Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Satis mudurleri , yazilim destegi verilecek demisti Tolga ile yayininda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar cihazla ilgili bikaç merak etiğim nokta var ;

1) Reeder servisi kimdir nasıldır hangi firma ilgileniyor?

2)Cihazda sanırım mediatek in geliştirdiği hotknot var nfc benzeri bişey.Nfc li cihazlar ile veri alışverişi yapılabiliyormu ?

3) Cihazda hangi sersörler mevcut gyro sensörü vs varmı ? =bu sorunun cevabını buldum varmış.

4)Cihaz videoda fps değerleri nedir 720p de 120 fps ağır çekim modları mevcutmu

cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 7 Ağustos 2016; 23:49:53 >
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    1-) Reeder uretici garantisi veriyor , ozetle kendi servisleri var . Merkezleri istabuldaymis .

• Arkadaşlar zenfone 2 mi yoksa bu telefon mu.
    Birde güncellemeler ota üzerinden mi veriliyor.

Sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serrasimo S kullanıcısına yanıt
    Hocam zenfone 2 ye göre oldukça önde, Ota'dan verielcek güncelleme. Kış aylarında Android 7 de verilecekmiş.
  • Arkadaşlar merhaba bende cihazı kullanıyorum.Gorilla glass Ekran kullanıyor olması avantaj ( maket bıcagı ile ekranı çizebilirsiniz ekran çizilmez) 64 gb hafıza 2.0 ghz işlemci ile cihaz inanılmaz özelliklere sahip 3d touch id si var 4 gb ram ve yerli ürün olması yönünden cihazı tavsiye ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperious

Hocam zenfone 2 ye göre oldukça önde, Ota'dan verielcek güncelleme. Kış aylarında Android 7 de verilecekmiş.

Teşekkürler bilgilendirme için.
    Bugün İzmir bit pazarını gezdim satan yok.
    Teknosalara baktım bulamadım.
    Araştırmaya devam edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sadece tavsiyedir

*Batarya bitmeye yaklasmadan (%5-15 arasi ) zorda kalmadiginiz surece sarja takmayin ve sarj tamamlanana kadar sarjdan cekmeyin
    * Cok sık arka plan uygulamalarini kapatmayin

Telefonlarimiza nazar degmesin

Amin

• Samsung Galaxy s6 ile reeder p10s arasında kaldım tavsiyelerini bekliyorum

• ozbayrak_02 O kullanıcısına yanıt
    Danismak istedigin bir nokta varsa bildigimiz kadar yardimci olalim Hocam

• legend1923 kullanıcısına yanıt
    1-kamera performansı 16 mp arka 8 mp ön kameraya sahip cihaz çok iyi resim çekiyor gece çekimi de başarılı.
    2-işlemcı konusuna gelirsek note 5 te 2.1 ghz p10s de 2.0 ghx işlemci var.
    3-marka kendini kanıtlıyor.
     REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL
  • durmusarslann D kullanıcısına yanıt
    Hocam ne markası Gionee S8'i alıp üzerine Reeder yazmakla marka olunmuyor maalesef.

Gelecek güncellemelerin de kaderi Gionee'nin elinde. Yoksa on numara f/p cihazı.

• ts2000 kullanıcısına yanıt
    1)Reeder kendisi bir marka teknik servisi personeli saha ekibi olan kurumsal bir firma bkz(resmi internet sitesi) samsun izmir istanbul adana da teknik servisi ve türkiyenin her bölgesinde bölge müdürlüğü var.TeknikServisi direk kendi personelleri ile sağlıyor (Bu büyük bir avantaj)
    2)Nfc ile alışveriş yapabilirisn.
    3)cevabı bulmuşsun :)
    4)Ağır çekim modu yok cihazda

iyi çalışmalar
  • TheValoran kullanıcısına yanıt
    samsung türkiye cihazı sence kendi mi üretiyor ithal ediyor reeder da böyle cihazın ithalatçı firması ;)

android i google yazıyor sen sadece kendi markana özelleştiriyorsun android açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir.Reeder %100 Türk firması
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Cihaza yazılım desteği veriliyor 7.0 gelecek
  • certifiedG C kullanıcısına yanıt
    ayarlar Bildirim merkezi uyarı ayarlarından halledebilirsin hangi uygulama ise
  • Gecen sene aldigim Samsung amiral tableti Tab s e 6.0 vermediler , bu guncelleme muhabbeti hangi firma olursa olsun tamamiyle adamlarin elinde

• fefo58 F kullanıcısına yanıt
    rehberde kişiyi bulup cihazı kulağına götürdüün zaman cihaz arama yapyor direkt ayarlar-ileri seviye ayardan yapabilirsin (Y)
  • durmusarslann D kullanıcısına yanıt
    1- Reeder ithalatçı bir firma değil, güya bir marka.
    2- İthalatçı firma Selekt Bilgisayar A.Ş isimli bir firma.
    3- Babanızın markası mı bu bu kadar savunuyorsunuz? Firmayla alakanız varsa bilelim.
    4- Reeder'ın bu cihaza güncelleme vereceğini yani saf Android yazılımı alıp cihaza adapte edeceğini zannetmek çok komik. Çinden gelmediği sürece unutun. Reeder'ın bir yazılım ekibi yoktur.
    5- Samsung Tr' nin kendi cihazını ülkemize getirmesi ile ismi geçen firmanın fason ürettirip üstüne Reeder yazdırmasının aynı şey olduğunu söylemek cahiliyettir.

Her duyduğunuza inanmak yerine açın araştırın.
    İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.