Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 8 ay p1 kullandıktan sonra p10s e geçtim. önceliğin şarj ise p1 öneririm. yoğun kullanımda iki gün gidiyor. onun dışındaki bütün konularda p10s önde. p10s te Türkçe olmayan yerler var ama kullandıkça alışıyor insan. ısınma p10s te daha çok hissediliyor tel ince olduğu için ama aşırı bir rahatsızlık yok. garantiye ikisinide göndermediğim için yorum yapamam. dış görünüş ve kalite hissiyatında da p10s önde. şarjıda bir günü rahat çıkarıyor. 5-6 saat arası ekran süresi veriyor. kasma donma ikisinde de yaşamadım. ayrıca p10s in kamerasıda p1 e göre oldukça tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Sanırım ekranın kenarına sert dokununca oluyor. Bunu sağ kenar ya da sol kenar olarak değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum. Samsung Edge kenar misali.

acaba ayarlarla oynarken yanlışlıkla kapattım mı bu özelliği. şimdi de açılmıyor. arada yanlışlıkla açıyordum oyun oynarken falan artık o da olmuyor nasıl açıldığını biliyor musunuz hocam?
  • ayarlar-ileri seviye ayarlar-3d dokunuş-edge bar. buradan tekrar açabilir ve değiştirebilirsin hocam.
  • Hepsiburadadan markacase diye 1.5mt usb kablo aldim , tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihazın özellikle oyun - fotoğraf ve video kalitesi hakkında bilgi verirmisiniz çok kararsız kaldım :(
    ve birde cihazı alanlar servis ile çok sıkıntı yaşamış bu durum aşıldımı bilgisi olan var mı acaba ?
  • Az once vatan bilgisayarda telefonu inceledim. Fiyatinin hakkini vermiyor. Oncelikle arka kamerasi rezalet. Seri bir telefon takilma olmuyor. Gorunusu gayet şık. Arka kameraya onem verenler kesinlikle uzak dursun.

• Telefonu bir aydır kullanıyorum şu anda. Şarj konusunda biraz normalleşmeye başladı yani biraz daha çabuk bitiyor. Ama yine de sizi idare ediyor gün boyu. Oyun oynadığımı ve interneti aktif bir şekilde kullandığımı belirteyim. Isınma konusuna gelirsek metal olduğu için hissedilen şekilde ısınabiliyor fakat çabuk soğuyor. Isınma durumu oyun oynarken oluyor zaten. Kamera ise benim çok önemsediğim bir şey olmadığı için fazla üzerinde durmadım fakat gördüğüm kadarıyla idare eder bir kamerası var. Bu fiyatlara normal. Kullanışına alıştım ilk başlarda uygulamalar menüsü olmamasını yadırgamıştım ama daha sonra ufak bi düzenlemeyle üstesinden geldim. Telefonun tek derdi bazı yerlerde mobil verinin bozulması. 4g 3g geçişleri derken bi müddet var gözüken internet çalışmıyor.

Almak isteyenlere: telefonun kapasitesi belli özellikleri yüksek fakat işlemci, kamera vs. konularında fiyatın sebebi anlaşılıyor. Ben memnunum, şu anda alıyor olsam yine bunu tercih ederdim.

• Urunu alali 2 hafta oluyor nova launcher ile kullanmaktym telefon gercekten cok seri kamerasini begenmeyenler .Attigim resimlere bakabilir nikon3300d foto mak kullaniyorum cep telefonu ilede cekiyorum ozelikle timelapse ozeligi harika . Fotografi cekmeyi bilirsen bence kamerasi yeterli ve tatminkar .
    Sarji simdilik iyi gidiyor 1.5 gun rahat goturuyor. Oyunlarda ise 59 ile 60 fps altina dusmedi daha birde telefon hafizasini degil ben hafiza kartimi dolduruyorum 64 gb da o da . İnce ve Şık telefon ses kalitesi mukemmel . Reeder markasi bana gore iyi ama bizim milletimiz onyargidan asla kurtulamayacgi icin korkuyorlar endiselenmeden alin . Bu forumda riske giripde alanlari dinleyin ona gore karar verin derim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsenn7

arkadaşlar cihazın özellikle oyun - fotoğraf ve video kalitesi hakkında bilgi verirmisiniz çok kararsız kaldım :(
    ve birde cihazı alanlar servis ile çok sıkıntı yaşamış bu durum aşıldımı bilgisi olan var mı acaba ?

Soyle diyeyim garantiden 38 gunde geldi.İnanmazsan foto var atabilirim. Ekranda kirik cizik yanik hic bisey yoktu servisten geldiginde vatanda beraber actik ekranin uzerinde ve sol altta olmak uzere iceri taraftan beyaz cizikler var daha cok bosluk gibi. Bayramdan sonra tekrar telefon servise gidicek. Adamlara sizi mahkemeye vericem diyorum adam hala Reeder Yetkilisi olarak size bu kadar yardimci olabiliyoruz diyor. Telefonlara bence bu kadar para vermeyin artik. 1200e zenfone 2 var git onu al 400 tl ye de bayramlik kiyafet+alisveris yap

• hak veriyorum hocam sana
    dediğin en mantıklısı :)
  • Donuyor yazılımsal problemleri var. Amiral gemisi felan değil. Bence 1000 liraya alınabilir. 1600 gibi fiyatlar fazla. Ben pişman oldum aldığıma. Resim çekerken görüntü güzel ama çekip sonradan bakıyorum beş para etmez pixeli bozuk foto çekmiş. Aldanmayın işlemcisine cardına curduna. Zaten çin malı markası (gionee s8). Markayı değiştirip türk ürünü gibi kakalıyorlar. Bazı sitelerde reklamını yapıp yılın amiral gemisi diye yutturmaya çalışanlara kanmayın. Telefon çinden geldiği için servisinde birşeylerden anladığını sanmıyorum.

• Telefonun tek sorunu ısınma şuanda beni etkileyen. onuda yolladıkları kabı takarak çözüyorum kabı çıkardığımda rahatsız edici bir sıcaklık oluyor oyunlarda kabı takınca çok az hissediyorsunuz.
  • 30 ağustosta vatandan p10s aldim. 3 gün sonra telefonun arayan kişiye ses yankilama problemi olduğunu konuştuğum arkadaşlardan öğrendim. 4 eylülde telefonu iade veya değişim talebiyle vatanbilgisayara verdim. Bugün 11 gün oldu. 1600 liranizla rezil olmak istemiyorsaniz servise dikkat edin. Servisten gelecek yanıt ve suresini size yazicam. Bu arada telefon arızası dışında gayet kullanisliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyavuz -- 18 Eylül 2016; 1:54:39 >
  • 30 ağustosta vatandan p10s aldim. 3 gün sonra telefonun arayan kişiye ses yankilama problemi olduğunu konuştuğum arkadaşlardan öğrendim. 4 eylülde telefonu iade veya değişim talebiyle vatanbilgisayara verdim. Bugün 11 gün oldu. 1600 liranizla rezil olmak istemiyorsaniz servise dikkat edin. Servisten gelecek yanıt ve suresini size yazicam. Bu arada telefon arızası dışında gayet kullanisliydi.

• P10s cihazimi satmak istiyorum. Tekrar P1 alacağım. İlgilenen arkadaşlar ozelden yazarsa cevaplarim. Cihaz 1 aylık. Kozmetik kusuru yok. Teknosa faturalı ve kulaklık dışında kutu içeriği tamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: iamesen

reeder'a mail attim vucut: 1.65W/kg
    baş 1.54w/kg bu oranlar cok fazla ve benim en onem verdigim ozellik maalesef dusunmuyorum bu telefonu artik.

aynen bende malesef bu yüzden vazgeçtim

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/reeder-p10s.html

SAR Değeri (Baş)
    0.78 W/kg (10g)
    SAR Değeri (Vücut)
    0.94 W/kg (10g)

• quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

Orijinalden alıntı: iamesen

reeder'a mail attim vucut: 1.65W/kg
    baş 1.54w/kg bu oranlar cok fazla ve benim en onem verdigim ozellik maalesef dusunmuyorum bu telefonu artik.

aynen bende malesef bu yüzden vazgeçtim

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/reeder-p10s.html

SAR Değeri (Baş)
    0.78 W/kg (10g)
    SAR Değeri (Vücut)
    0.94 W/kg (10g)

Adamlar Reeder'a mail attım diyor sen epey bilmem ne sitesinde yazan verileri yazıyorsun. casper via a1 in sar değeri 1.30 civarıyken bunun bu civarlarda olması zor.

Ayrıca casper via a1 ile bu telefon çok benzer özelliklere sahip. İkisi arasında tercih yapılabilir.

• Casper via A1 i inceledik reeder kadar güzel görüntü kalitesi yok kamera video performansı olarak ta reeder i daha çok beğendim ve via a1 renginin gold olması... Reeder p10s aldım 2 gündür kullanıyorum yanlız telefonun orta tuşuna dokununca ses yapıyor beni rahatsız eden tek sıkıntısı bu not vatan bilgisayar dan alışveriş yapmayın

• bugün 10.09.2016 güncellemesi adı altında yeni güncelleme geldi ve kurdum. 165 mb boyutunda güncelleme. ilk bakışta ingilizce olan neredeyse her şeyin tükçe olduğu göze batıyor. bi iki tane hala ingilizce var fakat neredeyse tamamen türkçe olmuş diyebiliriz. başka değişiklik olmuşsa bunun hakkında yine bir şeyler yazarım.
  • Evet,ingilizce terimler çoğunlukla güncellenip türkçeleştirilmiş.Ama hala eksikler var.Kamera sahne ayarlarında mesela.
    Birde benim yanlış yaptığım bir durum olabilir ama TSF launcher notication özelliği (ikonların üzeirndeki çağrı sayısı vs gösterme) daha önce tüm denemelerime rağmen çalışmamıştı.Güncelleme sonrası çalışmaya başladı.
    Reeder doğru yolda.Ben dahil bir çoğu yazılım güncelleme konusunda eksik kalır demiştik.
    Aynı performansın Android sürüm güncelleme konusunda da olmasını bekleriz.

İki sorum olacak.İlki 3d touch özelliğinin kullanılabildiği başka launcher var mı.? (Menü ikonu olmamasına alışamadım :( )
    birde şu kılıf aksesarı ne zaman gelecek.

Bekleye bekleye telefonu yıprandırdık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratilk -- 22 Eylül 2016; 16:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.