Şimdi Ara

Reeder A8i Root / Root Programlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
7
Favori
28.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim pil su gibü gidiyoya yardım edin parlaklık en kısık seviye wifi açık ve bağlı sadece internete giriyom bir dakikada pil bir yüzde düşüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://zenfoneasus.com/zenfone-5-icin-cwm-recovery-kurulumu/

bende cwm kurcam ne de olsa ikisinde işlemci intel ama cwm yi kurduktan sonra bide rom lazım
  • Arkadaşlar bende reeder a10ic var.Acaba bu işlemler onun için de olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Arkadaşlar bende reeder a10ic var.Acaba bu işlemler onun için de olur mu ?

Çok büyük ihtimal olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer işlem başarısız olur da tablet brick haline gelirse geri döndürebilir miyim sizce ?
  • Brick hale gelecek bir işlem yok burda root atılırsa atılır atılmazsa normal kullanımına devam edersin. Sorun çıkmazda ha diyelim çıktıhttp://reedertablet.com/reeder/yazilim/reeder_a10ic/ burdan gerekli yazılım ve araçları yüklersin sonra talimatları uygulayarak tabletine yazılımı yüklersin ilk aldığınki gibi kullanırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xdaci7 kullanıcısına yanıt
    Ohh tamamdır o zaman işlemlere başlayayım
  • @noktafat @Xdaci7 @Fenomenon

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Sayenizde tabletimi root ettim.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ban yemiştim hakaretten dolayı banım kalktı. Xdaci7 de benim hesap. Neyse bi fikir ürettim bu sefer 4.4 ü rootlayabiliriz. İlk önce bizim şu 4.4 Firmware dosyasının içine root dosyalarını koymamamız lazım. Ama firmware dosyaları .img uzantılı ve bunları ben açamadım eğer bu dosyaları açıp gerekli klasörlere root dosyalarını koyarsak güzel olur
    Ondan sonrada tablete tekrar firmware atcaz ve 4.4. Rootumuz bizi karşılayacak. Bu çözümün çalışacağına %75 eminim.

Arkadaşlar hepimiz bu .img dosyalarını nasıl açabiliriz nasıl editleyebiliriz bi araştırsın LÜTFEN

Firmaya sordum destekten maalesef bilgi veremiyolarmış.

Bırakmayacağız Peşini 4.4 ROOT

• Dosyaları buldum upload ladım
    http://www55.zippyshare.com/v/TxcryvfO/file.html

• bi ilgilenin arkadaşlar ALLAH RIZASI için ya

ben system.img ı açtım dediğim programlarla sonra onu bi güzel editledim ama şimdi bunu geri nasıl toparlayacağım yani geri nasıl system.img haline getireceğim
  • Hocam maalesef hiç bilgim yok :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4.4 yükledim tablete ses gelmiyor hoparlörden . sadece bildirim sesleri geliyor müzik film vs sesler gelmiyor. 4.2 fw de bulamadim :( yardımcı olurmusunuz

• 4.4 root buldum en yakın zamanda paylaşacam

• Buyrun root yöntemihttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110342432&p=1#110342432

• merhaba arkadaşlar bende REEDER W7iC var ona root atmak istiyorum aynı programları mı indireyim fikir ve yorum rica edebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deividde

merhaba arkadaşlar bende REEDER W7iC var ona root atmak istiyorum aynı programları mı indireyim fikir ve yorum rica edebilirmiyim

Benim yukarıda verdiğim root yöntemini yap sıkıntı olmaz.

• Reeder A7i 4.2.2 ' de de başarıyla root işlemi gerçekleşti. Bence tablette Root sayesinde DPI değiştirerek yazılar, simgeler ve durum çubukları dahil herşeyi büyüttüm , teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.