Şimdi Ara

Reeder W100iC 10.1 inch 2 gb ram 591 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş her konunun altına girip readeri pohpohlayan yazılar yazıyorsunuz bizde yedik yani değilmi

arkadaşlar aldırış etmeyin bu tür ucuz reklamlara...onlar kendilerini bilir
  • Servis e işim düşmez diyorsanız alın yoksa servis berbat. Ali exprwss te 8 inclikler 280 tl civari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus t100, daha mantikli

• Ben aldım kullanıyorum gayet başarılı iş Görüyor pil sürekli kullanımda Aralıksız 5 saat gidiyor uyku modunda 3 gün durdu bende hiç ellemeden ama.işin özü 600 tl civarına orta kalite bir kasa ve Windows alıyorsunuz 100 üstünden 70 veririm tek eksisi 32 gb

• merhaba...ben de aldım usta bu cihazdan da,uygulamaları nasıl kapatıyorum :) ortadaki tuşa basıp çıkıyorum ..ekranı sağa kaydırınca tekrar geliyor..arka planda çalışıyor mu bilmiyorum... bi de usb güvenli kaldır bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim... cehalet zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murocu

merhaba...ben de aldım usta bu cihazdan da,uygulamaları nasıl kapatıyorum :) ortadaki tuşa basıp çıkıyorum ..ekranı sağa kaydırınca tekrar geliyor..arka planda çalışıyor mu bilmiyorum... bi de usb güvenli kaldır bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim... cehalet zor :)

Hayırlı olsun mouse ile ekranın sol üst köşesine geldiğinizde veya başlat cubuguna sağ tiklayarak görev yöneticisine girip çalışan uygulamaları görüp kapatabilirsiniz.
    Windows 8.1 de güvenli kaldır gibi bir uyarı yok galiba hiç denk gelmedim direk çıkarın gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Şöyle tabletleri getirmiyorlar da kıytırık donanımlıları getiriyorlar. Üstelik yüksek fiyattan.

http://www.aliexpress.com/item/Teclast-X98-Air-II-Windows-Intel-Z3736F-2-16GHz-Quad-Core-Tablet-PC-9-7-2048x1536/32242439957.html

Ram 2 olduktan sonra o işlemci batarya süresini kisaltmaktan başka ise yaramayacaktir.
    Bilgisayarın gücü en zayıf donanımın gücüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 15 Aralık 2014; 2:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Servis e işim düşmez diyorsanız alın yoksa servis berbat. Ali exprwss te 8 inclikler 280 tl civari.

Ben daha önceden bu markanın android tabletini aldim arıza yaptı dediğiniz gibi servis berbat aynı sıkıntıdan 3 kez geri geldiği için tüketici haklarına başvurup para iadesi aldim.
    Mahalle arası dükkanda satılmıyor sonucta ben bimeksten aldim haliyle yasal her hakkımı kullanabiliyorum.Buda bozulursa yine yollarım yaparlarsa ne ala yapmazlarsa zaten paramı alabiliyorum bence servisin kötü olması bu durumda dezavantaj değil

• quote:

Şöyle tabletleri getirmiyorlar da kıytırık donanımlıları getiriyorlar. Üstelik yüksek fiyattan.

http://www.aliexpress.com/item/Teclast-X98-Air-II-Windows-Intel-Z3736F-2-16GHz-Quad-Core-Tablet-PC-9-7-2048x1536/32242439957.html

bu tablette ciddi iş görüyor gönlün rahat olsun

• +1

ayrıca iki işlemci bellek ve üretim süreçlerine kadar mhz farkı dışında herşeyi ile aynı iken eskisi daha iyi demek saçma oluyor..sırf şu forumdaki reader çalışanları yüzünden değil 500 e 300 e verse yine almam bu nedir arkadaş
  • quote:

o tabletleride getiriyorlar reeder 10iq modeli aynı bu hatta bende o modeli almayıdüşünüyordum ama ekran çöz. cok yüksek olması gereksiz işlemci gücü ve erken biten batarya demek bu yuzdn vazgectim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 21 Aralık 2014; 20:01:08 >
  • Reeder w100 i alıyosanız onu alın w100 i de 1.8 ghz arada 0.5 ghz var az değil gerisi aynı

• quote:

Reeder 10iq ile linkteki tabletin alakası yok. Yukarıdaki linkte paylaştığım özelliklerde tablet satılmıyor. Ha varsa da ben görmedim. Bilmişçe "o tabletleri de getiriyorlar." dediğinize göre benzer özellikte tabletin satıldığı linki paylaşın, bakalım.

Bilmişçe bir tavır sergileyip sizi rencide ettiysem kusurumabakmayın. ürün aşşağıda linkte paylaştım. bir tek işlemci farkları mevcut o kadarda farklılık olur çünkü çindeki modellerde hergün yeni bir versiyon çıkıyor Turk firmaları zaten çinde ki firmalara yaptırdığına göre elindeki stok bitmeden bu yeni modelleri anında getirmesini beklemek yersiz olur.

http://www.reeder.com.tr/anasayfa-urunleri/reeder-a10iq.html

Teclast X98
    Intel Bay Trail-T Z3736F Quad Core 64-bit
    2.16GHz max Frequency

Reeder A10iq
    Intel Baytrail Z3735D
    Quad Core 1.8 Ghz

Reeder şuanda bu firmaya ürün yaptırtıyor hatta verdiğim modelin o firmadaki muadilide bu

http://www.aliexpress.com/item/-/1993029905.html

Bende iki ay önce aliexpressten bunu aldım ve kullanıyorum. kardeşim için reeder a10iq alıcaktım ama yukarda bahsettiğim sebeplerden dolayı vazgeçtim. Elektronik bana göre şans işi bu yüzden garanti olayını önemsemiyorum ve genellikle çinden alıyorum bütün ürünlerimi ama garantiyi önemseyen ve 9 taksit gibi imkanlardan yararlanmak istiyenler için Türkiyeden ürün almak daha cazip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qultekin -- 22 Aralık 2014; 9:59:15 >

• İNTEL ATOM Z3735 İŞLEMCİSİNİN KASMADAN 1080P MP4 VİDEO OYNATMA TESTİ... AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=RsUwhz8kR5k&list=PLSrO63wy45xocCYww4qm4WMB3qfO1_CIB&index=27
  • qultekin kullanıcısına yanıt
    gümrüğe takılmayacağını bilsem ve aliexpress söz konusu olmasa alacağım çinden
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Kimse garanti veremez gümrüğe takılmıyacagını ama tabletlerde bu güne kadar sorun yaşamadım yaşayanda etrafımda hiç yok. Aliexpress in size nasıl bir sorun teşkil ettiğini bilmediğim için yorum yapamam ama bu güne kadar toplamda 200 den fazla irili ufaklı ürün aldım telefon dışında hiç sorun yaşamadım . Telefonlarda bile 10 taneden 2 tanesi takılmıştır ancak. Tek dikkat edilmesi gereken nokta bana göre satıcının feedback ve ürün hakkında yapılan yorumlar. ozaman sorun yaşamıycakınızdır. Hatta çoğu üründe ürün geç kaldığı için para iadesi aldığım ama geç de olsa ürünün geldiğide olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qultekin

Kimse garanti veremez gümrüğe takılmıyacagını ama tabletlerde bu güne kadar sorun yaşamadım yaşayanda etrafımda hiç yok. Aliexpress in size nasıl bir sorun teşkil ettiğini bilmediğim için yorum yapamam ama bu güne kadar toplamda 200 den fazla irili ufaklı ürün aldım telefon dışında hiç sorun yaşamadım . Telefonlarda bile 10 taneden 2 tanesi takılmıştır ancak. Tek dikkat edilmesi gereken nokta bana göre satıcının feedback ve ürün hakkında yapılan yorumlar. ozaman sorun yaşamıycakınızdır. Hatta çoğu üründe ürün geç kaldığı için para iadesi aldığım ama geç de olsa ürünün geldiğide olmuştur.

para iade süreci sıkıntılı aliexpressin, ayrıca gümrükte 3gli tabletin takıldığını bizzat gördüm. Yurtdışı ile yurtiçi fiyatlarında 32 gb için çok fark olsa da 16 gb daha uyguna bile alınabilir çekle kuponla. Az daha bekleyeyim olmadı w7ic alacağım bu hafta sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: qultekin

para iade süreci sıkıntılı aliexpressin, ayrıca gümrükte 3gli tabletin takıldığını bizzat gördüm. Yurtdışı ile yurtiçi fiyatlarında 32 gb için çok fark olsa da 16 gb daha uyguna bile alınabilir çekle kuponla. Az daha bekleyeyim olmadı w7ic alacağım bu hafta sonu

n11 den kupon hediye çeki vs birleştirerek reeder a10iq modelini 450 tl ye kadar alabilirsin hatta kk taksit istemesen forumda kupon yada puan satan ccok eleman var onlala anlasıp fiyatı daha aşşagılara cekilebilir.
    gecen sahibindende w7ic yi 200 tl ye satan biri vardı acılmamıs kutu get ilanlı onada bakabilirsin..

• qultekin kullanıcısına yanıt
    hocam kampanyaları sıkı takip ediyorum zaten. N11de şuan çek kampanyası yok, visa kampanyası da sadece garanti için uymuyor. sahibindendeki de satılmış. Bakalım bekleyelim 10inç olsa sanki daha iyi 7 inçte görmekte baya sıkıntı çekilecek gibi çoğu şey. Sizin a10iq ye baktım android yüklüymüş siz windows kurabildiniz mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.