Şimdi Ara

Reeder a8i quad ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alicam iyiyse

• almayın hocam kameralar vasat wifi iyi batarya iyi değil 1 hafta kulandım ekran kalitesi kötü başka sorunuz varsa sorabilrsiniz aama paranızı çöpe atmamanınızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 6 Ocak 2017; 20:27:9 >
  • Baska onerebileceginiz tablet varmi max 400 tl ve min 8.0 inch
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

almayın hocam kameralar vasat wifi iyi batarya iyi değil 1 hafta kulandım ekran kalitesi kötü başka sorunuz varsa sorabilrsiniz aama paranızı çöpe atmamanınızı öneririm

Kucuk kardesime 2-3 oyun yuklemek ve film izlemek icin alicam hic iyi ozelligi yokmu bukadar kotu mu gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat5519

quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

almayın hocam kameralar vasat wifi iyi batarya iyi değil 1 hafta kulandım ekran kalitesi kötü başka sorunuz varsa sorabilrsiniz aama paranızı çöpe atmamanınızı öneririm

Kucuk kardesime 2-3 oyun yuklemek ve film izlemek icin alicam hic iyi ozelligi yokmu bukadar kotu mu gercekten

he onun için alınıcaksa alınabilri hocam elbette o işler için fazlasıyla yapar
  • Kesinlikle almayın. Batarya uzun dönemde sorun çıkarıyor. Güncelleme alıp sürekli kasılacak. Hometech alın daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Kesinlikle almayın. Batarya uzun dönemde sorun çıkarıyor. Güncelleme alıp sürekli kasılacak. Hometech alın daha iyi.

Casper via s18 veya via l8 nasıldır hocam bilginiz var mı
  • Hllfkr. H kullanıcısına yanıt
    Casper kullanmadım hiç. Ama ikisi arasından seçim yapacaksanız bence casper alın.
  • Reeder a8i quad aldim arkadaslar
  • quote:

Reeder a8i quad aldim arkadaslar

Hocam 2gb ramli. Modeli mi bide izlenimlerin neler
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun bende bu tableti almayı düşünüyorum ilk izlenimleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpera91

Hocam öncelikle hayırlı olsun bende bu tableti almayı düşünüyorum ilk izlenimleriniz nelerdir?

Kargomu bugun alicam sonrasinda size izlenimlerimi aktaricam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hllfkr.

quote:

Reeder a8i quad aldim arkadaslar

Hocam 2gb ramli. Modeli mi bide izlenimlerin neler

Hocam 1 GB Ramli modelin daha iyi oldugunu dusunuyorum islemcisi falan daha yuksek oyun performansi daha iyi .

2 GB ramli modelde ram yuksek ama diger ozellikler dusurulmus zaten ikiside ayni fiyat
  • Alpera91 A kullanıcısına yanıt
    Tableti 2 gun kullandim

Oyun performansi iyi kasma yok

Sarji ise cabuk bitiyor. 1 gunu cikarmiyo

Ekrani gayet net

Dokunmatigini pek begenmedim bazen bikac kere dokununca algiliyor idare eder iste

Arka kamerasi bence iyi 5 mp var yani

Onden ise bisey beklemeyin 2 mp den bundan iyisi olmaz

Kisacasi gunluk isler ve oyun icin iyi

Simdilik benden bu kadar yeni bir sey ogrenirsem soylerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.