Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0.68 diye biliyorum
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Sony Xperia Xa veya Xa Ultra almayı düşünüyordum ancak Mediatek 6755 HelioP10 işlemcisi hakkında bi bilgim yok. Forumlarında anlayan yok. Sizce bu işlemci uzun ömürlü müdür? Donması kasması ısınması var mı, stabilite olayı nasıl, siz uzun süre kullananlardan bi yorum bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı tam bir haftadır kullanıyorum şarj konusunda gayet başarılı, oyun oynarken biraz ısınma oluyor ama kabul edilebilir derecede. Ama benim söylemek istediğim bir şey daha var o da bazen hücresel veri kopuyor gelmiyor bi süre, ekranda var gösteriyor daha sonra o da gidiyor ardından 5 dakika içinde geri geliyor. Bunun hakkında bir şey yapılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fefo58

Cihazı tam bir haftadır kullanıyorum şarj konusunda gayet başarılı, oyun oynarken biraz ısınma oluyor ama kabul edilebilir derecede. Ama benim söylemek istediğim bir şey daha var o da bazen hücresel veri kopuyor gelmiyor bi süre, ekranda var gösteriyor daha sonra o da gidiyor ardından 5 dakika içinde geri geliyor. Bunun hakkında bir şey yapılabilir mi?

Selam

Bir muddet baska bir hat ile deneyin , sorun yasamazsaniz operatorunuzden sim kart degistirin bence

• Cihazın shiftdelete.net dışında Türkçe incelemesi var mı? Keza bariz reklam inceleme değil SDN'nin ki varsa farklı bir inceleme izlemek isterim bildiğiniz...
  • selamlar cihaz elime geçti fakat açtığımda normal halde dururken bile 2 gb ram yiyor ve ısınma yapıyor nasıl hallederiz bu işi
  • SorumVarYGSLYS S kullanıcısına yanıt
    Benim telefon acildiginda 2.50 bos ram ile aciliyor , fakat bende cok program yuklu degil . Telefonu restart etmeden once arka plan uygulamalarini saga sola cekerek kaybedin o sekilde restart edin
    İsinma problemi bende yok , ekran parlakligi cok yuksekte mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stefanel4

Benim telefon acildiginda 2.50 bos ram ile aciliyor , fakat bende cok program yuklu degil . Telefonu restart etmeden once arka plan uygulamalarini saga sola cekerek kaybedin o sekilde restart edin

problemi çözdüm hocam galiba telefonun yeni olduğu için yaptığı indirmelerden ve işlemelrden dolayı imiş stabil şuanda birde telefonu açarken şifre istiyor bende onu nasıl parmak izine çevirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorumVarYGSLYS

quote:

problemi çözdüm hocam galiba telefonun yeni olduğu için yaptığı indirmelerden ve işlemelrden dolayı imiş stabil şuanda birde telefonu açarken şifre istiyor bende onu nasıl parmak izine çevirebilirim

Ayarlar \ Guvenlik \ Parmak izi

• quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Sony Xperia Xa veya Xa Ultra almayı düşünüyordum ancak Mediatek 6755 HelioP10 işlemcisi hakkında bi bilgim yok. Forumlarında anlayan yok. Sizce bu işlemci uzun ömürlü müdür? Donması kasması ısınması var mı, stabilite olayı nasıl, siz uzun süre kullananlardan bi yorum bekliyorum teşekkürler

Dostum x serisi fiyatını bence haketmiyor tam keriz avı bence başka alternatiflere bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arklar lenovo vibe p1 husranindan sonra tekrar reeder a p10 s e dönmeyi düşünüyorum reeder p10 vardi kulaklik takinca wifi sinyali azaliyordu ücret iadesi aldim bu sebepten onun dişinda p10 on numara cihazdi p10 s te on numaraya benziyor.Bu arada merak edenler için p10 S in sar değerleri şunlar bizzat reeder a sordum

Kafa:0.68 kg/W
    Vücut:0.94 kg/W

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: certifiedG

Yok ben sorunsuz guncelledim wifiden bir daha deneyin olmadi operator uzerinden guncelleyebilirsiniz. Ufaktabolsa performqns anlqminda iyilesme var

İslem tamam

hocam bende de iniyo fakat güncellemiyor ayıklama hatası oldu diyor 160mblik güncelleme için siz nasıl çözdünüz bunu
    Telefonu kapatip bastan actim , hic bir uygulamaya girmden direk sebeke uzerinden guncellemeyi indirdim , oldu

Aman sarja dikkat !

• Kullanicilar nicklerini yazarsa liste olusturalim

1-stefanel4

• arkadaslar sarji nasil gidiyor teknik servis berbat diyorlar birde sar degeri normal midir

• 1-stefanel4
    2-zkdln
  • quote:

Telefonu kapatip bastan actim , hic bir uygulamaya girmden direk sebeke uzerinden guncellemeyi indirdim , oldu

Aman sarja dikkat !

şebekeden kastı mobil veri mi?

Bir de bazı uygulamaların ikonlarının etrafında renkli çerçeveler var bunları nasıl kaldırabiliriz ikonların orjinal hallerinde görünmeleri için
    Evet mobil veri , renkli cerceve derken seffaf , govdeyi doldurmak icin cevreleyenden mi bahsediyorsunuz

• Ekran koruyucuya gerek var mı arkadaşlar? Ürünün kutusunda var reeder tarafından yollanmış fakat ekran Gorilla Glass 4 çizilmez bir cam bir de dokunuş hissi çok güzel onu bozmaz mı? Kullanan ve kullanmayanlar bu durumu yorumlayabilirler mi?
  • Ben jelatini kullanmiyorum ama kirilmaz kullanmak lazim yine de bence .Teknoloji markette gorursem alacagim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.