Şimdi Ara

reeder w100i 64gb Ekran ön panelde oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar reeder w100i tabletimi alalı 2 ay falan oldu ama ses açma kısma tuşlarının hemen altındaki ekran kısmında hafif dışarı çıkma oldu elle itince yerine geçiyor tekrar kendi kendne yerinden oynuyor. Gözle de fark edilmiyor.Ne yapmamı önerirsiniz garantiyede göndermek istemiyorum şuanlık lazım fakat iyice açılma olur mu onu kestiremiyorum.

reeder w100i 64gb Ekran ön panelde oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper008 -- 28 Mart 2015; 1:31:08 >

• Bence gerek yok göndermenize, ben aynı tabletin 32 gb lığını kullanıyorum. 1 aya yakın bekletirler ki benim fabrika çıkışlı ses açma kapama ve batarya sorunum olmasına rağmen hala bekletiyorlar upgrade veya değişim istememe rağmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de hiç bir şekilde düşme çarpma olmadı.Tamamen malzeme kalitesizliğinden..Aldığımada pişman oldum
  • hocam bence kafaya takılacak bir şey değil. bende lumia 925 kullanıyorum kasası esneme yapıyor. bu kadar titiz olmayın :)
  • : ) haklısınız
  • Hocam reeder ergonomik olmayan bir ürün ve allah teknik servisine düşürmesin. Sakın yollamayın, adamlar ts kurmuşlar ama para kazanmak için, ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip para istiyorlar, ürün ts te bekletiliyor para yatırmazsanız ücret ödenmedi deyip 29. Gün size postalanıyor hakkınızı da arayamıyorsunuz. İş çözülsün deyip para veriyorsunuz ikinci el çıkma parça takıyorlar... Ve eziyet dolu aylar cabası, allah reeder den herkesi korusun...

• Fiyatı uygun diye aldım.Fakat pahalıya mal olacak gibi duruyor..Garantiye göndermemeye kadar verdim.Yorumlara baktım servis çok kötü ve güven vermiyor zaten buna da kullanıcı hatası mutlaka diyecek fakat kullanıcı hatası değil kesinlikle malzeme kalitesi hatta vatan a gidip aynı teşir ürüne baktım onda da aynı yerde sıkıntı var neyse daha fazla açılırsa kendim yapıştırırım : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok böyle kötü bir servis ya. Tabletim geldi hala bataryam 3,3-5 saat gidiyor ya. Sözde bataryayı değiştirdiklerini yazmışlar ama yalan. 3. Kez göndereceğim bu defa ya farkını ödeyip başka tablet değişimi ya aynı modelle değişim yada iade talep ettim bakalım ne olacak

• Benim HP den aldığım laptopumun senin gösterdiğin şekliyle problemi vardı yolladım servise kullanıcı hatası dediler gözüm gibi baktığım laptopa çektik sineye.. sonra cd room bozuldu yine servise yolladım ürünü kavga kıyamet 45 güne falan anca geri alabildim. Yani bu durumlar tek bir markaya ait değil teknik servis olayları her zaman her yerde zaman zaman bu tip sıkıntılar yaşatabilir keza reeder'a gönderdiğim W7iC için epey bir ilgi alaka gördüm ve sorunumu halledip 14 gün içerisinde gönderdiler.

Demem o ki birileri sıkıntı yaşıyor diye seninde sıkıntı yaşayacağın anlamına gelmez içine sinmiyorsa gönder dostum servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barann79

Yok böyle kötü bir servis ya. Tabletim geldi hala bataryam 3,3-5 saat gidiyor ya. Sözde bataryayı değiştirdiklerini yazmışlar ama yalan. 3. Kez göndereceğim bu defa ya farkını ödeyip başka tablet değişimi ya aynı modelle değişim yada iade talep ettim bakalım ne olacak

sarjı normla gidiyormuş? Kaç saat gitmesi gerek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

Benim HP den aldığım laptopumun senin gösterdiğin şekliyle problemi vardı yolladım servise kullanıcı hatası dediler gözüm gibi baktığım laptopa çektik sineye.. sonra cd room bozuldu yine servise yolladım ürünü kavga kıyamet 45 güne falan anca geri alabildim. Yani bu durumlar tek bir markaya ait değil teknik servis olayları her zaman her yerde zaman zaman bu tip sıkıntılar yaşatabilir keza reeder'a gönderdiğim W7iC için epey bir ilgi alaka gördüm ve sorunumu halledip 14 gün içerisinde gönderdiler.

Demem o ki birileri sıkıntı yaşıyor diye seninde sıkıntı yaşayacağın anlamına gelmez içine sinmiyorsa gönder dostum servise.

Tabi önyargılı olmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper008

quote:

Yok böyle kötü bir servis ya. Tabletim geldi hala bataryam 3,3-5 saat gidiyor ya. Sözde bataryayı değiştirdiklerini yazmışlar ama yalan. 3. Kez göndereceğim bu defa ya farkını ödeyip başka tablet değişimi ya aynı modelle değişim yada iade talep ettim bakalım ne olacak

Bende reeder w100i nin 32 ve 64 gb olanı var.
    32 gblik full kullanımda 5-6 saat gidiyor.
    64 gblik olan full kullanımda 10 saat civarı gidiyor
    Full kullanımdan kastım sürekli bir şeyler izlemek veya yapmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

quote:

Orijinalden alıntı: Alper008

quote:

Bende reeder w100i nin 32 ve 64 gb olanı var.
    32 gblik full kullanımda 5-6 saat gidiyor.
    64 gblik olan full kullanımda 10 saat civarı gidiyor
    Full kullanımdan kastım sürekli bir şeyler izlemek veya yapmak.

bendeki de 64 gb ama sarjı 10 saat gitmiyor wifi açık 5 6 saat gidiyor

• Alper008 A kullanıcısına yanıt
    Tabletlerimiz için belirtilen değerler yaklaşık rakamlardır. Batarya kullanım süresini kullanım şartları(wifi, ışık, ses, işlem yoğunluğu vs) etkilemektedir. 10 saat kullanıma ulaşılabileceği gibi 3-4 saatlik bir kullanım da normaldir.
  • Biz normal kullanımdan bahsediyoruz zaten.Cuma günü elinize varan tabletim üretim hatalı Batarya sıkıntılı olan 32gb w100i tabletimi 3.defa size yolladım. Değişim veya farkını ödeyip 64gb modeli ile değişme talep etmiştim. İlgilenirseniz sevinirim

• arkadaşlar "w100i 64 gb" var bios çöktü reeder sitesinde yazılımı yok sizlerden ricam bios'u backup yapıp upload edebilirmisiniz. teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.