Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açtım ama ana konuyu yeni gördüm buraya da yazayım belki konu silinir.

Bugün aldım Hafıza 8gb ve kameralarda focus olayı yok + vga kalitesinde. Isınma sorunu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efozm

Konu açtım ama ana konuyu yeni gördüm buraya da yazayım belki konu silinir.

Bugün aldım Hafıza 8gb ve kameralarda focus olayı yok + vga kalitesinde. Isınma sorunu da var.

Hocam güncellemeyi indirip yükleyin büyük bir ihtimalle düzelecek ama eğer düzelmezse servise yollayin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhk41 H kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığıyla alabilirsin hocam, tablette en ufak kasma donma takılma yok
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Duvar kağıdımızı linkten tekrar bulabilirsiniz:http://moss.csc.ncsu.edu/~mueller/kandinsky_transverse_lines.jpg
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler :)

• efozm kullanıcısına yanıt
    kamera benim de beklentimin altında çıktı
    çektiğim fotoğraf ortamın ışığına göre çok değişiyor. bazen kalitesi çok düşük oluyor.
    ben güncelleme yapmadım çünkü kamera benim için önemli değil
    ama eğer siz güncelleme yaparsanız ve kamera düzelirse söylermisiniz
    eğer kamerada değişiklik olmazsa güncelleme yapmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

kamera benim de beklentimin altında çıktı
    çektiğim fotoğraf ortamın ışığına göre çok değişiyor. bazen kalitesi çok düşük oluyor.
    ben güncelleme yapmadım çünkü kamera benim için önemli değil
    ama eğer siz güncelleme yaparsanız ve kamera düzelirse söylermisiniz
    eğer kamerada değişiklik olmazsa güncelleme yapmam

güncellemeden sonra da kamera düzelmiyor.
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Tmm saolun

• eposta senkron olamıyor 1-2 gündür hotmail hesabımla.benzer sorun yaşayan varmı?
    outlook uygulaması sorunsuz haberleşiyor.ancak android eposta haberleşemiyor.yeni hesap olarak tekrar ekledim yine olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    ben mymail uygulaması kullanıyorum. arayüzü gayet sade ve başarılı, tavsiye ederim.

• intel işlemcili dell venue 7 ye 4.4.2 kitkat çıktı.

sizinkide yakındır kanımca

hayırlı günler.
  • tablet araştırırken bu tablet gözüme çarptı..şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar? benim oynayacağım birtek oyun başka yok..fazla birşey yüklemeyeceğim..genel bir sorunu var mı?
  • hasan000083 H kullanıcısına yanıt
    Üstat açıkçası A9i ürününü öneririm. Full HD ekranı ve 9" ekranı ile neredeyse aynı fiyata Diğer tüm özellikleri aynıydı sanırım
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    ama full hd ekran olduğu için oyunlarda sıkıntı olabilir. tabi yüksek grafikli oyunlarda.
  • hasan000083 H kullanıcısına yanıt
    kamera 5mp'ye göre kötü. onun dışında bir sorun görmedim.
    gerçi ben çok basit oyunlar oynuyorum, grafiği zorlayan bir oyun yüklemedim ama kasma, donma vs olmuyor.
    özelliği aynı olan 2.0 ghz yerine 1.2 ghz'li a8ic de piyasaya çıktı. fiyatı 340 TL yanılmıyorsam.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Haklısın, ama grafik işlemcisinin ne olduğu da burada önem taşıyor. Ben onunla ilgili bir bilgi göremedim ama eğer 544Mp2 varsa pek sıkıntı yaratmaz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan000083

tablet araştırırken bu tablet gözüme çarptı..şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar? benim oynayacağım birtek oyun başka yok..fazla birşey yüklemeyeceğim..genel bir sorunu var mı?

Hocam eğer teknik servis sizin için önemliyse almayın bu tableti gidin asus ve ya samsung alın.
  • oyuna göre değişir ancak 2-3 saat arası gider.web en az 5 saat.standby da az harcıyor.web de gezerek uykuya alarak 1 gün çıkarırsın.
    oyunda çok yiyor hepsinde olduğu gibi.csr gibi yarış oyunlarında 2 saat anca gider heralde.diğer çipsetlere göre pili gayet iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler için tşkler..yorum yazdıktan sonra teknosaya gitmiştim..A9İ modeli hem büyük, hem A8İ ile 20 tl fark var..lenova 18 saat ömürlü tablet çıkarmış..o da dikkatimi çekti..
  • arkadaşlar bu tablette gta san andreas oynayan var mı ne yaptıysam olmadı oyun yüklenirken atıyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.