Şimdi Ara

Reeder W8i [7.9' - intel3735d - 2gb - 16gb]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette tablet ararken karşıma çıktı aşırı beğendim Tek eksisi ekran çözünürlüğü 2048x1560 Ama 499 liraya 2gb ramli 64 bit yeni nesil qc intel işlemcili tablet bulunmaz gibime geliyor

Buyrun Link

not : reklamla falan gram işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ağustos 2014; 3:09:21 >

• Ekranın 2048x1560 olması nasıl eksisi oluyor anlamadım? Ayrıca link bozuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link doğru ama reeder'in site çökmüş... O çözünürlük kesinlikle kötü, gereksiz bir teknoloji, işlemciye gereksiz yük. 1024x768 yapsınlar demiyorum ama 1980x1200 olabilir
  • Fiyatı ne kadar peki hocam ?

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    499 tl olarak gözüküyor ama stokta yok
  • Hocam ek bilgilerden bakıyorum işletim sistemi android 4.4 yazıyor reklamında da w 8.1 diyor karışık biraz

Bu aralar reeder sitesi sorunlu biraz. Site düzelsin cihazı düzgünce tanıtırlar herhalde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı gayet uygunda stokta yokmuş.
  • Mail attım haftaya stoklarda olacakmış.

• http://m.youtube.com/watch?v=Z0QSd-Sj490

Bilgilendirme ve video için teşekkürler. Windows tablet almak isteyen varsa bu ürüne kesin baksın video da iyi duruyor cidden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Hocam ek bilgilerden bakıyorum işletim sistemi android 4.4 yazıyor reklamında da w 8.1 diyor karışık biraz
    Sevgili arkadaşlar, yeni modelimiz reeder W8i'ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

İşletim sistemi hakkındaki karmaşanın sebebi reeder W8i'nin Android 4.4 ve Windows 8 işletim sistemleri ile uyumlu olmasıdır. Böylece tabletinizi dilediğiniz işletim sistemi ile kullanabileceksiniz.
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    Peki hocam satın aldığımızda hangi sistemle yüklü olarak evimize gelecek ?

2 işletim sistemi 1 arada mı yani ? Asus transformerlar gibi ? Eğer öyle bir çılgınlık yaptıysanız satış rekorları kırar o fiyatla. Ama lütfen lütfen o çözünürlüğü düşürün
  • reeder W8i, Windows 8 ve Android 4.4 seçeneklerinden birisi tercih edilerek kullanıcılar tarafından satın alınabilecektir. Aynı anda 2 işletim sistemi ile satış söz konusu değildir ancak işletim sistemleri arasında geçiş elbette mümkündür. Gerekli yazılım desteği reeder tarafından sağlanacaktır.
    Yani reederin sitesinden alışveriş yaparken w8 li olma seçeneği sunulacak mı ? Yoksa hiçbir işletim sistemiyle yuklu olmadan elimize geçip biz mi yükleyeceğiz işletim sistemini ?

• Seçeneğinizi cihazınızı satın alırken belirleyebileceksiniz. reeder W8i, eylül ayının başında satışa sunulduğunda ilgili detayları web sitemizden ve bu başlıktan takip edebilirsiniz.
    Bilgilendirme için teşekkürler, bekleyelim bakalım. Eğer 2 sistem arasına geçiş kolay olacaksa alınabilir bir tablet olur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_96337181/tm.htm

yorumlar iyi değil bence dikkat edin
  • Zaten samsung, asus, apple gibi marka tabletler dışında bütün tabletlerde aynı sorunlar var...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.