Şimdi Ara

REEDER W100i + Klavye [10.1' - 2GB RAM] [KULLANICI KULÜBÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda araştırdım ama kullanıcı kulübünü bulamadım. Bu başlık altında birbirimize yardım edebiliriz diye düşünmekteyim.
    Konu gelişmeler oldukça düzenlenecektir.

Özellikler:
    Ekran Ebatı: 10.1 inch
    İşletim sistemi: Windows 8.1
    İşlemci Mimarisi: x86
    İşlemci Modeli: Intel Atom Z3735D
    İşlemci Hızı: Dört Çekirdek 1.8 GHz
    RAM: 2 GB
    Bellek Kapasitesi: 32 GB - 64 GB
    Artırılabilir Bellek: Maks. 64 GB
    Dokunmatik Ekran: Evet/Var
    Ekran Teknolojisi: IPS 1280*800
    Ön kamera : 2 MP
    Arka kamera: 2 MP
    Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı): Evet/Var
    GPS: Hayır/Yok
    Bluetooth: Evet/Var
    Kart Yuvaları: MicroSD
    Mini HDMI: Evet/Var
    USB: Evet/Var
    Sensör: 360° G-sensor (Hareket Sensörü)
    Pil Süresi (Kullanma): 7900 mAH 1-10 Saat
    Ağırlık: 1.07 Kg
    Boyut: 258 * 172.6 * 10.5 mm

Ürün sayfası:http://www.reeder.com.tr/reeder-w100i.html

Ürünün 32 GB ve 64 GB'lık modelleri bulunuyor. Aradaki tek fark hafıza arkadaşlar,teknik özellikleri aynı. Fakat 64GB'lık modelin daha stabil çalıştığını düşünüyorum.

İnceleme:

Teknoseyir İnceleme:
    TeknoSeyiryoutube
    Reeder W100i tablet incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=WvAIkY9pMfk

reeder Channel:
    reederyoutube
    reeder W100i İnceleme Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=n37j6On_EMA

League of Legends oynama videosu:
    reederyoutube
    reeder W100i 64 GB - League of Legends
    https://www.youtube.com/watch?v=EP3Nq5lp32k

Ürün görselleri:(Yakında eklenecek!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos1 -- 21 Nisan 2015; 11:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

Forumda araştırdım ama kullanıcı kulübünü bulamadım. Bu başlık altında birbirimize yardım edebiliriz diye düşünmekteyim.
    Konu gelişmeler oldukça düzenlenecektir.

Özellikler:
    Ekran Ebatı: 10.1 inch
    İşletim sistemi: Windows 8.1
    İşlemci Mimarisi: x86
    İşlemci Modeli: Intel Atom Z3735D
    İşlemci Hızı: Dört Çekirdek 1.8 GHz
    RAM: 2 GB
    Bellek Kapasitesi: 32 GB - 64 GB
    Artırılabilir Bellek: Maks. 64 GB
    Dokunmatik Ekran: Evet/Var
    Ekran Teknolojisi: IPS 1280*800
    Ön kamera : 2 MP
    Arka kamera: 2 MP
    Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı): Evet/Var
    GPS: Hayır/Yok
    Bluetooth: Evet/Var
    Kart Yuvaları: MicroSD
    Mini HDMI: Evet/Var
    USB: Evet/Var
    Sensör: 360° G-sensor (Hareket Sensörü)
    Pil Süresi (Kullanma): 7900 mAH 1-10 Saat
    Ağırlık: 1.07 Kg
    Boyut: 258 * 172.6 * 10.5 mm

Ürün sayfası:http://www.reeder.com.tr/reeder-w100i.html

Ürünün 32 GB ve 64 GB'lık modelleri bulunuyor. Aradaki tek fark hafıza arkadaşlar,teknik özellikleri aynı. Fakat 64GB'lık modelin daha stabil çalıştığını düşünüyorum.

İnceleme:

Teknoseyir İnceleme:https://www.youtube.com/watch?v=WvAIkY9pMfk
    reeder Channel:https://www.youtube.com/watch?v=n37j6On_EMA
    League of Legends oynama videosu:https://www.youtube.com/watch?v=EP3Nq5lp32k

Ürün görselleri:(Yakında eklenecek!)

Ürünü almayı düşünüyorum fakat Reeder markası hakkında çok olumsuz yorumlar bulunmakta. Yardımcı olur musunuz?

• Hocam bende sizin gibi düşünüyorum,özellikle teknik servis sıkıntısı yaşayan sanırsam çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurimc

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum,özellikle teknik servis sıkıntısı yaşayan sanırsam çok.

Genelde 2gb ramli tablet alınması tavsiye ediliyor. Birkaç model var fakat Reeder da var bilemiyorum ne yapacağımı. Klavye hediyeli modeller var ama klavyesiz de zor olur gibime geliyor. Çok kararsızım. :(
  • Hocam casper t8w var ancak 1 gb ram.Ayrıca klavye hediyeli şuan vatanda 299 tl.
    2gb ram derseniz ainol inovo var,onunda fiyatı biraz fazla gibi geldi.
    Açıkçası windowsda klavyesiz kullanımda, ne kadar rahat edilir bende merak ediyorum.
  • Hocam tabletten çok memnunum özellikle şarj performansından.
    Emin olun ne kadar zorlasanız da pili bitiremiyorsunuz.
    Reeder'in servisi için çok kötü diyorlar benim hiç problemim çıkmadı daha bu nedenle yorum yapamayacağım.
    Alacaksanız eğer alırken çok dikkat edin aldığınız yerde tableti açın test edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım bin pişmanım bu marka için, 4 aydır servise gidip geliyor yapmadan geri yolluyorlar. Gerçi bu son gidişi değiştirmezlerse veya iade olmasa mahkemelik olacağız. alırsanız eğer sonra dua edin arıza vermesin kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurimc

Hocam casper t8w var ancak 1 gb ram.Ayrıca klavye hediyeli şuan vatanda 299 tl.
    2gb ram derseniz ainol inovo var,onunda fiyatı biraz fazla gibi geldi.
    Açıkçası windowsda klavyesiz kullanımda, ne kadar rahat edilir bende merak ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105057587

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

• Hocam bende arıyorum Ne desem boş, biraz araştırma sonucu yukarıdaki bilgilere ulaştım, en iyisi kullanan arkadaşlardan cevap beklemek.
  • Alalı 2-3 hafta oldu , 64 lük olanı . Sorunum yok , gayet memnunum
  • Tartışmalardan herkes yararlanabilsin diye konuyu yukarı çekiyorum
  • Ekle beni bugün aldım daha kutusunu acmadim eve gidince açarım
    549 tlye aldım teknosa dan

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Ekle beni bugün aldım daha kutusunu acmadim eve gidince açarım

sizin aldığın 64 gb olanı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüneyt RC

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Ekle beni bugün aldım daha kutusunu acmadim eve gidince açarım

sizin aldığın 64 gb olanı mı?

32 GB di da aldım klavye tabletle sorunlu cikti direk görürdüm geri verdim aslında tabletin malzeme kalitesi iyi sayılabilir ama ekranı kotu
    Ayrıca klavyenin malzeme kalitesi berbat ötesi haberiniz olsun

• merhabalar.

reeder w100i 32gb ürünü 1hafta kadar önce n11den 388tl ye satın aldım ve inanılmaz memnunum. vakit geçirme amaçlı league of legends indirdim ve düşük ayarlarda 56fps ye kadar performans alarak oynuyorum. 5 saat kadar tek şarjda oynatabiliyor.

cihazdan çok memnunum fakat şarja takınca oyunda fps değeri 2'ye kadar düşüyor. güç seçeneklerinden çözmeye çalıştım ama dengeli profil dışında farklı bir güç profili yok.

windows 8.1 bing sürümü cihazda bulunuyor.

not olarak biraz araştırdığımda bu gibi sorunların şarj cihazı kaynaklı olabileceği belirtilmiş fakat şarj aleti 2 amper ve cihazın yanında gelen orjinal şarj aleti. konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum önerirmisiniz lütfen yardımcı olun bütçem çok yok o yüzden ince eleyip sık dokuyorum sadece web sitelerini satışa götürdüğümde site sahibine göstermelik birşeyler istiyorum ama ağır olmasın o yüzden cok aklıma yattı yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaanyesillik

Arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum önerirmisiniz lütfen yardımcı olun bütçem çok yok o yüzden ince eleyip sık dokuyorum sadece web sitelerini satışa götürdüğümde site sahibine göstermelik birşeyler istiyorum ama ağır olmasın o yüzden cok aklıma yattı yardımcı olursanız sevinirim

İncelemeleri izleyin hocam. İsteğiniz sadece web sitesini göstermekse daha ucuz cihazlarda düşünebilirsiniz. Fakat Windows 8 bir tablet almanızı öneririm çünkü tablet değilde bilgisayar görünümünde açıyor web sayfalarını.
  • işte bende o yüzden istiyorum windowslu tablet ama şikayet çok var 3 gün sonra açılmadı 10 gün sonra açılmadı tamir etmediler gibi sorunlar var ne kadar önerirsiniz bilmek istiyorum yardımcı olursanız cidden memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaanyesillik

işte bende o yüzden istiyorum windowslu tablet ama şikayet çok var 3 gün sonra açılmadı 10 gün sonra açılmadı tamir etmediler gibi sorunlar var ne kadar önerirsiniz bilmek istiyorum yardımcı olursanız cidden memnun olurum

Ben 3 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım hocam. Daha çok dizi ve film izlemek için kullanıyorum.
    Reederin servisi gerçekten kötü sanırım,ben hiç servise vermedim tableti ama verenlerden güzel şeyler duymadım pek. Satın alırken ya internetten sipariş edin (eğer herhangi bir sorun varsa 1 hafta içerisinde geri iade hakkı veriyorlar) yada satın aldığınız mağazada kutusundan çıkartıp kontrol edin eğer bir problem gözünüze çarparsa iade edin.
  • Cevabınız için teşekkür ederim ama Grundig 1170 'da karar kıldım fiyatları yaklaşık aynı ve 500 gb harddisk var klavyesinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.