Şimdi Ara

REEDER A8i 16GB/A8i 32GB - ANA KONU//ANDROID 4.4.2 GÜNCEL SÜRÜM (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.389
Cevap
14
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabletinizde sorun mu vardı? bozulduysa tableti aldıktan ne kadar sonra bozuldu?
  • Rokkalion kullanıcısına yanıt
    1 ay içinde bir sorun çıkarsa bimeks alıyordu onlar muhatap oluyordu firmayla. ama ne olursa olsun yine de böyle yapmamaları gerekiyor. yani ama yine de sorun olmaz seni uğraştırdıklarıyla kalırlar. senin tek zararın başının ağrıması olur. her türlü ya bozuk olmayan bir tablet ya da tabletin parasını alırsın.
  • Rokkalion kullanıcısına yanıt
    sizin numaranız diye mi açmıyorlar yoksa herkese mi açmıyorlar. isterseniz farklı bir telefon numarasıyla arayın belki o zaman açarlar.
  • reeder a8i birkaç aydır kullanıyorum.yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum.
    cihazı hızlı kullanıp zorlarsanız sapıtıyor.nasıl derseniz?
    ~ekran uyanırken bazen dokunmaya tepki vermiyor.tek çare tamamen kapatıp açmak.
    ~bazen görüntü bozuluyor.pikseller çıkıyor.eyvah ekran kartı yandı sanıyorsunuz.yine reboot la anca düzeliyor.
    ~grafik kasan oyunlarda sorun büyük.grafik işlemcisi 10dk içinde giderek yavaşlamaya ve artık dokunmaya zor bela tepki vermeye başlıyor.oyunu kapatıp açmanız lazım düzelmesi için.bu sorunu clumsy ninja ve rival knights ta görebilirsiniz.ninjada hareketler yavaşlıyor ve oynanmaz oluyor.rival knightsta 2.3. yarıştan sonra önce koşu sırasında koca siyahlıklarla ekran yanıp söner gibi bozuluyor.sonrakilerde frame atlaması gibi yavaşlıyor hareketler.reflekse dayalı oyunda sonunda başarısız olup oyundan çıkmak zorunda kalıyorsunuz.csr racingte benzer tipte sorun vardı.

edit:grafik kalitesini düşürünce yavaşlama sorunu rival knightsta düzeldi.anlaşılan zorlanıp sapıtıyorsa ayarı düşürmek şart.

~en kötüsü wifi bazen zorlanıyor heralde ve çalışmıyor.mavi dalgalı wifi işareti içi siyah oluyor ve çalışması için on/off yapmanız gerekiyor.uygulamaylamı alakalı dedim ancak çözemedim.sanki internete peşi sıra bağlantı kurmaya çalışan herhangi bir program tarayıcı oyun face wifi kartı kitliyor ve çalışmaz oluyor.normal sürekli download yada sayfa yüklemesinde olan şey değil.sanki ardışık download/upload talebi olduğunda kart ısınıp kitliyor gibi.

bunlar günlük kullanımda olan yada sıksık olan şeyler değil.ancak cihazı zorladığınız an sanırım işlemciler ısınıyor ve bunlar oluyor.tabii çok seri ve saliselik hızlı dokunuşlarla bu arada bi uygulamayı kullanıyor olmalısınız bunun için.o anı anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 9 Temmuz 2014; 1:13:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 aydır kullanıyorum. yazdığınız sıkıntılarla karşılaşmadım
    sadece geçen hafta internet bağlantısında hata oluyordu. google play ve bazı uygulamalara girmedi. ancak dns değiştirince düzeldi.
    bir ara hayday bağımlısı olmuştum. şajdayken baya uzun süre oynadım. ekran birden gitti. çizgiler çıktı. tableti kapatıp uzun süre bekledim. sorun düzeldi.
    onun dışında kamerası kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    evet kamera baya kötü.
    wifi olayını çözemedim.dedim bi uygulama sebebi ,bazılarını kaldırdım olmadı.hafızadakilerden yola çıkıyorum.ama bu gidişle hepsini kaldırmak lazım.sorun ara sıra olduğu için anlamak zor.ben rootsuz kullandığım için tespiti zor.uygulamalr inatla yeniden başlatıyor kendini.block it gibi proxy üzerinden reklamları önleyen uyg.larda bu wifi sorunu çok olmuştu.sonra bıraktım .open dns kullanıyorum farklı sadece.ara sıra hata oluyor.ancak sebebini tam bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.Dün tabletlere göz atıyordum. Bimekste asus memoped bakayım dedim yoktu. Oradaki arkadaşlar reeder a8i 32 gb olanı gösterdiler. Daha iyi performans vereceğini söylediler. İnceledim gerçekten baya hızlı bir cihaza benziyor. Fiyatı 400 tl. Bende 215 tl lik hediye çekide var. Yani 185 tl ye gelecek bir nevi.Birde görevli arkadaş 42 tl ye garantiyi 3 yıl daha uzatabiliriz dedi. Herhangi bir sorunda 5 yıl boyunca tableti Bimekse getirebilirsin dedi.
    Sorularım şunlar; 1-Kullanan arkadaşlar memnunlarmı.Bu fiyata önerirmisiniz. Yoksa aynı fiyata yakın bildik markalara mı bakayım
    2- Ben genelde nette gezinmek için kullanacağım.Özellikle Wifi çekimi nasıl.Evin hertarafından çekiyor mu.Alt kattlardan da olabilir:)
    3-4.4.2 kit katı kuran ardaşlar performansta 4.2 ye göre düşüş var mı .
    İlginize şimdiden teşekkür ederim

• nationalgeographic N kullanıcısına yanıt
    4.2'ye göre performansta düşüş yok ama 4.2'de parlaklık en düşükdeyken daha az parlaktı (gece karanlıkken daha iyi oluyor) ama 4.4.2 'de o kdadar düşük değil parlaklığı rahatsız edebiliyor. Bir de normal masaüstüde fareyle bir simgenin üzerinde durmak gerekir. (anlatabildim mi bilimiyorum :d) 4.2 'de yapıyodum onu şimdi yapamıyorum. Wifi çekimi iyi değil. Gerçekten baya kötü. baktım samsung tablete göre 1-2 diş az çekiyor. Zaten toplamda 4 diş var . arada kopuyor internet bağlantısı. bizim ev küçük bir ev sıkıntı yaşıyorum evin merkezine aldığım halde modemi. evin büyükse wifi den sıkıntı çekebilirsin ki ben küçük olduğu halde sıkıntı yaşıyorum. Fakat bunlar senin için fazla önemli değilse performansı süper şuan 400TL olmuş alacaksan kaçırma. ben 16GB 466'a aldım şimdi 32GB 400 'e düşmüş. yani bu dezavantajlara rağmen tavsiye ederim. çünkü tabletin pili üzün süre dayanıyor. 4-5 hatta 6 saate kadar gidiyor şarjı. 400tl'ye şarjı bu kadar iyi giden bir tablet yok. performans olarak da süper ister oyun olsun ister internet. ben aldığımdan beri bir kere olsun tabletin kastığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 13 Temmuz 2014; 18:58:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan97

hiç sorma iett 'de öğrenci ücretini 1,10tl yapmış. ama sen beklersen düşer haftasonu indirimi oluyor bimekste. benim otobüs ücretim hiçbir zaman düşmeyecek

Bimeks hafta sonu bindirimi yaptı 500 TL :)

benim dediğim doğruymuş. bak şimdi 399TL olmuş bimekste. hem de 32GB'lık versiyonu.
    Ben memnunum, wifi konusunda ufak da olsa çekim kuvvetinde sıkıntı var ama o cihaz farklı bir versiyon giderilmiş olabilir zaten çok kafaya takacak kadar değil. 4.4.2 standart olarak geliyor o cihazda, eminim daha stabil ve uyumlu çalışıyordur sonradan yüklenmediği için.
  • Benim tableti kullanma amacım genelde internet olacak.Onun için wifi çekimi çok çok iyi olmasa da çok kötüde olmasın diyorum. Wifi çekimi çok kötüyse almanın anlamı yok diye düşünüyorum. Hyperious ve oğuzhan arkadaş son olarak ne dersiniz 400 e alınır mı(wifiyide düşünerek gerçi cevap verdiniz @Hyperious @Oguzhan97 ama:)))
    daha fazla para veririm diyorsan daha iyileri var mesela 800 'e lg gpad 8.3" ve samsung pro tab 8.4" var. ben aylarca araştırdım 466'ya en iyi tablet bunu buldum ve memnunum. wifi iyi değil ama hani hiç çekmiyor diye de bir şey yok. elini tabletin üst tarafına koymazsan çok da sorun yaşamazsın. bana sorarsan 400TL 'ye bundan iyisini bulamazsın. Arkasının metal olması da güzel. Isınma sorunu da yok. Ayrıca bana kılıf da vermişlerdi tableti alırsan kılıfı da iste baya güzel bir kılıf. Bu fiyatlara birkaç tablet var ama şarjı bunun kadar uzun gitmez. Bunun 4600 miliamper pili var. eşdeğerlerinde 4000 miliamper pil var. tabletin kullandığı 2.0ghz lik çift çekirdekli intel işlemci piyasadaki bu fiyatlardaki 4 çekirdekli işlemcilerden eksiği yok fazlası var. çok çekirdek değil kaliteli çekirdek önemli. son olarak tableti bir kullanan olarak tavsiye ederim.
  • İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Bugün tekrar baktım bimekste 439 olmuştu fiyatı. Muhtemelen hafta sonları düşer yine 399 a. ALırsam yorumları yazarım buraya... @Hyperious @Oguzhan97
    Hocam Teknosa'ya da bak hafta sonu orada da satılıyor şimdiden hayırlı olsun
  • Yaklaşık 3 aydır bu tableti kullanıyorum, ufak tefek sorunları olsa da çok memnunum. Wifi performansı iyi değil ama kesinlikle kötü de değil, beni tatmin ediyor açıkçası. 4.4.2 versiyonu daha stabil fakat 4.2.2 de kullandığım puffin Web tarayıcısını kitkatta kullanamıyorum. Flash player zaten başından beri sorunluydu. Cihazda karşılaştığım bir diğer sorun ise kulaklığı taktığımda kulaklıklardan gelen cızırtı. Sorun sadece benim cihazımda mı var yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum ama beni çok rahatsız etmediği için ses etmemiştim. Kısaca bu fiyat segmentinde en iyi tabletlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca 4.4.2 de nasıl ekran görüntüsü alacağım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

quote:

hiç sorma iett 'de öğrenci ücretini 1,10tl yapmış. ama sen beklersen düşer haftasonu indirimi oluyor bimekste. benim otobüs ücretim hiçbir zaman düşmeyecek

Bimeks hafta sonu bindirimi yaptı 500 TL :)

benim dediğim doğruymuş. bak şimdi 399TL olmuş bimekste. hem de 32GB'lık versiyonu.

Bilgi için teşekkürler. Ancak ben samsung tab 3 8" almış bulundum.

• Kimse yazmamış ama cihazın gps de kötü sygıc navigasyonu kullanamıyorum bağlanmıyor cep telefonunu ve tapleti yan yana koyuyorum telefon hemen buluyor tablet aranıyor diyor ve saatlerce bekle tabletin gps sıfır .
  • Benide listeye ekleyin :)

San Andreas çalıştırabilen var mı?
  • krmcskn kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun ekledim 16 GB mı 32 GB mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Hocam hayırlı olsun ekledim 16 GB mı 32 GB mı ?

Bimeks haftasonu indirimiyle 32GBlik aldım
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.