Şimdi Ara

REEDER P10S(ANA KONU)-5.5 inç AMOLED FULL HD EKRAN OCTA CORE 4GB RAM/64GB HAFIZA 3D TOUCH AKILLI TEL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
12
Favori
39.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafa:0.68
    Vücut:0.94
    KESİN BİLGİDİR.

ÇEKİNEN ARKADAŞLAR GENERAL MOBİLE NEYSE BU MARKADA ODUR. AYNI ÇİN MARKASI OLAN GİONEE'DEN PATENT ALIP TÜRKİYEYE GETİRİYORLAR.

GİONEE S6 PRO = REEDER P10s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stackman

SAR Değerlerini
    Kafa:0.68
    Vücut:0.94
    KESİN BİLGİDİR.

ÇEKİNEN ARKADAŞLAR GENERAL MOBİLE NEYSE BU MARKADA ODUR. AYNI ÇİN MARKASI OLAN GİONEE'DEN PATENT ALIP TÜRKİYEYE GETİRİYORLAR.

GİONEE S6 PRO = REEDER P10s

Gionne s8 =reeder p10s ;)

• Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    Keşke S6 Pro olsaymış

• Cihazı kullananlar bir degerlendirme yapabilirler mi uzunca anlatabilir misiniz

• Arkadaşlar değerlendırmeyı yapmıştım gerılerde var ve ürünün fiyatına zam gelecekmıs 100 tl şu trt saçmalığı yuzunden
  • Ne kadar oldu kullanali sizce artilari eksileri nedir ?

• Beyler benimde bir kaç sorum olucak

1.kullananlar için sizce kamerası iyimi yani 16mp gibimi ?

2.telefonu şimdimi alayım yoksa ucuzlamasinimi bekleyeyim ?

• Ben carsamba gecesi aldim bugun ikinci günüm telefonla. Sarzi kutudan cikan sarziyla 5.5 saat ekran suresi aldim sarzida daha %11 deydi. Suanlik bir kere sarz ettim bakalim kullandikca yazarim sarzini. Kamerasida cok rahat tatmin eder

• Cihaza Android 7 güncellemesi vereceğini de belirtti Reeder, bu da süper oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 15 Temmuz 2016; 12:00:14 >
  • Lastfilth L kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerasından oldukça memnunum, tamam bi 3000 liralık cihaz parformansını kamera kategorisinde göstermiyor ama piyasadaki çoğu telefondan yine de kaliteli bence.

Ben ön sipariş ile aldım ama Teknosa'da inceleyince yan yana birkaç cihaz ile kamerasına da baktım özellikle, bence gayet tatminkar
  • Hocam Selam

Android 7 ile en az 2 sene guncel kalir sanirim telefon ,
    Sar degeri netlesti mi ?

Tesekkurler

• Hocam sar değerini açıkladı reeder, makul seviyede bence

Kafa: 0.68 kg/W
    Vücut: 0,94 kg/W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperious -- 15 Temmuz 2016; 13:39:12 >
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Hocam Cok sagol bizimle ilgilendigin icin -))

Kulaklil cikisi nasil ?

G4 almaktan vazgectim , Gm5 plusi arastiriken buna denk geldim incelemelerde

Ozetle telefonda sosyal medya ,internet , video izleme disinda birsey kullanmiyorum . Biraz dayanikli , şık , sarji da iyi giden bir telefon ariyorum

Bu kriterler icin yeterli mi ?

• Biraz daha resim örneği atarmisiniz ?
    Ayrica arti ve eksileride paylasirmisniz

• Merhaba

Cihazı kullanan arkadaşlar daha çok bilgi verebilirse benim gibi kararsız olan kişilerin karar vermesi için çok iyi olacaktır şuan cihazı hiç bir teknoloji markette bulamadım stok yok deniyor şişli cevahir avmde varmış bu gün orada inceleyeceğim.
    Cihazda şuan için kasma donma lag vs bir sıkıntı var mı lütfen yardımcı olun :)
  • bu telefonu alacaginiza gidin meizu pro 6 alin bana sorarsaniz.

• Cihazı dört gündür kullanıyorum. Şuanlık donma kasma yasamadim hic. Agir oyunlari otomatik olarak yüksek kalitede açıyor hiç kasmadan oynatıyor.Güç korumaya almadan 6 ile 7 saat arasi ekran süresi aldım. Şarzıda 1 saat 20 dk da %100 oluyor. Tabi güç korumaya alırsanız bu süre dahada düşüyor. Parmak izi okuyusuda gayet hızli calisiyor. Ekran çift tıklamayla açılıp kapatılabiliyor. Simdilik aklima gelenler bunlar. almak isteyenler merak ettiklerini sorarlarsa yardımcı olmaya çalırım

• cihazı bu gün inceledim görüntüsü süper bir cihaz özellik olarak zaten söylenecek bir şey yok satış danışmanıyla konuştuğumda ise olumsuz olarak bir geri dönüş olmadığıydı baştan aşağıya özenle yapılmış belki fotoğraf çekmeyi sevenler için kamera bir tık daha iyi olabilirdi şahsen benim için kamera o kadar önemli değil benim için önemli olan cihazın kasmadan donmadan stabil çalışması ve ekran süresini yüksek vermesi daha eski kullananlarda var aramızda onlarda bu konularda bilgi verirse güzel olur diye düşünüyorum :)
  • Beyler reeder p10s i cok sevdim lakin herkes kötülüyor amiral gemisi oysaki 1.5oo tl aralıgında ne önerirsiniz ?
  • artant07 A kullanıcısına yanıt
    peki telefonda bildirim ışığı var mı ben incelediğimde göremedim büyük ihtimal telefonun siyah olmasından dolayı olabilir.
    birde konuşma esnasında seslerin karşılıklı gidip gelmemesi gibi bir problem ve aynı zamanda telefonun çekmemesi gibi problemler veya eksıler var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.