Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @stefanel4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbayrak_02 O kullanıcısına yanıt
    Cift sim evet
    Biri micro sim digeri nano sim

• Ornek bir kac cekim
    Bu mesaja eklenen görseller:

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• Sandrake S kullanıcısına yanıt
  • Sarj 2saat 15 dakikada 0dan 100 e ucak modunda , arka planda muzik dinleyerek doldu

• Atkadaslar telefon beklerken daha cok sarj yiyor ekrana gore neden acaba
    Birde bende bazen cekmeme problemi oluyor yasayan varmi baska yoksa turk telekomla mi alakali

• Her gun telefonu bir kere restart edin
    Beklemeye gecerken arka uygulamalari sonlandirin

• ErdemApul57 kullanıcısına yanıt
    Hocam işim nedeniyle sürekli yurtdışına çıkıyorum bu süreç bandında çok bakamadım

Cihaz mükemmel, şiddetle tavsiye ediyorum. Isınma metal kasadan dolayı doğal karşılıyorum çok rahatsız etmiyor.

Alacak arkadaşlar için N11'den de alabilir, MobilAvm yetkili satıcısı.
  • ALBAY PARS kullanıcısına yanıt
    p10s i ne ara kullandiniz da isinma sorununu yazdınız komik olmayalım ya elestirirkende gerçekçi olalım ısınma sorunu ikisinde de varken digerinde type c var demiyorsunuz lg bunu g5 te sunuyor piyasada üstüne 2 model daha çıkan bi telefonu tutup 2016 " uretimi cihazla kiyasliyosunuz markaciliktan baska hic birsey degil insanları kişisel tutumlarinizla yonlendirmeyin kullanmadiginiz bi cihaz vivo marka bile olsa bilemezsiniz bilmis bilmis yazmaya gerek yok kardeşim ben şunu kullandım artisi bu eksisi bu diger cihazi bilmiyorum dersiniz budur yani olay yorum yapmak için yazmayin fikirler ışık tutar yorumlar çukur kazar...

• Ben ondan yaziyorum simdi..P10'dan gectim buna..P10'la tanistim reeder'in bu seri telefonlari ile...P10S'e gecince parmak izi falan tabi kolaylik. Yalniz P10'da da bunda da o kullanim akiskanligi ve yumusakligi var. iphone'dan gecilebilecek telefonlar. 3-4 arkadasim da gecti. Simdilik devam ediyorlar...

• Bir resim de benden...

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• Bikac makro cekimi ve gece cekimi ornegi

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• Buda ekran suresi

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• Bu da bugunki ekran surem giderek artiyor. Ayrica gece yatarken asiri moda alip yatin daha iyi gider sarji

• Telefonun arka tarafi da kolay kolay cizilmiyor , ben arka koruma kapaksiz kullaniyorum

• Merhaba arkadaslar.Telefonu Vatan Bilgisayardan aldim. Gorunuste ve kullanista bir sıkıntı yoktu. FAKAT telefonu sarj ederken bir problemle karsilastim 3lüğe takarken usb type c denilen şarj aleti ve telefonun şarj soketi yanmiş. Bugun oldu bu. Dikkatli bakinca farkettim bunu. Şuan şarjda olmamasina ragmen şarj ediyor gosteriyor.Bende reeder a mail atayim dedim ama adamlar resmen dalga geciyor. Ustelik bu 2.şarja takışım. Yogunluktan 2 gun once kullanabildim teli ve durum ortada. Şimdi telefonu servise gondersem ilgilenirler mi? Herhangi bir problem olur mu? Ücret almaları soz kunusu mudur? Yapabilirsem reeder la maillesmelerimi resimleyecegim. Dalga geciyorlar resmen.Napmaliyim Ürün degisimi soz konusu olur mu?

• Telefonu servise gönderdim değişim yada bedel iadesi talep ettik. Telefon güzel bakalım servisi nasıl çıkacak? Telefonun type c usb girişli olması türkiyede sıkıntı. Ya türkiye için özel port göndermeleri lazım ya da prizlere uygun olası lazım.Diğer şekilde makina yanıyor. Benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: battlefrt

Merhaba arkadaslar.Telefonu Vatan Bilgisayardan aldim. Gorunuste ve kullanista bir sıkıntı yoktu. FAKAT telefonu sarj ederken bir problemle karsilastim 3lüğe takarken usb type c denilen şarj aleti ve telefonun şarj soketi yanmiş. Bugun oldu bu. Dikkatli bakinca farkettim bunu. Şuan şarjda olmamasina ragmen şarj ediyor gosteriyor.Bende reeder a mail atayim dedim ama adamlar resmen dalga geciyor. Ustelik bu 2.şarja takışım. Yogunluktan 2 gun once kullanabildim teli ve durum ortada. Şimdi telefonu servise gondersem ilgilenirler mi? Herhangi bir problem olur mu? Ücret almaları soz kunusu mudur? Yapabilirsem reeder la maillesmelerimi resimleyecegim. Dalga geciyorlar resmen.Napmaliyim Ürün degisimi soz konusu olur mu?

Yuksek voltaj gelmis olabilir mi ?
    Daha once o prizde benzer bir durum oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: battlefrt

Telefonu servise gönderdim değişim yada bedel iadesi talep ettik. Telefon güzel bakalım servisi nasıl çıkacak? Telefonun type c usb girişli olması türkiyede sıkıntı. Ya türkiye için özel port göndermeleri lazım ya da prizlere uygun olası lazım.Diğer şekilde makina yanıyor. Benden söylemesi.

Type C ile alakası yok bu işin bende P9000 kullanıyorum. 3lu prizinizde sarj aletini taktiginiz tarafta sararma yada kararma gibi yanma belirtisi var mi?

• Hocam aslında gayet iyi ilgileniyorlar Sosyal medya hesabında, bence oraya yaz. Ben en azından tatminkar cevaplar alıyorum, işimi çözdüler. Facebook'tan bir yaz derim sorununu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.