Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim reeder a8i tabletimde a8iflash2.zip dosyayı kurmaya başladığımda tablet kendini yeniden başlatıyor acaba sorun nedir?
  • pc bağlarken tableti kapalı konumda parmagını ses kısma tuşuna basılı olarak usb kablosunu tak pc tableti tanır
  • Blazeer B kullanıcısına yanıt
    kardeşim onda sorun yok pc tableti tanıyor ama sart tuşuna basınca %5 te kalıyor tablet kendini yeniden başlatıyor
  • o sıkıntı bendede var bende onu çözmeye uğraşıyorum =)
  • erencankara E kullanıcısına yanıt
    Tableti bağladıktan sonra sabit bir yere koyup tekrar deneyin kablo temassızlık yapiyo olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencankara

kardeşim onda sorun yok pc tableti tanıyor ama sart tuşuna basınca %5 te kalıyor tablet kendini yeniden başlatıyor

Bunu yüklemeyi denedin mi? bir de bunu dene bakalım ne olacak

• pc amd işlemcili tablet acaba ona mı içerledi =)
  • erencankara E kullanıcısına yanıt
    Haci reedera8iflash.zip dosyasindaki progranlari kur senin dedigin reedera8iflash2.zip deki xmlyi flashla. O zaman yuzde 5 de kalmaz. Driverlar tam yuklenmiyo. Benim dedigim reedera8iflash.zip deki programlarda kuruluyo driverler

• Blazeer B kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok ben amd islemcili pcde yaptim :-) :-)

• hepsini denedim fark yok ince detay biri anlatabilirse sevinirim
  • Arkadaslar tablete Android 4.4 (kit kat) gelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zebelek

Arkadaslar tablete Android 4.4 (kit kat) gelirmi?

Mümkün görünmüyor gelmez servis olayı çok kötü güncellemelerden sonra kamera bozulduğu için servise gönderdim aynı güncellemeleri kurup tekrar göndermişler herşey aynı hiçbir değişiklik yok hiçbir açıklamada yazılmamış şunu yaptık bunu denedik gibilerinden tablet İstanbulu dolaşıp gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebelek

Arkadaslar tablete Android 4.4 (kit kat) gelirmi?

gelirse süper olur gelmezse tabletler elimizde kalır.
  • Gelmezse reederı saygıyla anıyoruz... Ancak bu konu intel ile alakali olabilir intel destek vermezse zor gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebelek -- 11 Mart 2014; 19:21:39 >
  • Merhaba arkadaşlar bu tableti gördüm beğendim ve içime sindi tablet tasarım olarak ekran olarak özellik olarak hoşuma gitti bir kaç sorum olucaktı

1.En önemlisi şarj süresi nasıl ne kadar gidiyor şarjı ?

2.Tableti çoğunlukla yabancı dizi izlemek ve film izlemek için kullanıcam ekran kare şeklindeymiş gibi geldi yabancı dizi ve film izlerken tam ekran sorunsuz oluyor mu (yani telefondaki gibi tüm ekranı video kaplıyor mu siyahlıklar var mı) sizden ricam zahmet olmazsa yabancı dizi açıp ekran görüntüsü alabilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden

3.Tablette ne gibi sorunlar var onları söyleyebilir misiniz ?

4.Bu tableti alma yerine şunu öneririm dediğiniz bir tablet var mı ?

Yardım eden herkese şimdiden çok teşekkür ederim
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Kardesm tabletin sarj suresi iyidir iki iki bucuk saatte sarj oluyor. Benim rottlu tablet oyun oynamazken hizini dusuruyorum 8 10 sate kdr kullaniom oyun oynarken de 5 saat civari. Sarj bakimindan tatminkar rottsuz cihazlarda da 5 6 saar civari gider wifi oyun filme gore degisiyo tabi ama tatminkar. Film gayet rahat izleniyor ben cok film izledim sikinti olmadi. Bs playeri indirince hic sknti yok. Ama sana sunu soyleyeyim kamera ve teknik servis hic ii degil. Ama performans olarak iyi. Tekniknservis onemliyse bence bunu alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Merhaba arkadaşlar bu tableti gördüm beğendim ve içime sindi tablet tasarım olarak ekran olarak özellik olarak hoşuma gitti bir kaç sorum olucaktı

2.Tableti çoğunlukla yabancı dizi izlemek ve film izlemek için kullanıcam ekran kare şeklindeymiş gibi geldi yabancı dizi ve film izlerken tam ekran sorunsuz oluyor mu (yani telefondaki gibi tüm ekranı video kaplıyor mu siyahlıklar var mı) sizden ricam zahmet olmazsa yabancı dizi açıp ekran görüntüsü alabilir misiniz, teşekkür ederim şimdiden

Tek tek cevaplıyorum.

1.Tabletin şarj süresi fiyatına göre iyi. IPad'ler bu konuda en iyisi. Ama bu da fiyatına göre çok iyi. Benim 3 tane 300tl civarında tablet tecrübem oldu onlar 3 saat video oynatabiliyordu bu reeder %25-30 ekran parlaklığında 5-6 saat video oynatabiliyor 4-5 saat internette gezinebiliyor, 3 saat oyun oynatabiliyor, 2,5 saatte şarj oluyor. Yani genel olarak şarjından memnunum. Ama internette bazı yerlerde 10 saat gidiyor falan filan diyorlar yalan o kadar da gitmiyor. Uyku modundayken gerçekten neredeyse hiç şarjı gitmiyor. Bu ucuz çin malı tabletlerde böyle değil.

2. Bu IPad'lerde de aynıdır. Senin izleyeceğin filmler 16:9 formatında olduğundan bu tablet de 4:3 formatında olduğundan ekranın ekranın üst ve alttan bir bölümü karanlık kalacaktır. Eğer öyle olmasını istemiyorsan ekran kalitesi bu tabletten daha iyi olan Samsung galaxy tab 3 8" T310 modeline de bakabilirsin. 4:3 'ün avantajı internette daha rahat gezinebilmek. Dik oynanan oyunlarda daha kolay tablet tutmak vs. Ama samsung t310 modelini gayet güzel tasarlamış dik tutunca bir zorluk yaşamıyorsun. Ama 10.1" tabletleri dik tutunca komik bir görüntü oluyor. Bu tablette 16:9 formatında izlediğim birkaç video; (resimlerin büyümesi için üzerine tıkla)
     REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM

3.DEZAVANTAJLARI
    -Tabletin Wifi çekimi pek iyi değil. Elini tabletin üstüne koyduğunda neredeyse hiç çekmiyor. Diğer türlü de ben samsung galaxy gio telefonumdan 1 diş daha az çekiyor. Zaten toplamda 4 diş var :) Yani modemi kesinlikle evin ortasına alman gerekecek her odadan çekmesi için.

-Tabletin kamerası son güncellemeden sonra iyice bozuldu. Ön kamera karanlık çekiyor. Arka kamera da eski performansında değil. Fps düşüşü de oldu kamerada çok ciddi bir şekilde. Daha kötü çekiyor. Yani yazılımla düzeltilebilir ama düzeltir mi reeder onu bilemeyiz.

-Tabletin büyük sorunlarından biri tableti Türkiye'ye getiren marka olan Reeder. Şahsen beni Facebook sayfasından engelledi güncelleme gelmediği için sitem ettim diye. Servisle işin olmazsa fazla sorun değil ama olursa başın ağrır diye düşünüyorum.

-Tabletin ses yüksekliği yeterli ama çıkan ses pek kaliteli değil. Yani çok kaliteli bir ses alamıyorsunuz. İşinizi görür ama zevkle müzik dinleyemezsiniz.

-Tablete flash player çalışmıyor. Pek de verimli olmayan bir flash playeri root atarak yükleyebiliyorsunuz ama dediğim gibi pek verimli değil flash player. Hatalar veriyor yani. İşinizi yarım yamalak görüyor. (Reeder sitesinde bu tabletin Flash Player desteklediği yazıyordu fakat ben on kere uyardım bu tablet desteklemiyor flash'ı diye sonra sitelerinden kaldırdılar "Adobe Flash desteği: 10,11" yazısını. Ama ben tableti alırken flash player çalıştıracak sanmıştım reeder neden böyle oyunlar yapıyorsun. Adam sattığı tabletin flash player çalıştırıp çalıştırmadığını bilmez mi?)

4) Tabletin kusurları olsa da ben bu fiyata alınabilecek en iyi tablet bu diyerek aldım. Tabi ben 7.9" bir tablet istiyordum. senin de ne istediğine bağlı. Eğer daha fazla para verebileceksen samsung tab 3 8" t310 alabilirsin. ama arada 140 tl falan fark var. Ben bu tableti aldığımda 670 TL 'ydi samsung t310 şimdi 600 TL olmuş. Yani yoksa samsung'u alacaktım ama 200 tl fazladan vermek istemedim.

Son olarak:Tablette oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın. İnternet gezintisi mükemmel. Yani en azından bana göre mükemmel. bilgisayarım 1.6 dual core bu tablet 2.0 dual core :D Yani yine de tavsiye ederim bu tableti (reeder markasını sevmediğim halde tavsiye ediyorum) Ayrıca yanında kulanışlı bir kılıf da veriyorlar benim için önemli bu senin için önemli mi bilmem. Tableti kapatıp açarsan kalan ram 400 ( bende baya bir uygulama yüklü) normalde kalan ram 350 oluyor. Ama nasılsa yetiyor bu ram bu cihaza. 2gb olsa tabi ki daha iyi olurdu ama çok da eksikliğini hissetmedim. Sana önereceğim bir şey de tableti almadan önce siteye gir müşteri hizmetleri telefonunu ara bakalım birini bulabiliyor musun? bulduysan senle nasıl konuşuyorlar? Bunları da dene tableti almaya karar verirsen.
     REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 12 Mart 2014; 19:21:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Merhaba arkadaşlar bu tableti gördüm beğendim ve içime sindi tablet tasarım olarak ekran olarak özellik olarak hoşuma gitti bir kaç sorum olucaktı

Tek tek cevaplıyorum.

1.Tabletin şarj süresi fiyatına göre iyi. IPad'ler bu konuda en iyisi. Ama bu da fiyatına göre çok iyi. Benim 3 tane 300tl civarında tablet tecrübem oldu onlar 3 saat video oynatabiliyordu bu reeder %25-30 ekran parlaklığında 5-6 saat video oynatabiliyor 4-5 saat internette gezinebiliyor, 3 saat oyun oynatabiliyor, 2,5 saatte şarj oluyor. Yani genel olarak şarjından memnunum. Ama internette bazı yerlerde 10 saat gidiyor falan filan diyorlar yalan o kadar da gitmiyor. Uyku modundayken gerçekten neredeyse hiç şarjı gitmiyor. Bu ucuz çin malı tabletlerde böyle değil.

2. Bu IPad'lerde de aynıdır. Senin izleyeceğin filmler 16:9 formatında olduğundan bu tablet de 4:3 formatında olduğundan ekranın ekranın üst ve alttan bir bölümü karanlık kalacaktır. Eğer öyle olmasını istemiyorsan ekran kalitesi bu tabletten daha iyi olan Samsung galaxy tab 3 8" T310 modeline de bakabilirsin. 4:3 'ün avantajı internette daha rahat gezinebilmek. Dik oynanan oyunlarda daha kolay tablet tutmak vs. Ama samsung t310 modelini gayet güzel tasarlamış dik tutunca bir zorluk yaşamıyorsun. Ama 10.1" tabletleri dik tutunca komik bir görüntü oluyor. Bu tablette 16:9 formatında izlediğim birkaç video; (resimlerin büyümesi için üzerine tıkla)

3.DEZAVANTAJLARI
    -Tabletin Wifi çekimi pek iyi değil. Elini tabletin üstüne koyduğunda neredeyse hiç çekmiyor. Diğer türlü de ben samsung galaxy gio telefonumdan 1 diş daha az çekiyor. Zaten toplamda 4 diş var :) Yani modemi kesinlikle evin ortasına alman gerekecek her odadan çekmesi için.

-Tabletin kamerası son güncellemeden sonra iyice bozuldu. Ön kamera karanlık çekiyor. Arka kamera da eski performansında değil. Fps düşüşü de oldu kamerada çok ciddi bir şekilde. Daha kötü çekiyor. Yani yazılımla düzeltilebilir ama düzeltir mi reeder onu bilemeyiz.

-Tabletin büyük sorunlarından biri tableti Türkiye'ye getiren marka olan Reeder. Şahsen beni Facebook sayfasından engelledi güncelleme gelmediği için sitem ettim diye. Servisle işin olmazsa fazla sorun değil ama olursa başın ağrır diye düşünüyorum.

-Tabletin ses yüksekliği yeterli ama çıkan ses pek kaliteli değil. Yani çok kaliteli bir ses alamıyorsunuz. İşinizi görür ama zevkle müzik dinleyemezsiniz.

-Tablete flash player çalışmıyor. Pek de verimli olmayan bir flash playeri root atarak yükleyebiliyorsunuz ama dediğim gibi pek verimli değil flash player. Hatalar veriyor yani. İşinizi yarım yamalak görüyor. (Reeder sitesinde bu tabletin Flash Player desteklediği yazıyordu fakat ben on kere uyardım bu tablet desteklemiyor flash'ı diye sonra sitelerinden kaldırdılar "Adobe Flash desteği: 10,11" yazısını. Ama ben tableti alırken flash player çalıştıracak sanmıştım reeder neden böyle oyunlar yapıyorsun. Adam sattığı tabletin flash player çalıştırıp çalıştırmadığını bilmez mi?)

4) Tabletin kusurları olsa da ben bu fiyata alınabilecek en iyi tablet bu diyerek aldım. Tabi ben 7.9" bir tablet istiyordum. senin de ne istediğine bağlı. Eğer daha fazla para verebileceksen samsung tab 3 8" t310 alabilirsin. ama arada 140 tl falan fark var. Ben bu tableti aldığımda 670 TL 'ydi samsung t310 şimdi 600 TL olmuş. Yani yoksa samsung'u alacaktım ama 200 tl fazladan vermek istemedim.

Son olarak:Tablette oyun konusunda sıkıntı yaşamazsın. İnternet gezintisi mükemmel. Yani en azından bana göre mükemmel. bilgisayarım 1.6 dual core bu tablet 2.0 dual core :D Yani yine de tavsiye ederim bu tableti (reeder markasını sevmediğim halde tavsiye ediyorum) Ayrıca yanında kulanışlı bir kılıf da veriyorlar benim için önemli bu senin için önemli mi bilmem. Tableti kapatıp açarsan ram kullanımı 400 ( bende baya bir uygulama yüklü) normalde ram kullanımı 350 oluyor. Ama nasılsa yetiyor bu ram bu cihaza. 2gb olsa tabi ki daha iyi olurdu ama çok da eksikliğini hissetmedim. Sana önereceğim bir şey de tableti almadan önce siteye gir müşteri hizmetleri telefonunu ara bakalım birini bulabiliyor musun? bulduysan senle nasıl konuşuyorlar? Bunları da dene tableti almaya karar verirsen.
     REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM

Çok teşekkür ederim her şeyi detaylarıyla açıklamışsınız fakat servis çok kötü diyorsunuz yarın öbürgün bir şey olsa ilgilenecek birinin olmaması kötü ben daha çok yatay kullanım film dizi izlemek için istiyorum ve internette gezinmek için Galaxy Tab3 10.1 daha çok içime sindi hem filmlerde tam ekranı rahatlıkla izlerim hemde aldığım zaman biraz kaliteli bir şey olsun istiyorum. Senin önerdiğin Samsung galaxy tab 3 8 tasarımı çok itici geliyor (aynı telefonu gibi tasarım) ve küçük bana göre evde kullanıcağım için büyük 10.1 olması daha güzel. Son olarak galaxy s4 telefonum var samsung tab 3 10.1 alsam sıkılır mıyım ikiside samsung oluyor ama tab 3 10.1 benim gerçekten hoşuma gitti almaya değer mi yoksa önerebilceğiniz bir tablet var mı.

Çok soru sordum sanırım kusura bakmayın ilginiz içinde çok teşekkür ederim

• Bu arada yanlış bilgi vermişim. Ram kullanımı 350 değil kalan ram 350 mb. Yani kullanılan ram de 600. Ben de o 10.1" olan modeli inceledim ama şarjı uzun sürede doluyor diye okudum biryerde ve şarjı çok ta iyi gitmiyor diye okudum. Ayrıca o tableti mağazada incelediğimde ufak takılmalar sezdim. Yani aslında ben de ona karar vermiştim ama işte saydığım dezavantajlar yüzünden almaktan vazgeçtim. Zaten piyasada kusursuz olan tabletler yani gerçekten memnun kalacağın tabletler IPad ve samsungun note tabletleridir. Ama bir tablete okadar para vermeye değmez. Yani tablet alırken ufak tefek dezavantajları görmezden gelmelisin. Ben 10.1" tableti samsung'un salaklığı yüzünden almadım. Daha ucuz olan 8" modelinde 1.5gb ram var 10" modelde 1gb ram var ki samsungun touchwiz arayüzü çok ram tüketiyor. Kişiye göre de değişir ben plastik olması haricine samsungun 8" modelinin tasarımını beğenmiştim. Ama gerçekten samsung hep aynı tasarımı yapa yapa suyunu çıkardı.

• beni de ekleyin :)
    tablet hakkında ilk deneyimlerim, Wi-Fi biraz zayıf, kamera da 5mp'e göre yetersiz bence ancak beklentilerimi karşıladı oldukça hızlı ve sorunsuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.