Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolasın hocam. son olarak şunu sorayım; şimdiye kadarki kullanımında kamera harici bir olumsuzluk yaşadınmı ve tavsiye edermisin?
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Alıcı isen bikac gün daha kullanım öyle yorumlayayim.. Isınmasını biraz daha deneyimlim bilgi verim sana,oyun vs oynarken biraz rahatsız ediyor gibi ama dediğim gibi çoğu telefonda yaşadım bu durumu üst modeller dahil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten kamerası kötüymüş, 16 mp ile alaksı yok :D
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Memnun kaldın mı hocam, bence fiyatına gör çok güzel telefon :)

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    kamera cidden çokmu kötü. kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kamera çok kötüyse alma fikrimden vazgeçebilirim. en azından şu an kullandığım vibe p1 den daha iyidir diye umuyordum kamerasını
  • Arkadaşlar, iki haftadır p10 kullanıyorum fakat internet paketim yoktu. Telefon sürekli mobil veri kapalı (kapalı olduğuna eminim) olduğu halde 1kb olarak veri kullanıyor.ayarlardan veri kullanımına bakıyorum, android sistemi kullanıyor gözüküyor. Her gün 5 tl gidiyor en son türkcelli arayarak mobil veri erişimini kapattım.sorunu anlamak amacıyla hattı başka telefona takarak denedim ama herhangi bir kullanım olmadı yani sıkıntı telefonda. Vatan bilgisayardan almıştım oraya götürdüm. Ankarada servis yokmuş istanbula gönderilecekmiş ve servisine lenovo bakıyormuş.
    Kullanan arkadaşlar sizde de var mı böyle bir sıkıntı? Sizce ne yapmalıyım? Yazılımsal bir sıkıntı gibi görünüyor sizce yakın zamanda bir sistem güncellemesi gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben teknosada inceledim bayramdan önce tasarımı ve kamerası çok hoşuma gitti. Hatta almak için kredi denedim ama çıkmadığı için alamadım. Bi arkadas vibe p1 den kamerasi iyi mi diyo sormus vibe p1 on üzerinden 4 ise, p10 da on üzerinden 8 bana göre. Ve şunuda söyliyim vibe p1' i sadece kamerası yüzünden almıyorum.

• Merhaba Arkadaşlar tatildeydim örnek kamera resimleri yollayayım hemen :) Unutmadan son fotoğraf 100 le giderken çekildi :)
     REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL
     REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL

• legend1923 kullanıcısına yanıt
    Kamera iyi gibi sanki. Sizin yorumunuz nedir?
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Bence iyi , resimler orda düzgün ışıkla cok daha ıyılerı olabılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nurGS

Arkadaşlar, iki haftadır p10 kullanıyorum fakat internet paketim yoktu. Telefon sürekli mobil veri kapalı (kapalı olduğuna eminim) olduğu halde 1kb olarak veri kullanıyor.ayarlardan veri kullanımına bakıyorum, android sistemi kullanıyor gözüküyor. Her gün 5 tl gidiyor en son türkcelli arayarak mobil veri erişimini kapattım.sorunu anlamak amacıyla hattı başka telefona takarak denedim ama herhangi bir kullanım olmadı yani sıkıntı telefonda. Vatan bilgisayardan almıştım oraya götürdüm. Ankarada servis yokmuş istanbula gönderilecekmiş ve servisine lenovo bakıyormuş.
    Kullanan arkadaşlar sizde de var mı böyle bir sıkıntı? Sizce ne yapmalıyım? Yazılımsal bir sıkıntı gibi görünüyor sizce yakın zamanda bir sistem güncellemesi gelir mi?

4G'den kaynaklı o. Kullanmadığınız zaman şebekeyi 3G'ye alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: legend1923

Merhaba Arkadaşlar tatildeydim örnek kamera resimleri yollayayım hemen :) Unutmadan son fotoğraf 100 le giderken çekildi :)

Turuncu çiçeklerin asıl rengi kırmızı deil mi, bende kırmızı rengi o turuncuya yakın vermişti çünkü

• Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    turuncu cıcek derken O.o
  • Lenovo Vibe P1 den vazgeçip bunu almaya karar verdim. Isınma problemi çok önemli böyle bir sorun varmı oyun ve video cok sık oynarım izlerim. Kasma yaparmı ısınma varmı cevaplarınız sevinirim.

• iyi cihaz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stackman

Lenovo Vibe P1 den vazgeçip bunu almaya karar verdim. Isınma problemi çok önemli böyle bir sorun varmı oyun ve video cok sık oynarım izlerim. Kasma yaparmı ısınma varmı cevaplarınız sevinirim.

g4 ve z2 ye göre az ısınması
  • Telefondan genel olarak memnun musunuz? Oyun ve pil performansı nasıl ?

• 120 saat bekleme süresi az değilmi arkadaşlar

• Kimi menü alt başlıkları ve üründe yüklü gelen programlar türkçe değil.Acaba bu konuda yazılım güncellemesi çalışması var mı.?
  • muratilk M kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda güncellemeyle gelecekmiş. Bende almayı düşünüyorum. Nova Launcher ile kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.