Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: surfingtaco

Ya Beyler. Ben Teknosada gördüm. ama a8i değil a8ic idi. 370 lira bi fiyat var idi. şimdi 330. iyimi beyler bu a8ic ? a8i mi iyi a8ic mi iyi ? hızlı cevap verirseniz indirimi kaçımadan gidip alırım. şimdiden teşekkürler.

Edit : Tablet çok hızlı. teknosada incelediğim kadarı ile.

a8i daha iyi. a8ic'de 1.2ghz işlemci var, a8i'de 2.0 ghz işlemci var. onun dışında farkı yok heralde.
    o yüzden a8ic için 330 TL bence iyi fiyat.

intel işlemci z2520 idi sanırım.bu modelde gpuda da düşük olması lazım.ben olsam a8i alırdım.site foruma üye olunca %10 indirimle 450 ye almak en mantıklısı.ancak temel kullanım ve basit oyunlar için a8c de alınabilir.

cevap verdiğiniz için teşekkürlerhocam. ben clash of clans asphalt8 gibi oyunlaroynamak istiyorum. a8ic alsam oynayabiliriyim akıcı bir şekilde ? oynayamassın der isen samsung tab 3 daha iyimidir ? "basit oyunlar " dediğin için kafamda şimşekler çaktı. alsammıı almasammıı samsung tab 3 mü alsam reeder a8ic mü alsam. yoksa a8i mi alsam ? Kafamda DEli Sorular :D
    Cevaplarsan memnun olurum

Edit : teknosada a8i yokmuş bimekstenmi alayım ? yoksa kendi sitesindenmi :D

Cevabın için şimdiden teşekkürler
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Aslında 330 lira çok iyi fiyat, grafik işlemcileri de aynı diye biliyorum

oyun oynucam ben :D oynatırmı bu koç ?
  • surfingtaco S kullanıcısına yanıt
    tab 3 dediğin hangisi 7" olan mı 8" olan mı?
    eğer 7" olansa a8ic her türlü daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tablet piyasasını çok araştırdım. eğer a8ic ile a8i arasında kaldıysan a8i'yi tek geçerim. (işlemcisi 2.0ghz ama a8ic'nin işlemcisi 1.2 ghz). a8i işlemcisi sayesinde çok hızlı. internet performansı olsun, arayüzde geçişler olsun hiç kasılma yok. ama a8ic deki işlemci o kadar güçlü değil. bence sen a8ic'yi hemen ele hiç düşünme. ama samsungun tabletlerini işin içine katıyorsan da samsung'un 7" tableti de a8i 'den oyun konusunda kötü. ama 8" 'lik tableti diyorsan o da 600 tl. eee benim yorumlamam bu kadar aklına takılan bir şey varsa sorarsın.
    bunun için z 2520 2580 li tabletleri youtube da aratıp incelemeleri izle derim.ancak samsung tab daha kötü kesin.tab pro belki yarışır.ben a8i yi öneririm.farkı hakediyor.a8c de kasabilir belki.test değerlerinden bakman lazım.dediğin oyunları oynamadım ancak 3d kasan oyunlarsa a8i yada paran varsa lg 8.3 g pro en iyi seçenek donanım açısndan.snapdragon lu lg pro en güçlüsü.onunda pil sorunu olabilir ancak.hızlı tüketebilir intelden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer paran varsa lg 8.3" lik tabletini alsan tabi daha iyi olur.
    Hocam A8i alabilecek maddi durum varsa direk alın derim, kendi sitesinde de aynı fiyat ise oradan alın bir sıkıntınız veya sorunuz olduğunda işlemler daha çabuk hallolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 5 Haziran 2014; 14:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Hocam A8i alabilecek maddi durum varsa direk alın derim, kendi sitesinde de aynı fiyat ise oradan alın bir sıkıntınız veya sorunuz olduğunda işlemler daha çabuk hallolur.

Hocam hepinizin ve sizin yorumlarınız için teşlekkürler. sizin ve kendi düşüncelerim ile Reeder a8i almaya karar verdm. andolu yakasında 450 TL'den nerde bulabilirim ?

edit: 40 den yüksek ise samsung tab alıcam. 789 tl idi oda 9"
    bimekste şuan 459 TL
  • 4.4 de otg çalışmıyor dosya yöneticisinde gözükmüyor ama tablet görüyo depolamada.

edit:arkadaşlar marketten file manager hd yükledim otg gördü çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usmcsas -- 7 Haziran 2014; 12:28:30 >
  • S.a ben reeder a8i marka tablet aldım tableti alalı 2ay oldu olmadı tabletim acılmıyor sarja takıyorum açılış ekranı geliyor sonra geri gidiyor bunun bi çözümü warmı acaba
  • selcük kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şarjınız %50 ve üzeri olmasına dikkat edin.

Açarken ses kısma ve power tuşu ile açılan pencerenden wipe data seçeneğiyle ürün sıfırlayın.
  • tablet hiç açılmıyor nasıl rom atabilirimki
  • Herkese merhabalar. reeder A8 i cihazımı yaklaşık 2 ay önce satın aldım. cihhaz hakkında yaşadığım durumlardan bahsedeyim.

Cihaz cok harika, son derece hızlı bir cihaz. verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum. şarjıda cok iyi , ses kaliteside yeterince tatmin edici ( sesi son ses açmazsanız tiz sesler arasında boğulmuyor müzik vs ) tam bir oyun makinası. nette gezinmeler arayüz cok akıcı. Oğlum için aldım ve olabildiğince uygulama, oyun yükledim hiç bir takılma yada donma olmuyor. ancak yükleyemediğim oyunlar var bunların başında GTA SAN ANDREAS geliyor , apk + data sınıda kurdum olmadı . yeğenimin samsung tab 3 7 sine kurdum sorunsuz calısıyor. 200 liralık çin malı tablete kurdum ondada calıstı. bizim paşa A8i de calışmıyor . kaldırmadıgını düsünmüyorum cunku tableti zorlayacak fifa2014, dead trigger2 , need for speed most wanted , door , grand theft auto III , rayman jungle run , PES 2012 vb daha bircok yüklediğim oyunu sorunsuz calıstırıyor. acaba 4.4.2 güncellesem calısırmı ?

yasadıgım olumsuzluklara gelince.

wifisi cok iyi değil , ancak cok kötüde değil. 2 defa format atmak zorunda kaldım. nedeni ise bizim ufaklık sarjı bittiginde acmaya calısmıs ancak ekranda reeder logosu kalıyor tablet acılmıyordu. ya benim tablet hatalı yada yüklediğim uygulamalarda virüs var. bir olasılık daha. tableti acarken cok uzun süre acma tusuna basmamak lazım biraz basıp cekince acılıyor tablet aynı zamanda ses acıp kapama tusunada basarsak format işlemine gectigi için geri döndügümüzde işlem yarım kalıyor ve tablet acılmıyor. belki tablet acılmıyor diye bizim ufaklıklar diger tuslarada beraberinde basmıslardır. bunu pek çözemedim. bu sorunla karsılasan olursa tablet kapalıyken acma tusu ve ses acma kapama tusuna aynı anda basıp formt işlemini baslatabilirler. cihazı servise vermektense bunu yapmak daha iyi kötü olan ise yüklü olan tüm uygulamaların gitmesi ve tekrar yüklemek için zaman harcamak. başka bir olumsuzlğu yok benim cihazın.

sizlerden ricam 4.4.2 güncellemesi olan biri vvarsa GTA SAN ANDREAS' ı yüklemeye calışırsa ve bilgi verirse sevinirim.

teşekkürler iyi forumlar

• eshquia1907 kullanıcısına yanıt
    ben 4.2.2 'deyken yüklemiştim ve bende de çalışmamıştı. Şuan tabletim 4.4.2 sürümünde. Ben yüklerim sonucu yazarım. ama mümkünse özelden sizin yüklediğiniz apk+data'nın linkini verirseniz iyi olur.
  • selcük kullanıcısına yanıt
    Zaten bu işlemi tablet kapalıyken yapıyorsun. Tabletin power tuşu ve altında bulunan ses açma kapama tuşuna aynı anda bas ve tablet açılana kadar elini o tuşlardan ayırma.
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim Linkleri attım , olumlu yada olumsuz cevap yazarsan sevinirim. iyi forumlar.
  • eshquia1907 kullanıcısına yanıt
    maalesef gta sanandreas 4.4.2'de de çalışmıyor. (start dedikten sonra oyundan atıyor)
  • Krdeş aynı sorun bendede vardı kitap logosunda takılı kalıyordu factory resetle sorunumu çözmüştüm ama bu değişik bişe oldu hiç bi tepki yok cihazda wifi sorunu bendede war 4.4.2 sürümünde çözülüyomu bu sorun

Bide benim soruna çözüm bulan warsa lütfen paylaşsın çıldırcam

Her türlü rom programını denedim olmuyor artık beynim error veriyor bi çözüm bulamassam servise yolluycam
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler kardeşim. format atıp denedim yine olmadı. sanırım yeni sürümünün cıkmasını bekleyeceğiz. yoksa reederA8i'de san andreas oynamak mümkün olmayacak gibi. vice city yada gtaIII calısıyor sanandreas'ın acılmaması ilginc. Çözüm bulan olursa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.