Şimdi Ara

reeder a8iq açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

reeder a8iq tabletimi windows 10 güncellemesi yaparken sonlara doğru cihaz kapandı ve tekrar açılmadı. sabaha kadar şarja taktım denedim yine olmadı. uzun süre açma tuşuna batım ses açma ve açma tuşuna beraber bastım açılmadı. yani ne yaptıysam olmadı. bunun bir çözümü varmıdır yoksa bana teknik servis yollarımı göründü :/

• Benzeri bir durumu bende farklı bir markada yaşadım. Kötü tarafı yurtdışında olmam. Servise de yollayamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz nasıl olsa her türlü öldü diyerek dün içini açtım. bataryayı söküp şarj aletiyle açmayı denedim ve cihaz açıldı. tekrar bataryayı taktım denedim yine açıldı. cihazı topladım tekrar. şuan gayet normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik dengesiz

cihaz nasıl olsa her türlü öldü diyerek dün içini açtım. bataryayı söküp şarj aletiyle açmayı denedim ve cihaz açıldı. tekrar bataryayı taktım denedim yine açıldı. cihazı topladım tekrar. şuan gayet normal :)

Ne deli insanlarsınız ya Peki cihazın rami entegre mi yoksa laptop gibi mi baktınız mı ona?
  • Dostum ben biosu biraz kurcaladim o yüzden açılmıyor. Aslında açılıyor ama görüntü gelmiyor sanırım. Bataryası sokulunce bilselerdi resetlenir mi acaba ?

• kronik dengesiz K kullanıcısına yanıt
    Mümkünse cihazın harddiskini ve ram entegresini resimleyebilir misiniz? Belki değişim yapılabilir bunlarla ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar açıkçası aleti açarken dokunmatiği çatlattığım için şuan pek kendime güvenemiyorum. ama günün birinde tekrar açmam gerekirse dediğiniz noktalara dikkat ederim.
  • Ram bellek anakartla butunlesik gelir hocam degistirmek icin beklemek lazım bkz.project ara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.