Şimdi Ara

Reeder W8i [7.9' - intel3735d - 2gb - 16gb] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reeder W8i modelimize Windows 8, özel bir dosya sıkıştırma yöntemi ile yüklenilmektedir. Bu avantaj ile cihazınızda Windows 8 ve MS Office yüklendikten sonra yaklaşık 7 gb boş alan kalmaktadır. Elbette SD kart kullanımı sizin tercihinizdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReederTeknik -- 26 Ağustos 2014; 11:21:32 >
  • ReederTeknik kullanıcısına yanıt
    bu özel sıkıştırma tekniğinin adı nedir.
  • Cihaz stokta var gözüküyor.
  • runic kullanıcısına yanıt
    Evet ilk denemeyi kim yapacak riski kim alacak bekliyorum Reeder a8i gibi olumlu yorumlar olursa vericem siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReederTeknik

reeder W8i modelimize Windows 8, özel bir dosya sıkıştırma yöntemi ile yüklenilmektedir. Bu avantaj ile cihazınızda Windows 8 ve MS Office yüklendikten sonra yaklaşık 7 gb boş alan kalmaktadır. Elbette SD kart kullanımı sizin tercihinizdedir.

Daha önce de sordum ama cevap alamadım. Reeder a8i için de bu sıkıştırılmış widows 8 yüklenebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci a8i nin z2580 işlemcisi ile aynı kalitede mi ? ayrıca bu ürünün 9 ve 10 inçleri çıkacak mı çünkü a8i nin çıkmıştı öyle olursa bekleyip 9 inç almayı düşünüyorum . satış sonrası hizmetleriniz nasıl? teorik te çok uygun bir ürün gibi gözüküyor.
  • 500tl 2048x1560 panel fiyatı zaten oda en kelepiri. bu aleti almayın doğru düzgün birileri inceleme yapana kadar
  • Batarya bilgisi yok kac mAh?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Batarya bilgisi yok kac mAh?

Sayfasında 5500 mAh yazıyor.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne hacet

• Bu teknolojinin adı "WIMBoot"tur. Tablet pc'lere özgü geliştirilen bu teknik ile ilgili dökümanlara Microsoft'un kendi sitesinden (WIMBoot) ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca bazı arka plan uygulamalarının tablet pc'lere göre özelleştirilmesi sağlanarak masaüstü-laptop pc'lerdeki RAM tüketimi seviyesi tabletlerde düşürülmüştür.
    Kısacası Windows 8, bir PC'de çalışabilmesi için gerekli minimum özellikler 16-20 gb harddisk alanı ve 2 gb RAM iken bu sınır tabletlere özel olarak 8 gb yükleme alanı ve 1 gb RAM'e düşürülmüştür.

• Mevcut yazılımlarımız cihazlarımıza özgü yaratılmaktadır, dolayısıyla A8i için böyle bir çalışma henüz gündemimizde bulunmamakta olduğu için mümkün değildir.

Ancak Windowslu tablet gamımızı farklı boyutlar ve özelliklerdeki yeni modellerimiz ile genişleteceğiz. Zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun yeni bir reeder her zaman olacaktır.
    İlginiz için teşekkür ederiz.
  • 349 liraya Reeder w8ic hiç fena olmaz :)
  • Tek modelmi olacak yani w8i 16gb 500tl ise
    Aynisinin 32gb dahili olani olsa fazladan +50+100tl vermeye degerdi!!!

Teorik olarak netbook tan daha kullanisli olur hErhal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dü?ük fiyatly modeller de var ama özellik ve fiyat açysyndan en iyisi bu bence 100 dolarlyk tablet lerden

http://www.aliexpress.c...ore-2GB/2019966317.html

Biraz daha iyisi derseniz... kesinlikle bu

http://www.aliexpress.c...B-9/1551421465.html?s=p
  • alıp inceleyen varmı arkadaşlar ? alma arefesindeyim. üniversitede laptop + tablet işimi görür sanırım ? mobiliteside cabası koy çantaya gezdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

alıp inceleyen varmı arkadaşlar ? alma arefesindeyim. üniversitede laptop + tablet işimi görür sanırım ? mobiliteside cabası koy çantaya gezdir.

laptop olarak kullanman pek mümkün değil. medya tüketim aracı olarak anca. bunu ekranı muhtemelen 1024x600 veya 800, bunun 1080p android tablet alabilirsin daha çok işine yarar. x86 programlarını çalıştırmayı falan düşünüyorsan hayal kırıklığına uğrarsın 16gb lik 8" tablette
  • geçen gün canlı destekle görüştüm.
    ürün stokta var yazıyor var mı yok
    sipariş açılabilmesi için dedi.
    retina mı retina.
    pili belli değil
    ne zaman gelecek önümüzdeki günlerde.
    vs vs.
    beklemek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Bu kadar da cahillik olmaz insan bari ilk yazıyı okur, ekran çözünürlüğü 2048x1560...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 14 Eylül 2014; 2:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

geçen gün canlı destekle görüştüm.
    ürün stokta var yazıyor var mı yok
    sipariş açılabilmesi için dedi.
    retina mı retina.
    pili belli değil
    ne zaman gelecek önümüzdeki günlerde.
    vs vs.
    beklemek lazım

Gerçekten böyleyse çok ilginç. Hala stokta var yazıyor, insan en azından ön sipariş alıyoruz diye belirtir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.