafaya takma bir ipad gibi şarjı sağlam değil ama gayet iyi şarj konusunda bu tablet.

ayrıca intelin power save modu olup olmadığını sormuşsun. tablette hiç bir iş olmadığı zaman 800 mhz hızla çalışıyor işlemci. işlem yapıldığı zaman hemen 2000mhz 'ye çıkıyor. bunu cpu-z programını google play'den indirip görebilirsin. herhangi bir yere tıkladığın zaman bile 800 mhz birden 2000mhz oluyor. bu da demek oluyor ki bataryayı korumak için bir şeyler yapıyor işlemci.

pili ben de çok kafama takardım ama günde 1 şarj etmek bence gayet ideal. 2 saatte şarj oluyor zaten. önemli olan tabletin günde 2 kere şarj etmeye zorlayıp zorlamaması. benim günlük kullanımda günde maksimum 1 kere şarj ettim şimdiye kadar. ama istesem günde 2-3 kere şarj edecek kadar aktif kullanabilirim. Şarj konusunda en iyi tablet ipad'ler zaten.Bu tabletin donanım yönünden eksik saydığım yanı ram'i. keşke 2 gb olsaydı. mesela şuan tablette 311mb boş ram var. Ama yine de tablet hiç kasmıyor.

• Çok sağolasın kardeş aradığım cevap buydu, ilk defa tablet kullanıyorum onun için nasıl bir batarya tüketimi olduğunu bilmediğimden bir an çok gidiyormuş gibi geldi. a8i gerçekten çok iyi oyun oynamayı düşünmüyordum asphalt 8 denemek için indirmiştim, efektler filan çok harika çalışıyor ve hiç kasma yok yarım saattir oynuyorum :) Ayrıca androidde en soldaki geri tuşuna bastığımızda programdan tamamen çıkıyor mu? Kardeş tekrar çok teşekkürler cevabın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktafat -- 22 Ocak 2014; 13:16:32 >
    Ayarlar---Uygulamalar 'a gir sonra yandaki çalışanlar sekmesine gir. orada hem boş rami hem de çalışanları görebiliyorsun. ben şahsen "advanced task killer free" adlı uygulamayı kullanıyorum. orada hangi uygulamaların çalıştığını görebiliyorsun. ama bazı uygulamalar ne kadar kapatırsan kapat tekrar açılıyor ve ram yiyor. youtube, facebook, turkcell tv gibi. whats app da öyle mesela. vazgeçilmezlerin arasında değillerse bunları sil. mesela ben facebook'a tarayıcıdan bağlanıyorum böylece ram tasarrufu yapıyorum. en soldaki geri tuşu uygulamalardan tamamen çıkar. hatta bazı telefonlarda uygulamalardan geri tuşuyla çıkın home tuşuyla çıkarsanız kapanmaz uygulama diye bilgilendirmeler var. ram tüketimi aşırı olunca da tableti aç kapat biraz ferahlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperfirat

Arkadaslar reeder yine msjima cvp verdi ne oldu bunlara kafalarina tas mi dustu bu cumaya kdr gelecekms guncelleme

bana cevap vermedikleri olmadı. sağolsunlar yaptıkları iş hakkında bilgi veriyorlar. herhangibir aksilik olmazsa cumaya kadar çıkacakmış güncelleme. flash gömülü olmayacak fakat kendilerine flash ın çalışan versiyonunu söyledim muhtemel onu yükleyecekler. ama istenirse kaldırılıp başka bir versiyon yükleyebileceğiz.
  • geçen hafta A8İ aldım yüksek çözünürlüklü oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomonster

geçen hafta A8İ aldım yüksek çözünürlüklü oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?

yaratmaz en azından bende yaratmadı kastığı oyun görmedim diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.