Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj ne kadar gidiyor sizde. Kullanmadığım halde şarjı bitiyor sanırım bu cihazın.
  • Ürünü 150 liradan az fiyata satabilicek biri varmı ?
  • 16 gb hızlı okuma yazma sahip mikro sd kart ile birlikte 170 yl ye sayabiliriz aşağısı olmaz çünkü yerine android tablet almam lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletle birlikte ücretsiz 1tb one drive depolama alanı verildimi? Verildiyse nasıl aktiv edilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağlantı kablosunu eminönü ve kadıköyde bulabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati14

16 gb hızlı okuma yazma sahip mikro sd kart ile birlikte 170 yl ye sayabiliriz aşağısı olmaz çünkü yerine android tablet almam lazım

forumdan bir arkadaş 140tl fiyat söyledi birazdaha beklemeyi düşünüyorum başkası çıkmassa ondan alıcam sanırım.
  • ugust159 U kullanıcısına yanıt
    Ben satabilirim, alette bir sorun yok pek kullanmadığım için satıyorum.

• Merhaba.

Windows 10 kurulumunda %55'de takılıyor ve ilerlemiyor, çözümünü bilen var mı?

2 kez 5 saatten fazla bekledim değişiklik olmadı 3. Kez deniyorum, olmayacak gibi.

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

Evet 3. Kez %55 'de kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explicit Content -- 22 Ocak 2016; 12:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explicit Content

Merhaba.

Windows 10 kurulumunda %55'de takılıyor ve ilerlemiyor, çözümünü bilen var mı?

2 kez 5 saatten fazla bekledim değişiklik olmadı 3. Kez deniyorum, olmayacak gibi.

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

Evet 3. Kez %55 'de kaldı

Farkli bir iso ile deneyin.

• Doğrudan Microsoft'un sitesinden indirdiğim iso'ydu. Başka nerden edinebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Explicit Content

Doğrudan Microsoft'un sitesinden indirdiğim iso'ydu. Başka nerden edinebilirim?

Microsoft tan edindigim iso dosyasinda bende sorun yasamistim. Torrentten baska iso indirebilirsiniz.

• andiroid icin bis ayarı dosyası bulabilen yok heralde.
  • Beyler ben 10" casper tablete gectim, elimdeki reeder w7ic windows 10 temiz kurulumu yapilmis bir sekilde (recovery den kurtulmak icin temiz kurdum ancak simdi key hatasi veriyor) driverlari da masaustune eklenmis olarak vericem. Ayrica yaninda sarj kablosu, adaptoru, usb 2.0 hub, hem usb hub hem sarj saglayan 2 li kablo ile birlikte vericem. Ekran tvnin arkasinda kullanilmis oldugu icin biraz cizik ancak ekran acikken gozle gorunmuyor. Fiyat icin pm

• 150 liraya satabilirim cihazı, yalnızca Ankara içi elden. Ekran üzerindeki jelatin halen duruyor, kırığı eziği yok.

• Remixos boot edebilen var mı?

• merhaba arkadaşlar reeder w7ic windows 10 geçtikten sonra kamera problemi yaşıyorum driver hepsi kurulu fakat kamera çalışmıyor acaba çözüm bulan varmı aranızda
  • atakan1983 A kullanıcısına yanıt
    Kamera uygulamasını windows storedan güncelleştirin sorununuz çözülecektir
  • Lcd ekranı kırdım. 65TL istiyorlar ekrana. Almayacağım. Evdeki eski Lcd monitöre bağlayıp mini PC yapmayı planlıyorum. İçini açıp bataryasını söktüm. Batarya uçlarını arka kapağı delerek dışarı çıkardım. Adaptörü bu uçlara bağladım. Usb boşa çıktı böylece. Şimdilik Tv'ye bağladım sorunsuz kullanıyorum.

Bu şekilde çift taraflı bantla tableti monitörün arkasına yapıştırıp 3'lü usb hub ile mini pc olarak kullanmayı düşünüyorum.
  • Sred kullanıcısına yanıt
    olursa bende öyle yapacam
  • Beyler acaba tablete win10 mobil kurabilir miyiz? yada servis kurabilir mi olmazsa android kaç yüklüyor servis yükleten var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.