Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
52
Favori
158.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba alete bıos update yaparken bozuldu tekrar efi den komutla falan nası lbıos yuklerım acaba
  • Merhaba arkadaslar
    Tableti bugun dusurdum touch kirildi ic ekran saglam fakat dokunmatik calismiyor. Dokunmatik istettim gelince yapistircam fakat daha once bu tabletin camini degisen var mi lehim gerekiyormu yoksa sadece takarakmi oluyor. Daha onceden deneyimim var degisim islerine fakat Reeder da ilk defa deniycem yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldergi -- 10 Mart 2016; 17:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraldergi K kullanıcısına yanıt
    basit lehime gerek yok
  • Bios menüye nasıl giriliyor arkadaşlar? Usb den windows kuran var mı?

• Linux kurabilme durumlari nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Linux kurabilme durumlari nasil?

Bios usb'yi görüyor ama baska OS kurmuyor diye okumustum. Detaylari belki bilenler yazar.

• managerxn kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar,

bende de reeder w7ic var, şu an w10 kurmaya çalışıyorum sd micro kart aracılığıyla ,malum hafıza sorunu var, recovery ve birçok dosya da silindi, şu an yükleniyor diyor ama sonra olmuyor, yapamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • managerxn kullanıcısına yanıt
    fotoğraftaki gibi yükleniyor, fakat gece de böyle oldu, sabaha kadar böyle 'indiriliyor' 'kuruluyor' dedi ama hiçbir gelişme yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: slvknsv

fotoğraftaki gibi yükleniyor, fakat gece de böyle oldu, sabaha kadar böyle 'indiriliyor' 'kuruluyor' dedi ama hiçbir gelişme yok

yeterli alan olmayınca böyle yapıyordu bende yaşadım aynısını 16 gb sd kart takıp ona kurmalısınız

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    ben de öyle yapmaya çalışıyorum, şu an %96 larda windows indiriliyor diyor, ama sonrasında da bir yükleme oluyor, o yükleme ya hata veriyor ya da denetleme çıkıyor. derdim w10 da değil aslında, w8 geri kurulsa da yeter, yardımlarınızı bekliyorum
  • bakın burası %100 yükleniyor, şu an %99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slvknsv -- 18 Mart 2016; 1:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slvknsv

ben de öyle yapmaya çalışıyorum, şu an %96 larda windows indiriliyor diyor, ama sonrasında da bir yükleme oluyor, o yükleme ya hata veriyor ya da denetleme çıkıyor. derdim w10 da değil aslında, w8 geri kurulsa da yeter, yardımlarınızı bekliyorum

sonra burası geliyor, ki şu anda da yine oldu, bu güncelleme zannederim, ama bu tamamlanmıyor, çok fazla ilgi alanım değil bu yüzden de çok bilgim yok, yardımlarınızı bekliyorum. bu arada w10 kurulması önemli değil, w8'e geri dönsem de yeter. ama recovery ve sistem dosyaları vs hepsini dün sinirden sildim. bi' el atın arkadaşlar lütfen

• slvknsv S kullanıcısına yanıt
    hocam en iyisi reset atıp baştan denemeniz önceki sayfalarda win10 kurulumu birisi anlatmıiştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

hocam en iyisi reset atıp baştan denemeniz önceki sayfalarda win10 kurulumu birisi anlatmıiştı

şu arkadaki küçük delikten diyorsunuz değil mi, çünkü sıfırlama yapılmıyor, diğer o kurtarma bölümünden, tabletin en son hali de bu şekilde

şu an w10 indiriliyor, yüklemeye hazırlanıyor diyor. hayır ben anlamıyorum ki bu kadar ilerledikten sonra neden olmuyor

hayır windowsun kendi kurtama bölümünden
  • quote:

hayır windowsun kendi kurtama bölümünden

o nasıl oluyor arkadaşım ya bi' anlatır mısın w8'e geri dönsem yeter
    hocam bilgisayar ayarları diye mavi dişli var ona tıkla sonra açılan menüden en altta güncelleme ve kurtarma>>kurtarma sağda 2.seçenek herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyine tıkla gerisi gelir
  • quote:

hocam bilgisayar ayarları diye mavi dişli var ona tıkla sonra açılan menüden en altta güncelleme ve kurtarma>>kurtarma sağda 2.seçenek herşeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyine tıkla gerisi gelir

yok kardeşim zaten o yapılamadığı için tableti bu hale getirdim. recovery dosyasını sildim, bu yüzden hata veriyor, hiçbir değişiklik yapılamadı diyor
    valla orasını bilemiyorum hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Linux kurabilme durumlari nasil?

Bios usb'yi görüyor ama baska OS kurmuyor diye okumustum. Detaylari belki bilenler yazar.

Bios eskranina baslangicta "del" tusuyla giriliyor bunu cozdum.

Tablete win 10 yuklemistim 8.1 uzerine fakat sorunlar veriyordu. Temiz kurulum nasil yaparim derken biostan kurayim dedim.

- Rufus programi ile indirdigim single lang. versyon windows10'u usb bellege yazdirdim.
    - Hem sarj eden hem data aktaran usb coklayiciya klavye ve usb bellegi taktim
    - Tableti biosta actim. Bios icinden boot menuden usb bellegi sectim,

Simdi windows 10'u kurmaya devam ediyor. Yuksek ihtimal driver problemi cikacak ekran donmesi icin ama o islevi kullanmiyorum zaten.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.