Şimdi Ara

REEDER W100i + Klavye [10.1' - 2GB RAM] [KULLANICI KULÜBÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabletin, wireless, dokunmatik ve ses gibi temel donanım bileşenerini yazabilirmisiniz (aygıt yöneticisinden). Windows 8 kuruldu ve neredeyse hiçbir şey çalışmıyor. Bir yerlerde komple driver lar varsa da çok makbule geçer (ya da yedekleyip bir yere yükleyebilirseniz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanprg -- 13 Eylül 2015; 20:57:48 >
  • Pandoora selamlar kulübü kurmuşsun ama kötü şans ve yorumlar yüzünden pek kullanıcı toplanmamış sanırım. Umarım sende buradasındır. Hala kullanıyor musun merak ettim. Ben 2015 şubat ayında aldım.Aslında önce casper N200 aldım sonra 16Gb gerçekten sistem için sorun olacak diye gidip w100i64Gb ile değiştirdim ve hala kullanıyorum ve memnunum hatta windows 10 yükledim.Başta win10 biraz kasıyordu ama sonra ayarlar ile hallettim şimdi ilk aldığım performans ve hızda kullanıyorum hala.Bu arada ürünün kutudan çıkan bir notunda şarjda iken kullanmayın yazıyordu. Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım.Şunu söyleyebilirim pil performansı da çok değişmedi yani bariz bir düşüş yok. Benim kullanım tarzımla ilgili de bilgi vereyim , masaüstü olarak görüp pc oyunu kurup uzun süre oynamadım.Lol değil ama bir iki ay boyunca BFME2 kurup oynamışlığım var ama sonra onuda sildim. Touch mail uygulaması gibi nadir güzel uygulamalar var ama daha çok ben de explorer ile sosyal medya ve nette takıldım dizi film izledim yani ağır bir kullanımım yok. Elbette her şey süper değil ama olumsuz yorumlarımı soran olursa yazmayı planlıyorum şimdilik bu kadar teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: veles

Pandoora selamlar kulübü kurmuşsun ama kötü şans ve yorumlar yüzünden pek kullanıcı toplanmamış sanırım. Umarım sende buradasındır. Hala kullanıyor musun merak ettim. Ben 2015 şubat ayında aldım.Aslında önce casper N200 aldım sonra 16Gb gerçekten sistem için sorun olacak diye gidip w100i64Gb ile değiştirdim ve hala kullanıyorum ve memnunum hatta windows 10 yükledim.Başta win10 biraz kasıyordu ama sonra ayarlar ile hallettim şimdi ilk aldığım performans ve hızda kullanıyorum hala.Bu arada ürünün kutudan çıkan bir notunda şarjda iken kullanmayın yazıyordu. Mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım.Şunu söyleyebilirim pil performansı da çok değişmedi yani bariz bir düşüş yok. Benim kullanım tarzımla ilgili de bilgi vereyim , masaüstü olarak görüp pc oyunu kurup uzun süre oynamadım.Lol değil ama bir iki ay boyunca BFME2 kurup oynamışlığım var ama sonra onuda sildim. Touch mail uygulaması gibi nadir güzel uygulamalar var ama daha çok ben de explorer ile sosyal medya ve nette takıldım dizi film izledim yani ağır bir kullanımım yok. Elbette her şey süper değil ama olumsuz yorumlarımı soran olursa yazmayı planlıyorum şimdilik bu kadar teşekkürler.

Halen kullanmaya devam ediyorum hocam. ben şarj etme konusunda çok dikkat ettim ve şarjı 50 dakikalık 9-10 bölüm dizi izletebiliyor. Sıkıntım yok yani ama artık piyasada satan kalmamıştır bir sürü model çıktı bu tablet biraz eskidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.