Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı yaklaşık iki ay önce aldım ilk kullanımda flas sayfaları açmıyordu kamerada sorun vardı herkezin ki gibi daha sonra siteden açıklanan güncellemeyi yapamayınca servise kendim götürdüm. Güncellemeyi yaptılar. Şuan hiç bir sorun yok diyebilir neredeyse tüm flas dosyasını açıyor. Buarada servisin Yeşilköydeki yerini , çalışanlarını gördüm tabiki bir samsung servisi beklenemez ama bence tatminkar ve calışanlar konuların bilincinde.
    İnternet hızı gayet iyi kullandığım modem diğer odada sorun olmadan kullanıyorum.
    Kamera dış mekanda mükemmel ancak evde kullandığımda dışarıdaki gibi degil görüntü bozulmaya başlıyor.
    Fiyat performas kriterine göre verdiğiniz paraya değiyor.
    Alacak olanlara tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reeder tekniğe mesajımı attım bir de sizinle paylaşayım dedim. tablet düzgün hiç şarj olmuyor. yarım saat geçiyor bir bakıyorum %10 dolmuş. 2-3 saat geçiyorum hiç dolmamış şarjı. yani şarj olma bakımından tablet kafayı yedi. aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

reeder tekniğe mesajımı attım bir de sizinle paylaşayım dedim. tablet düzgün hiç şarj olmuyor. yarım saat geçiyor bir bakıyorum %10 dolmuş. 2-3 saat geçiyorum hiç dolmamış şarjı. yani şarj olma bakımından tablet kafayı yedi. aynı sorunu yaşayan var mı?

Belki Tabletinize virus bulasmis olabilir . Daha once tabletimi servise goturdugumde sarjinin gec doldugunu soylemistim. Servis guncellemeyi yapinca duzelecegini soylemisti vede duzeldi. Simdi benzer bi sorun sarj %99 da tikanip kaliyor sanirim yine virus bulasti.
    Tavsiye edeceginiz program varmi? Clean master yeterlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muysal75 -- 26 Mart 2014; 15:55:14 >
  • Tamam guncellemeyi yapınca şimdilik sorun kalmadi.

• Beyler tabletim bu sabah kapandı ve açmaya kalktığımda sürekli yeniden başlatıyo kendini intel yazısına kadar gelip tekrar yeniden başlatıyo bunun sorunu nedir acaba sizlere böyle bişey oldu mu ?
  • samc016 S kullanıcısına yanıt
    a8iflash2 isimli güncellemeyi kur düzelir büyük ihtimal. neden böyle olduğunu bilmiyorum ama.
  • eyvallah servisede sordum onlarda güncelleme yapmam gerektiğini söylediler bi denicem bakalım teşekkürler

@Oguzhan97
  • bende bu tableti yeni aldım. oldukça memnunum. aklıma takılan bir soru var. reeder a8i intel işlemcisi sayesinde windows 8 tablete dönüştürülebilir mi? çok bilgim yok fakat amr işlemcilere yüklenmiyor diye biliyorum ek program vasıtasıyla sanal windows 8 yüklenebiliyor. reeder a8i intel ise sanal olmadan gerçek anlamda android olan tableti windows 8'e çevirebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: UgLeR

bende bu tableti yeni aldım. oldukça memnunum. aklıma takılan bir soru var. reeder a8i intel işlemcisi sayesinde windows 8 tablete dönüştürülebilir mi? çok bilgim yok fakat amr işlemcilere yüklenmiyor diye biliyorum ek program vasıtasıyla sanal windows 8 yüklenebiliyor. reeder a8i intel ise sanal olmadan gerçek anlamda android olan tableti windows 8'e çevirebilirmiyiz?

Windows tablet neden almiyorsun. Bu tablete win8 yuklemek olmaz sanirim.

• Windows tablet almak apayrı bişey karıştırmayın. Ben eldeki mevcut imkanlari nasıl farklı değerlendiririz onu soruyorum. Yabancı forumlara baktım, intel atom işlemcili tabletlere oluyormuş. Hatta doubleboot diye birşey var, tablete hem android hem wim8 yüklüyorlar, vaktim olmadığından detaylı araştıramadım. Sanal win8 yorumları gelmesin hemen o da farklı bir konu (bu konuda bahsedilen deği), amr işlemcili tabletlerde uygulanan yöntem.

• quote:

Windows tablet almak apayrı bişey karıştırmayın. Ben eldeki mevcut imkanlari nasıl farklı değerlendiririz onu soruyorum. Yabancı forumlara baktım, intel atom işlemcili tabletlere oluyormuş. Hatta doubleboot diye birşey var, tablete hem android hem wim8 yüklüyorlar, vaktim olmadığından detaylı araştıramadım. Sanal win8 yorumları gelmesin hemen o da farklı bir konu (bu konuda bahsedilen deği), amr işlemcili tabletlerde uygulanan yöntem.

O zaman senden haber bekliyoruz. Bu Reeder A8i sende mevcut mu?
    Benim bildiğim kadarıyla HDD 32 GB olması gerekiyor.

Reeder Bir bomba patlatırda uygun fiyatlı Win8 tablet üretirse uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addariyos

quote:

Windows tablet almak apayrı bişey karıştırmayın. Ben eldeki mevcut imkanlari nasıl farklı değerlendiririz onu soruyorum. Yabancı forumlara baktım, intel atom işlemcili tabletlere oluyormuş. Hatta doubleboot diye birşey var, tablete hem android hem wim8 yüklüyorlar, vaktim olmadığından detaylı araştıramadım. Sanal win8 yorumları gelmesin hemen o da farklı bir konu (bu konuda bahsedilen deği), amr işlemcili tabletlerde uygulanan yöntem.

Reeder Bir bomba patlatırda uygun fiyatlı Win8 tablet üretirse uğraşmaya değmez.

Reeder tablet üreticisi değil tablet dağıtıcısı. Bu tablet aslında reeder a8i değil. Teclast p89 mini. bakabilirsiniz. Hatta 2 gb ram normalde ama reeder artık daha ucuza mal etmek için midir bilmem bize 1 gb olarak satıyor. Şuan türkiye yerli telefon/ yerli tablet yok!

• quote:

quote:

quote:

Reeder tablet üreticisi değil tablet dağıtıcısı. Bu tablet aslında reeder a8i değil. Teclast p89 mini. bakabilirsiniz. Hatta 2 gb ram normalde ama reeder artık daha ucuza mal etmek için midir bilmem bize 1 gb olarak satıyor. Şuan türkiye yerli telefon/ yerli tablet yok!

Ama bu dağıtıcının tabletini kullanıyrsun :)
    Siz böyle yazınca markaya karşı olduğunuzu anladım, yapım gereği biraz araştırma yaptım. Söz konusu firma Türkiye'de sektörde birçok ilke imza atmış. İlk 3G Tablet, ilk google play yüklü tablet getirmiş, yerel markalar içinde ilk intel işlemcili tablet bilgisayarı üreten yada ürettiren firmaymış, Intel dünyanın en büyük şirketlerinden birisi ve böyle dünya devi bir firma ile çalışması zaten Firmanın farklı olduğunu ortaya koyuyor. 3G li Tableti ni Turkcell ile birlikte Snapdragon işlemci kullanarak ürettirmiş yada üretmiş vs vs.

Hiç bir kimse yada kurum 4*4 olamaz ben buna inanmıyorum. Apple ve samsung tabletlerinin bile dezavantajları mevcutken Sizin firmaya geçmiş yazılarınızdan da bakarak kötüleyici, aşağılayıcı, yazılar yazmanızdan art niyetli olduğunuzu anlıyorum.

Ben tablet kullanıcılarının amacına göre kullanmadıkları için ve kullanmayı bilmedikleri için şikayet ettiklerini düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Siz böyle yazınca markaya karşı olduğunuzu anladım, yapım gereği biraz araştırma yaptım. Söz konusu firma Türkiye'de sektörde birçok ilke imza atmış. İlk 3G Tablet, ilk google play yüklü tablet getirmiş, yerel markalar içinde ilk intel işlemcili tablet bilgisayarı üreten yada ürettiren firmaymış, Intel dünyanın en büyük şirketlerinden birisi ve böyle dünya devi bir firma ile çalışması zaten Firmanın farklı olduğunu ortaya koyuyor. 3G li Tableti ni Turkcell ile birlikte Snapdragon işlemci kullanarak ürettirmiş yada üretmiş vs vs.

Hiç bir kimse yada kurum 4*4 olamaz ben buna inanmıyorum. Apple ve samsung tabletlerinin bile dezavantajları mevcutken Sizin firmaya geçmiş yazılarınızdan da bakarak kötüleyici, aşağılayıcı, yazılar yazmanızdan art niyetli olduğunuzu anlıyorum.

Ben tablet kullanıcılarının amacına göre kullanmadıkları için ve kullanmayı bilmedikleri için şikayet ettiklerini düşünüyorum.

Ben doğruları söyledim. Kötü, günah değil ki tabletin dağıtıcısı olmak. ama sen tablet üreticisi demişsin. çok farklı şeyler bunlar. Ben de iyi niyetli olarak bu yanlışını düzeltmek için öyle dedim. Yalan bir şey mi dedim. Dediysem söyle düzeltiyim kendimi. Mesela general mobile discovery yerli malı bir telefon mu? Tabiki de hayır. Ama çok da sattı. General mobile bu telefonu üretmediyse yapacağı tek sorumluluk ona güncelleme çıkarması, servisinin desteğinin iyi olması. General mobile güncelleme kısmına insanları mutlu etti ama mesela servis konusunda çok kişinin şikayeti var.

Benim hakkında söylediklerine gelince..
    Ben reeder'ı haksız yere kötülemedim. Sadece doğruları söyledim. Doğrular reeder'ın aleyhine ise bunu reeder'ın düşünmesi lazım. Ben sadece reeder'ın bir müşterisiyim. Ben dark - piranha -artes gibi firmaların çalışanımıyım da benim art niyetli olduğumu söylüyorsun. Ben zaten türkiye'de yerli tablet/telefon yok diyerek doğru olanı söyledim. sanki herkes kendi üretiyor reeder kendi üretmemiş suç mu gibi bir anlam çıkartmak istedim. Ha reeder'ı sevmiyorum o ayrı konu ama eleştirirken elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum. Kesinlikle reeder hakkında yalan bir şey söylemedim. Zaten ben tableti beğendim önceki yorumlarıma bakarak tableti beğendiğimi dile getirdiğimi görebilirsiniz. Ama reeder isimli firmanın ileri düzey firmaların yanından geçemeyeceğini de söyledim. Bunun sebeplerini de açıkça belirttim. Eğer amacım sadece kötülemek olsaydı reeder iyi değil der geçeredim sebep belirtmeden. Sebepleri belirttim yine belirteyim:

1-Bundan önce Reeder a8r almıştım bozuk çıkmıştı (ekrana dokunmadan kendi kendine tıklıyordu.) sonra bimekse gidip başka bir reeder a8r ile değiştirdim yine aynı sorun oldu. Sonra iade ettim paramı aldım. Sonra reeder a8i 'yi baya beğenmiştim Kaynarcaya giderken e5 üzerindeki bimeks'te bakarken reeder a8i 'nin yanındaki reeder a8r tablette yine aynı sorun olduğunu fark ettim. Yani reeder a8r kodlu tabletlerin tümünde aynı sorun olduğu kanaatine vardım. Ve reeder böyle tableti nasıl satar diye düşündüm. ( ama yine de reeder a8i 'yi aldım çünkü bir sorun çıkarsa sağolsun bimeks değiştiriyordu.)

2-Sitelerinde flash player desteği olduğu yazdığı halde tablette flash player çalışmıyordu. İnsan sattığı tablete bakar demi flash player çalışıyor mu çalışmıyor mu diye. Ben bilseydim belki almayacaktım. Reeder burda beni kandırmış olmadı mı? Reeder yalan söylemedi mi? Evet kandırdı, evet yalan söyledi. Sonra bu flash player sorununu gidereceğiz diye 2 güncelleme yaptı 2'sinde de geçmedi sorun. OTA desteği gelecek dedi o da gelmedi.

3-Bu flash player hakkında güncelleme söz verilen tarihte çıkmadı. Ben de onların facebook sayfasından sitem ettim onlara. Onlar da BENİ ENGELLEDİLER!!! ve halen onların sayfasında engelliyim. Yorum falan atamıyorum. Nasıl bir firmadır bu Allah aşkına. böyle bir şeyi samsungtan sony den asustan bekleyibilir misiniz? Küfür de etmedim. Hani beni engellemeleri için geçerli bir sebep de yoktu.

Evet bu sebeplerim hakkında itirazın varsa çekinmeden söyle. Ben burda bir firmayı tam anlamıyla eleştiriyorum. Tableti beğendiğimi firmayı beğenmediğimi söylüyorum. Amacım sadece kötülemek olsa tableti beğenmedim derdim!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben doğruları söyledim. Kötü, günah değil ki tabletin dağıtıcısı olmak. ama sen tablet üreticisi demişsin. çok farklı şeyler bunlar. Ben de iyi niyetli olarak bu yanlışını düzeltmek için öyle dedim. Yalan bir şey mi dedim. Dediysem söyle düzeltiyim kendimi. Mesela general mobile discovery yerli malı bir telefon mu? Tabiki de hayır. Ama çok da sattı. General mobile bu telefonu üretmediyse yapacağı tek sorumluluk ona güncelleme çıkarması, servisinin desteğinin iyi olması. General mobile güncelleme kısmına insanları mutlu etti ama mesela servis konusunda çok kişinin şikayeti var.

Benim hakkında söylediklerine gelince..
    Ben reeder'ı haksız yere kötülemedim. Sadece doğruları söyledim. Doğrular reeder'ın aleyhine ise bunu reeder'ın düşünmesi lazım. Ben sadece reeder'ın bir müşterisiyim. Ben dark - piranha -artes gibi firmaların çalışanımıyım da benim art niyetli olduğumu söylüyorsun. Ben zaten türkiye'de yerli tablet/telefon yok diyerek doğru olanı söyledim. sanki herkes kendi üretiyor reeder kendi üretmemiş suç mu gibi bir anlam çıkartmak istedim. Ha reeder'ı sevmiyorum o ayrı konu ama eleştirirken elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum. Kesinlikle reeder hakkında yalan bir şey söylemedim. Zaten ben tableti beğendim önceki yorumlarıma bakarak tableti beğendiğimi dile getirdiğimi görebilirsiniz. Ama reeder isimli firmanın ileri düzey firmaların yanından geçemeyeceğini de söyledim. Bunun sebeplerini de açıkça belirttim. Eğer amacım sadece kötülemek olsaydı reeder iyi değil der geçeredim sebep belirtmeden. Sebepleri belirttim yine belirteyim:

1-Bundan önce Reeder a8r almıştım bozuk çıkmıştı (ekrana dokunmadan kendi kendine tıklıyordu.) sonra bimekse gidip başka bir reeder a8r ile değiştirdim yine aynı sorun oldu. Sonra iade ettim paramı aldım. Sonra reeder a8i 'yi baya beğenmiştim Kaynarcaya giderken e5 üzerindeki bimeks'te bakarken reeder a8i 'nin yanındaki reeder a8r tablette yine aynı sorun olduğunu fark ettim. Yani reeder a8r kodlu tabletlerin tümünde aynı sorun olduğu kanaatine vardım. Ve reeder böyle tableti nasıl satar diye düşündüm. ( ama yine de reeder a8i 'yi aldım çünkü bir sorun çıkarsa sağolsun bimeks değiştiriyordu.)

2-Sitelerinde flash player desteği olduğu yazdığı halde tablette flash player çalışmıyordu. İnsan sattığı tablete bakar demi flash player çalışıyor mu çalışmıyor mu diye. Ben bilseydim belki almayacaktım. Reeder burda beni kandırmış olmadı mı? Reeder yalan söylemedi mi? Evet kandırdı, evet yalan söyledi. Sonra bu flash player sorununu gidereceğiz diye 2 güncelleme yaptı 2'sinde de geçmedi sorun. OTA desteği gelecek dedi o da gelmedi.

3-Bu flash player hakkında güncelleme söz verilen tarihte çıkmadı. Ben de onların facebook sayfasından sitem ettim onlara. Onlar da BENİ ENGELLEDİLER!!! ve halen onların sayfasında engelliyim. Yorum falan atamıyorum. Nasıl bir firmadır bu Allah aşkına. böyle bir şeyi samsungtan sony den asustan bekleyibilir misiniz? Küfür de etmedim. Hani beni engellemeleri için geçerli bir sebep de yoktu.

Evet bu sebeplerim hakkında itirazın varsa çekinmeden söyle. Ben burda bir firmayı tam anlamıyla eleştiriyorum. Tableti beğendiğimi firmayı beğenmediğimi söylüyorum. Amacım sadece kötülemek olsa tableti beğenmedim derdim!

Tşk ederim.
    Ama ben Reeder firmasının avukatı değilim. Firmayı savunmak gibi bir niyetim yok.
    Çok fazla abarttığını düşünüyorum sadece,
    Bahsettiğin sorunlar hemen hemen bütün tabletlerde mevcut. En basit örneği flash android desteğini kesti ve ısrarlar şikayet edenleri gördüm.
    anladığım kadarıyla çok gençsin ve kanın kaynıyor.

Aldığın tableti iade edebildiğini söylemişsin. Keşke bunuda iade etseydin forumu bu kadar kirletmemiş olurdun.
    Belki farkında değilsin ama bu konuyu başından sonuna kadar okudum. eleştrilerin hakaret boyutuna dönüşmüş.

Ben forum sakini olarak ürünler hakkında bilgi almak isterken saçma sapan yazılarla karşılaşmam üzücü oldu.
    şikayetin varsa hak arayacağın portal burası olmamalı, ulaşamadıysan firmaya gidersin eleştirini yaparsın. çözümü bu şekilde ararsın.

Ben konuyu fazla uzatmadan sana iyi günler dilerim.

• Arkadaşlar kullananlardan ricam olacak.

Açamadığınız oyun var mı?
    varsa hangi oyunlar?
    Yüksek performanslı oyunları oynamak istiyorum.
    Bilgisi olanlardan yardım rica ederim.
  • addariyos A kullanıcısına yanıt
    Müşterisini hangi firma Facebook'tan engeller bunun bir örneği var mı? Her tablette böyle sorunlar yok. Hadi onu geçtik diyelim bana lütfen sitesinde flash player destekliyor yazıp da desteklemeyen tablet göster ( bu tabletin flash player desteklememesinin sebebi intel işlemcili olması, işlemcisi intel olmayan tüm tabletler destekliyor flash playeri, flash player desteğini kesti ama önceki sürümler diğer tabletlerde çalışıyor.) Bu konu hakkında fazla bilgin yok biz forumun başlarından itibaren çok kafa yorduk bu flash player konusunda.

Tabletin eğer bir sorunu varsa (donanımsal) değiştiriyorlar. Ama malesef flash player sorunu yüzünden tablet değiştirmiyorlar. Ayrıca biraz fazla tepki göstermiş olabilirim. Ama tableti alacakların bunları bilmesi gerekiyor. Ben şahsen flash player desteklemediğini bilsem almazdım tableti.

Dediğine göre biz firmayla da iletişime geçtik. Firma halledeceklerini söyledi fakat bir türlü beceremediler. Yeni gelen güncellemelerde sorun geçecek diye beklerken hiçbir şeyin değişmediğini gördük. Firmaya eleştiriyi de yaptık bu konuda ama dediğim gibi engellediler.

Ne kadar tablet hakkında şikayetlerimi yazsam da faydalı yorumlar yaptığıma inanıyorum. tablet ile ilgili kafasında soru işareti olanlara çok iyi bir şekilde yardımcı olduğumu düşünüyorum.

Neyse senin dediğini de cevaplarsam tablette gta sanandreas'ı çalıştıramadım. Ama reel racing 3, fifa 14, nfs most wanted, gta vice city, asphalt 8, dead trigger 2 gibi oyunlarda hiçbir takılma gözlemlemedim. oyun için alacaksan tablet çok iyi. Ama sanandreas'ı nedense çalıştıramadım belki orjinalini google play'den alsaydım çalışırdı.

• Teşekkürler
    Banada bu oyunlar lazımdı, marketten de inceledim çok hoşuma gitti flash benim için hiç önemli değil :)
    ayrıca şunuda belirteyim. Tabletin duruşu ve elde hissi diğer markalardan çok farklı, ön inceleme sonrası alınabilir bir tablet alduğunu belirtmemede fayda var.

Saygılar...
  • quote:

Teşekkürler
    Banada bu oyunlar lazımdı, marketten de inceledim çok hoşuma gitti flash benim için hiç önemli değil :)
    ayrıca şunuda belirteyim. Tabletin duruşu ve elde hissi diğer markalardan çok farklı, ön inceleme sonrası alınabilir bir tablet alduğunu belirtmemede fayda var.

Saygılar...

Bu konuda katılıyorum tablet plastik değil alüminyum olduğu için elde hissi çok iyi. Ayrıca çok ince ve ele tam oturuyor. Cihazın tasarımı güzel zaten ipad gibi firmanın tabletiyle birebir aynı tasarımı. Bu konularda tablete diyecek bir şey yok. Çoğu tablet gibi kamerası çok iyi değil 5 megapixel'in hakkını vermiyor. Yani reeder getireceği tableti çok iyi seçmiş. Bu tablet yurtdışında teclast p89 mini diye biliniyor ve başarılı bir cihaz. internet performansı iyi. yani dezavantajlarından da bahsediyorum ama tablet piyasası tam gelişmiş değil. yani birkaç yılı daha var. yani piyasadaki çoğu tablet hatalı. ben reeder haricinde Next tabloid HR97-01A isimli tableti de aldım o da bozuk çıktı ve yanımda 2 kişi daha next'in 7" 'lik tableti bozulduğu için tamire getirmişti. Bu okullarda dağıtılan general mobile e-tab 4 'ler de yavaş yavaş hatalar çıkmaya başladı. Çoğunda dokunmatik bozulmaya başladı. yani tablet alacaksam samsung asus sony almalıyım moduna girmiştim bu tableti gördüm. yoksa samsung alacaktım. Mesela bu tablette elimizi tabletin üstüne koyduğumuz zaman wifi 2 diş çekiyorsa hiç çekmiyor, 3 diş çekiyorsa 1 diş çekiyor. Aynı sorun samsung galaxy tab 3 8" 'de de var. Tablet alacaksak ya bazı dezavantajları gözardı edecez ya da tabletlerin biraz daha gelişmesini bekleyeceğiz malesef.

• bu tableti en ucuz nerden alabiliriz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.