Şimdi Ara

Reeder P8C video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 lirada olsa almam bu saatten sonra ekran kırıldı tamire yolladık verdik parasını 35gün bekledik anca yolladılar neysee bekledik geldi, ama gel gelelim sim kart soketini bozmuşlardı (tabletin) gene yolladık gene beklledik neyse onuda yaptılar yolladılar ama gel gelelim bu sefer wifi-bt bozmuşlardı gene yolladık gene yaptılar .. Bu seferde farklı rom atmılşlar neyse romuda kendim attım hallettim.. adamların servis anlayışı rezalet bişeyi yaptıktan sonra kontrol eder insan, factory test modu var max 5dk bunu yapamıyan servis alıyorsanıza garantisizmiş gibl düşünün arastırırsanız daha da şikayetler bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildirimde görünce bi yazayım google'a, giriyim anasayfasına dedim inceleme videosunu izlemeden önce,önce gördüm şekil şemal neyse iyi 5,5 güzel sonra 960*540p'i gördüm sayfa yenileyecektim neredeyse yanlış gördüm sandım sonra indim bi alta çift sim-tamam bi alta 8mp/2mp-iyi tamam bi alta daha indim 1 GB ram Aman Tanrım! didim sonra 8gb Dahili hafıza.durdum bi fiyatına bakayım dedim ve 599tl kaynar sular başımdan döküldü bu ne lannn! diye bağırasım geldi gece gece.Çöp kelimesi bunu ifade edemez, ne eder bilemedim.

• tasarımı ve malzemesi eski databankları andırıyor bu kadar estetik yoksunu bi tel daha var mıdır acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markayı ilk defa duyuyorum.
  • çöp !

• Ender Yıldız'ın yıllardır yaptığı incelemelerine göre bin kat daha güzel bir inceleme olmuş. Tebrikler Burak ŞOLT

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemrey

wb250 ile çekim yapılır mı hiç.
    telefon reeder standartlarında. Ama inceleme biraz aceleye gelmiş sanki. DH standartları altında. Daha iyi bir inceleme olabilirdi.

Marka, modele takılmak yerine oynatıcıdan görüntü ayarlarını yükseltebilirsiniz :)
  • inceleme gayet tatmin edici, telefon ise tam bir çöp.

• abi bu harbiden çöp... bide 600 lira diyosunuz, bu adamlar piyasayı bu kadar mı bilmiyolar yoksa gerçekten bu telefonu bu fiyata satabiliyor mu

• yıl 2015 adamların yaptığı telefona bak gülermisin ağlarmısın insan utanır bunu yapmaya sizde hiç akil yokmu

Allah akıl dağıtırken siz şemsiye tutmuşsunuz yazıklar olusun bedava verseniz almam özelliklerini görünce şoke oldum

Bunlar 10yıl geriden geliyorlar teknolojide ya sabır

insan anca kendini böyle rezil, kepaze,mındar edebilir

• Ben kullaniyorum cok guzel telefon. Bu fiyata baska akilli telefon var mi? Dolar kac oldu? Sunny de telefon cikarmis ona bakin isterseniz :))))

• Marka biraz güven vermiyor, özellikleri gayet iyi. Başka alternatiflerde var, o yüzden alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun hakkı 350tl

• İncelemenin nesini beğenmiyorsunuz anlayamıyorum. 100-200 daha koyun derken bütçe iyice arttırılıyor Zaten günlük kullanım için gayet yeterli bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 29 Haziran 2015; 10:03:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buzmanda böle telefonmu cıkar :S 5 sene geriden

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

İncelemenin nesini beğenmiyorsunuz anlayamıyorum. 100-200 daha koyun derken bütçe iyice arttırılıyor Zaten günlük kullanım için gayet yeterli bir telefon

Buna 600 verene kadar 49 lia daha verir 735 alirim cok daha iyi. Hic olmazsa 600 lirayi cope atmamis olurm. Bunu aldin, bozuldu reederin ,garanti berbat. Kamera,ekran,sistem berbat.

Bu telefonun nesini savundunuz anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam koç gibi incelemiş işte zaten bu telefona inceleme bile gereksiz ben olsam kamera çöp çözünürlük çöp fiyat pahalı performans çöp başka söze gerek var mı ? der kapardım :D

• inceleme gayet güzel,tek sıkıntı sesiniz biraz fazla yüksek gibi,biraz kısık olsa daha iyi olurmuş.telefona gelecek olursak,100 lira fazla verin general mobile android one 4g alın

• ekran özelliği günün şartlarında biraz zayıf kalmış olabilir ancak bu fiyata aynı performansı veren başka ne model var ki piyasada?? söyleyin alalım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.