Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuan çok elzem olmasada root gerekli uygulamalar önüme çok çıkarsa yapacağım.birkaçkez neden yaptın merak ettim?root en önemli nerede işine yaradı.paid apk lar dışında bana en çok a.d.b.l.o.c.k için lazım.işe yarayanlar root istiyor sanırım.adaway çok iyiydi ama root ister.varsa rootsuz reklam kesen apk iyi çalışan öğrenelim.
    birde rootlu, kırık uygulamalar yüklensede çalışmıyor.parayı bastırıp kurtulucan dertten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 20 Nisan 2014; 20:19:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

şuan çok elzem olmasada root gerekli uygulamalar önüme çok çıkarsa yapacağım.birkaçkez neden yaptın merak ettim?root en önemli nerede işine yaradı.paid apk lar dışında bana en çok a.d.b.l.o.c.k için lazım.işe yarayanlar root istiyor sanırım.adaway çok iyiydi ama root ister.varsa rootsuz reklam kesen apk iyi çalışan öğrenelim.
    birde rootlu, kırık uygulamalar yüklensede çalışmıyor.parayı bastırıp kurtulucan dertten

3 kere güncelleme yaptığım için root attım. malum güncelleme yapınca root gidiyor. lucky patcher isimli program hem lisans isteyen uygulamalara lisans yaması yapıyor hem de google reklamlarını kaldırıyor. denedim gerçekten çok işe yarıyor. bir de flash player yüklemek için root gerekiyor bu tablette. Root atınca uygulamaları sd cart'a da kurabiliyorsun ama onu yapmadım gerek kalmadı 12gb boş yer var.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    eğer duvar kağıdı varsa bu duvar kağıdı marsta değil, tabletin içinde bir yerlerde :)
    dediğim gibi google'dan baktım ancak ingilizce siteler root gerektirir diyordu. yeniden bakarım. eğer tableti rootlu biri varsa muhtemelen duvar kağıdını bulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet önceki tablette bildiğim faydalardan bahsetmişsin.bugün ****u rootsuz kurdum ve reklamlardan kurtuldum.şuan root acil ihtiyaç olmaktan çıktı.ücretsiz oyunlar dışında 2 oyun aldım.saolsun enpara yarısını verecek
    bakalım orjinal nereye kadar gidecek.flash ta şimdilik elzem değil .dizi uyg.saolsun.vget öneririm.şu sd karta kurma işini android 4.2 nin hikmeti diye bilirdim.değilmiş.çok saçma rootsuz olmaması.hep öyle yazılmıştı halbuki

• benim tablette bazen bağlant kesiliyor bağlı gözükse dahi.acaba sürekli yüklenince mi oluyor yoksa bi uygulama mı neden bilemedim??yukardaki mavi wifi işareti bi anda içi boş siyah şekilde gözüküyor.benzer sorun yaşayan varmı?

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    tabletin kablosuz bağlantısı başarısız. elini tabletin üst bölümüne koyma. Koyarsan wifi çekişi düşüyor ve bağlantı kopuyor. modem internete bağlandığın yere olabildiğince yakın olsun.
    yok onu biliyorum.kameranın olduğu kısım açıkta olunca sıkıntı yok.o değilde sanırım ad.blo.ck kurdum.rootsuz proxy ile çalışıyordu.ondan oluyor sanırım.kardırdım.düzeldi gibi.blo.ckit diye yenibir app kullanmaya başladım.şuan için rootsuz iyi iş görüyor.bakalım.donanımsal olmasında hata tabletten çok memnunum.laptop açmaz oldum.

• Bu tablete intel işlemcisinden ötürü (emulatörsüz) Windows 8 veya Windows 8.1 kurabilen varmı arkadaşlar?

• bır arkadas casper t1e ıncelese super olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

Bu tablete intel işlemcisinden ötürü (emulatörsüz) Windows 8 veya Windows 8.1 kurabilen varmı arkadaşlar?

daha önce ben de bu konuyu açmıştım ama üstad diye bildiklerimizin pek vakti olmadı sanırım :) merakla bekliyorum. en azından xp kurabilirsem süper ötesi olacak. emülatörle deneyen var mı? xp performansı nasıl?
  • Arkadaslar baska bir konuda bir A8i sahibi flash in calismadigini huseyin turgut egitim merkezi adli siteyi A8i nin acamadigindan bahsetmis, bende de dell venue var ayni islemciyi kullaniyor, benimkide acmadi sonra arastirdim. ( android 4.3 benimki ama umarim fark etmez) google playde photon browser diye bir browser var, onu indirin. Flashli siteye girin sonra yukaridaki simsek sembolune tiklayin, bende acilmaya huseyin turgut e.m. su an aciliyor, hayirli gunler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ben bahsettim kardesm :-) intel islemci flashi desteklemiyor. Zaten photon kendinden destekleyen bir tarayici o bakimdan sknti olmaz.. Flash desteklemiyor cihaz..

• Arkadaşlar merhaba, tableti 4 ayda ikinci defa göndericem heralde servise, şimdide ekranda sanki sıvı gibi bişey çıktı biraz bastrınca geniş bir alana yayılıyor çekince küçülüyor.Bu şekilde bir arızası olan varmı.
  • giziro kullanıcısına yanıt
    o arıza değil hocam koruyucu camın ana ekrana yakın olmasından dolayı oluyor bende reederı ilk aldığımda huylanmıştım ama hiç bir zararı yok ve başka tabletlerde de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaxeL

o arıza değil hocam koruyucu camın ana ekrana yakın olmasından dolayı oluyor bende reederı ilk aldığımda huylanmıştım ama hiç bir zararı yok ve başka tabletlerde de var

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım evet, tablet açılınca pekte farkedilmiyor zararı yok gibi ama keyfe keder işte bunun bi çaresi yokmudur acaba böylemi kullanıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giziro

quote:

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım evet, tablet açılınca pekte farkedilmiyor zararı yok gibi ama keyfe keder işte bunun bi çaresi yokmudur acaba böylemi kullanıcaz.

maalesef yok hocam zaten çok bastırınca oluyor hiç kimse ekrana o kadar bastırarak kullanmaz tableti onun için sorun yok içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: giziro

quote:

giziro bence senin sorun başka. tableti hiç ellemeyince de mi var o sıvı. bende sadece çok bastırırsan çıkıyor. onun haricinde hiç sıvı gözükmüyor. eğer sende tableti hiç ellemeden de bir sıvı varsa sorun vardır tablette git servise yolla halledemezlerse değiştirsinler.

• Evet arkadaşım, aynen dediğin gibi ekranda duruyor bu sıvı, bastırınca dahada yayılıyor açıkken pek farkedilmiyor ama kapalıyken çok belli oluyor, zaten arıza bildirim talebi doldurmuştum gönderebilirsiniz diye cevaplamışlar yarın göndericem hayırlısıyla ilginize teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Arkadaşlar uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonucunda aldığım A8i ürünü bildiğiniz üzere Intel'le işbirliği sonucunda çıkan bir ürün. İnternette yaptığım araştırmalara göre oldukça olumlu yorumlar almış ve ben de inanılmaz performansından mutluyum. Sizlere kendi incelememi göndermeden önce Hardware Plus'ın yaptığı incelemeyi paylaşıyorum, ayrıca Hardware Plus'ta ürün fiyat-performans ürünü olarak seçilmiş.

***GÜNCEL***

Arkadaşlar güncelleme ile ilgili birkaç şey paylaşmak istiyorum;

-Burada eleştiri yapabiliriz en doğal hakkımız fakat sadece art niyet besleyen insanlar var büyük ihtimalle başka firmaların çalışanları bunları ayırt etmek kolay
    -Flash 11.1 tam anlamıyla randımanlı çalışmıyor olabilir fakat tabletin f/p olarak bir değer kaybettiğine inanmıyorum, zira yeni güncelleme inanılmaz stabil ve performanslı çalışıyor.
    -Reeder Shop adı altında bir uygulama gelmiş, burada takdir ettim büyük işler çıkabilir.
    -Puffin yeni güncelleme ile gömülü geliyor ve iş görüyor, bence kendi tarayıcısının yerini tutabilir bende en azından bir sıkıntı yaratmadı.
    -Hafıza alanı ciddi bir biçimde arttı, burada da büyük teşekkürlerimi sunuyorum.

Güncelleme için:

Yeni güncellememizihttp://www.reederapps.com/yazilimlar/Reedera8iflash.rar linkinden yükleyerek kurabilirsiniz.

İçinde kılavuzu mevcuttur

Güncelleme İçeriği
    -Flash 11.1
    -Arayüz hızlandırmaları
    -Çeşitli bug ve hatalara çözüm

***GÜNCEL***

FLASH İçerikli Videoları Oynatmak İçin
    Flash içerikli videoları sorunsuz oynatmak için Firefox ile videonun üzerinde bir süre basılı tutulduğunda MX Player ile oynat seçeneği ile akıcı bir şekilde izleyebilirsiniz.
    FLASH İçerikli Videoları Oynatmak İçin

***ROOT ve Bluetooth ile internet paylaşımı işlemi için***

Noktafat arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış fakat kendisi de root yapmadan uyarıyor. Az biraz bu konularda bilgili olmak gerek
    http://forum.donanimhaber.com/m_86956404/f_//tm.htm#86956404
    http://forum.donanimhaber.com/m_85107280/mpage_10/f_//tm.htm#87121547

Kendi İncelemem (Internet ofisimde oldukça yavaş olduğundan ve video-ses performansını göstermeyi unuttuğumdan onları ikinci bir videoda tekrar göstermeyi düşünüyorum, acemiliğime verin artık)

Reeder A8i vs Tab3 SM-T310 8.0"

Teknik Özellikler

İşlemci: 2.0 Ghz Dual Core
    İşlemci Modeli: Intel Atom Z2580
    Grafik İşlemcisi: PowerVR SGX 544 MP2
    Ram: 1 GB
    Dahili Hafıza: 16 GB
    Bluetooth: Var/4.0
    Arka/Ön Kamera: 5 MP/2MP
    GPS: Var
    3G: Modem Desteği
    Ekran Teknolojisi: 1024*768* IPS
    Ekran Boyutu: 7.9"
    Arttırılabilir Hafıza: 64 GB'a kadar
    İşletim Sistemi: Android 4.2
    Anakart: Intel
    Ağırlık: 310 Gr.
    Boyutlar: 200mm(L)*137mm(W)* 7.2mm(H)

KULLANICILAR

Hyperious
    PeaxeL
    wallaby
    Acemi85
    dogu006
    Oguzhan97
    TUFANER
    alperfirat
    yuceldurben
    ^^albatros^^
    Polwenan
    Technolojix
    gewa
    noktafat
    bilgin12

Sorularınız varsa cevaplayabilirim

Bende bu tableti gördüm almayı düşünüyorum. Bu kadar süreç sonunda fikrinizde değişme var mı?

• benim laptoptan hızlı maşallah.bana aratmıyor.flash düşündüğümden az sorun oldu.dizileri sorunsuz izliyorum.üstelik samsung tvye kablosuz aktarıp en kaliteli şekilde dizimi izliyorum.vget,allcast şart.
    eksi yanı kameralar.özellikle yazılımsal olsa gerek ön kamera simsiyah gösteriyor.o yüzden skype sorunlu ancak çalışıyor.widi de çalışmadı.bağlandığı an kopuyor.çalışmıyor.

onun dışında performansı haika.1gb ram zorluyor ama çalışmayan şey yok.keşke 2 olsaydı ama bu haliylede işini ucu ucuna yapan bir cihaz.120 apk yüklüdür.150-200 mb ram kalıyor.oyun çalışınca rami boşaltıp sorunsuz çalışıyor.650 mb a düşüyor programların kapladığı alan.
    cihazı almak isteyen varsa kesinlikle tavsiyemdir.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.