Şimdi Ara

Reeder W100iC 10.1 inch 2 gb ram 591 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır windows tablet araştırırken sonunda fiyat performans ürün buldum galiba ürün şuan 591 tl ve bimekste satılıyor

http://www.bimeks.com.tr/urun/145134/reeder-w100ic.aspx

Bence bu cihaz alınır diye düşünüyorum eğer bu fiyata bu cihazlar gelirse android tabletler bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat121 -- 14 Aralık 2014; 10:30:22 >

• Bendede reeder in başka bir tableti var çok memnunum kaliteli bir firma tablet fiyatına göre diğer tabletlerden fiyat/performans açısından çok daha iyi almanı tavsiye ederim.
  • bende farklı bi modeli var arkadaşımda deneme fırsatım oldu bu tableti gayet akıcı oyunlarda ve web'te bi sıkıntısını görmedim.
    Reeder kaliteli bi marka hem uygun fiyatdan satılıyor tavsiye ederim.
  • Ürünü bugün bimeks te gördüm açıkçası fiyatı çok uygun ekran çok iyi. Boş alan çok iyi. Satış sonrası servis iyi mi bilmiyorum. İyi ise bence on numara. 400e android tablet alacağıma bunu alırım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tablette fan filan var mi:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fan buyuk ihtimal yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Bu tablette fan filan var mi:)

Cihazda fan yok zaten fan intel atom işlemcinin mantığına uymuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam aldım. Şu anda mesajı ondan yazıyorum. Gayet güzel bir tablet PC. Fan yok. Şarj aleti var ayrıca USB'den de şarj oluyor. Klavyeyi de güzel bir de klavyede touch pad var. Hızı gayet iyi. 4 GB restore bölümü var. Update sonrası 15 GB boş yer kaldı. Mini hdmi çıkışı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence klavyesiyle beraber f/p ürünü. Başka tablete bakmaya gerek bile yok. Acaba garanti durumu nasıl. Reeder hakkında pek iyi şeyler duyuyorum.
  • merhaba,

Bu tablet ile AINOL INOVO W8 karşıaştırdığımızda hangisi daha avantıjlıdır? Daha önce tablet kullanmadığım için genel özelliklerine baktım; ikisi de benzer gözüküyor. Ainol un fiyatı 649 TL aralarında 50 TL fark var.

sağlıcakla
  • Selamlar ben bu cihazı geçen hafta aldim kullanislilik akıcılık sarj ömrü vs herşeyi çok güzel.Netbeans ve matlab kurdum sıkıntı yok.Ancak cihazın yanında 3g/4g yazan bir slot var sim slotu sandım ama içi sim kart alacak birşey değil yarim kredi kartı büyüklüğünde bir giriş.Bu nedir nasıldır bir aparat veya başka bir şey mi takmak gerekiyor bilgilendirebilir misiniz..

• Hard Disk olarak 5400 rpm mekanik kullanılmış...
    Bu tablet olarak kullanımda program /oyun yüklemelerinde yavaşlık ve hem de el tutuşunda ağırlık yapar...
    Mevcut diskin SSD ile değiştirilebilme imkanı var mı?

• bimekste şuan 548 tl , alınır mı arkadaşlar?
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'ten daha iyisi alınabilir hocam, ama buda fena değil.
  • sanırım o giriş 3g module denen cihaz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: crower74

Hard Disk olarak 5400 rpm mekanik kullanılmış...
    Bu tablet olarak kullanımda program /oyun yüklemelerinde yavaşlık ve hem de el tutuşunda ağırlık yapar...

Cihaz 2 saniyede tam kapalıyken açık konuma geliyor 5400 rpm bir hdd ile bunu yapması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Cihaz 2 saniyede tam kapalıyken açık konuma geliyor 5400 rpm bir hdd ile bunu yapması imkansız.

arkadaşın vermiş olduğu linkte disk dönüş hızı 5400rpm olarak gözükmekte...

• dün almadık bugun yine 591 tl olmuş. bende bre casper nirvana n210 a döndü.

Quaick hocam aliexpressten daha önce çok alışveriş yaptımda, tablet bakmadım hiç, önerebilceğin bi link var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssoner1907 -- 11 Aralık 2014; 9:32:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

arkadaşın vermiş olduğu linkte disk dönüş hızı 5400rpm olarak gözükmekte...

Yanlış bilgi üzerindeki bellek yüzde 99 ssd

• ben alalı bir ay oldu üstünde toshiba marka ssd disk var. 100MB/s kadar okuma hızı olan iyi bir disk.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.