Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet , sadece kendi satis sayfalarinda var . Kullanan arkadaslar var ise nasil bir yorum yapsinlar lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.****.com/blu-mobile-4gb-ramli-telefon-duyurusuna-hazirlaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kulakligini yeni kullanmaya basladim, oldukca iyi . eq ayarlariyla zevkime gore ayarladim

Kulakliktan sarki degistirebilmek icin
    Jays headset control progmanini tavsiye ediyorum

• bugun bende satın aldım google playden arka arka uygulamaları yüklüyorm acayip bir telefon gerçekten hızlı lg g3 32 gb vardı değiştirdim bunu aldım . Lg g3umde oynadigim oyunlari suan bu telefonda kaldigim yerden devam edemiyorum bakalim o iside cozersem sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 19 Ağustos 2016; 22:48:17 >
  • arkadaşlar;

1500 tl bütçeye hangisini önerirsiniz ?

reeder p10s - xiaomi mi5 - oneplus 3 . sizce hangisi?
  • şarjın yüzde kaç olduğunu görebilmek için (yukarıdaki pil resminin üzerinde) bir uygulama var mı acaba telefonun en gıcık tarafı herhalde şarjın yüzdesini göremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

şarjın yüzde kaç olduğunu görebilmek için (yukarıdaki pil resminin üzerinde) bir uygulama var mı acaba telefonun en gıcık tarafı herhalde şarjın yüzdesini göremiyoruz.

Ayarlar \ ileri ayarlar \ batarya yonetimi \ sistemdeki batarya yuzdesi stili \ dijital stil

• quote:

Orijinalden alıntı: stefanel4

quote:

şarjın yüzde kaç olduğunu görebilmek için (yukarıdaki pil resminin üzerinde) bir uygulama var mı acaba telefonun en gıcık tarafı herhalde şarjın yüzdesini göremiyoruz.

Ayarlar \ ileri ayarlar \ batarya yonetimi \ sistemdeki batarya yuzdesi stili \ dijital stil

teşekkürler :)
  • Turkce deniliyor ama bazi kelimeler hala ingilizce nasil turkce anlamadim insallah guncellemeyle duzeltirler ayrica kapasitif tuslarin isigi var mi gece zorluk cekiyorum

• İleri ayarlarda O tusu var , acin rahatlayin Beyler

• An itibari ile bende p10 s kullanicisiyim :) telefon gayet hizli hos kamerasi falan herseyi on numara ama biraz isiniyor sanki normalmidir arkadaslar :)

• Bende p10s satın aldım inşallah ileriki yıllarda güncelleme root ve rom gelir bu telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikutarinkato

An itibari ile bende p10 s kullanicisiyim :) telefon gayet hizli hos kamerasi falan herseyi on numara ama biraz isiniyor sanki normalmidir arkadaslar :)

hocam ısınmayan telefon yok. bunun arkası metal birde ısınması gayet normal. nedense telefonu ilk aldığımda oyun oynarken bende de fazlasıyla ısınıyordu ben hala hunharca oyun oynuyorum fakat ısınmayı kesti.
  • quote:

quote:

An itibari ile bende p10 s kullanicisiyim :) telefon gayet hizli hos kamerasi falan herseyi on numara ama biraz isiniyor sanki normalmidir arkadaslar :)

hocam ısınmayan telefon yok. bunun arkası metal birde ısınması gayet normal. nedense telefonu ilk aldığımda oyun oynarken bende de fazlasıyla ısınıyordu ben hala hunharca oyun oynuyorum fakat ısınmayı kesti.

az önce reeder ın servisinden geldim ısınmasının normal olduğunu söyledi yetkili ordaki işlemci yüzünden miş sanırım dediğin gibi metal olması ısıyı hissettiriyormuş biraz metal olmasının avantaj olduğunu ısındığında çabuk souyacağını söyledi ona eyvallah dedim zaten fakat ben bahtsız bedevi olduğum için cihazın kamerasında sorun çıktı karanlık bi yerde açınca kamerayı bi sürü noktacıklar yanıp sönüyordu ekranda daha iki günlük cihazda gösterdim bu sorunu cihaz değişim olacak sıfır cihaz alacağım iki gün sonra yeniden :) İstanbulda oturan arkadaşlar cihazla ilgili sıkıntı olursa Yeşilköy de Dünya Ticaret merkezinde merkezi reederin vede teknik servisi gayet güzel ilgileniyorlar servis sıkıntısı bana göre yok Reeder'ın onun dışında google play de Sor'un die bi program var ordanda ulaşabiliosunuz bilgi almak için yada diğer sorular için Reeder'a oradanda gayet güzel ilgileniyorlar daha önce aldığım ve yine sorunlu çıkan Lenovo,General Mobile Firmalarının servis hizmetlerini bence 5'e katlar Reeder pek bilinmesede güzel bir firma yine bence tabi diğer arkadaşlara yardımcı olur inş yazdıklarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arikutarinkato -- 26 Ağustos 2016; 15:34:00 >

• quote:

quote:

quote:

az önce reeder ın servisinden geldim ısınmasının normal olduğunu söyledi yetkili ordaki işlemci yüzünden miş sanırım dediğin gibi metal olması ısıyı hissettiriyormuş biraz metal olmasının avantaj olduğunu ısındığında çabuk souyacağını söyledi ona eyvallah dedim zaten fakat ben bahtsız bedevi olduğum için cihazın kamerasında sorun çıktı karanlık bi yerde açınca kamerayı bi sürü noktacıklar yanıp sönüyordu ekranda daha iki günlük cihazda gösterdim bu sorunu cihaz değişim olacak sıfır cihaz alacağım iki gün sonra yeniden :) İstanbulda oturan arkadaşlar cihazla ilgili sıkıntı olursa Yeşilköy de Dünya Ticaret merkezinde merkezi reederin vede teknik servisi gayet güzel ilgileniyorlar servis sıkıntısı bana göre yok Reeder'ın onun dışında google play de Sor'un die bi program var ordanda ulaşabiliosunuz bilgi almak için yada diğer sorular için Reeder'a oradanda gayet güzel ilgileniyorlar daha önce aldığım ve yine sorunlu çıkan Lenovo,General Mobile Firmalarının servis hizmetlerini bence 5'e katlar Reeder pek bilinmesede güzel bir firma yine bence tabi diğer arkadaşlara yardımcı olur inş yazdıklarım :)

aslında reeder bilinen bir markada telefon alanında değil notebook alanında.

Arkadaşlar yazı yazarken her tuşa bastığımda titreşim oluyor bunu nasıl kapatabilirim acaba

• Ayarlar - ses ve titresim - diger sesler - dokundugunda titret

• quote:

Orijinalden alıntı: stefanel4

Ayarlar - ses ve titresim - diger sesler - dokundugunda titret

hocam teknik serviste mi çalışıyorsunuz bütün soruları cevaplamışsınız
  • Arka kamerayi actigimdaki goruntu ile cejtigim goruntu aradinda fark oluyo cekincesanki cozunurluk azaliyo kalite dusuyo

• Hayir , yardimci olmaya calisiyorum sizin gibi forumdaşlara sadece

• aynısı bende de mevcut KAMERAyı açtığımda görüntü mükemmel ve ışıklı FOTO yu çektikden sonra karanlık ve garip oluyor .
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.