Şimdi Ara

REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
52
Favori
158.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim kart yerinde tf card yaziyor,yuva mikro sd karttanda buyuk gibi,nasil takacaz sd karti buraya ona gore siparis verecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkastano kullanıcısına yanıt
    Microbsd kartvalacaksin. Class 10 olsun ama.

• ik77 İ kullanıcısına yanıt
    kur deyincemı yoksa kurduktan sonramı gelmıyor.genelde modern arayüze eklıyor kurulan programnları. tüm programları göster deyince orda olabılır.
  • Marketten digiturk play kurdum, canlı tv de kanallara tıkladığımda metro arayüzüne atıyor. IE'da sorun olmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Microbsd kartvalacaksin. Class 10 olsun ama.

Class 10 neyi ifade ediyor?

• woozer kullanıcısına yanıt
    kartın hızını ifade eder. 2-4-6-10 diye gider. şimdi uhs cıktı sanırım ama gerek yok. tablet o hıza çıkamaz zaten.
  • @oktayakgoz

sğl ama kurtarmada d: diskinde sorun oluyorsa denemem şimdi bide çökermöker

çinden gelsin de kablolar bt mouse'um sonra bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr apocalypse

Herkesin de ekranda toz var,adamlar özenle yerleştirmiş sanki hepsine birer tane.

Plastik artiklari tiraslanan kasalarin plastik tozlari bendede iki tane vardi acip temizledim 1 ay servisi bekleyemem
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Mağazadan indirilen uygulamaların varsayılan olarak başka bir dizine yüklenmesini paylaşıyorum arkadaşlar ;

Uygulamaları varsayılan olarak başka bir klasöre kurmak için "Win +Q"ya basın ve arama kutusuna "Regedit" yazın.Kayıt defteri açıldıktan sonra "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ APPX" yolunu izleyin.Sağ tarafta "PackageRoot" girdisine tıklayarak değer verisinden konumu değiştirebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoperlorde herkesde dipses varmı
    sessiz ortamda kulagınıza dayarsanız sürekli bir dip ses
    oldugunu duyabiliyormusunuz sizde
    bende mute durumundayken bile dipses var

• quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

kur deyincemı yoksa kurduktan sonramı gelmıyor.genelde modern arayüze eklıyor kurulan programnları. tüm programları göster deyince orda olabılır.

kur deyince hiç bişey gelmiyor ekrana.sanki bişey engelliyor
  • mükerrer oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ik77 -- 14 Ocak 2015; 22:11:55 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    hızlı açılma değil. standby geçse bile cihaz email , facebook mesajı vs. alıyor veriyor, sürekli ağ bağlı.

http://www.thewindowsclub.com/instantgo-windows-8-1

acaba bu özellik kapatsak standby modunda pil tüketimi daha da düşer mi? şu anda standby 'da bile pil harcanıyor çünkü.
  • Bu cihaz ile ayni ozrllige sahip olan hp stream 7 windows tabletin gaming videolarini izliyorum.Adamlar tablette cs go,skyrim iynuyorlar.Ben cs 1.6 yukledim tablete,kasiyor.Hayir yani 2 tabletin ozellikleri tamamen ayni neden daha az performans aliyorum

• McOrco kullanıcısına yanıt
    normalde yok, şarjdayken de yok.

tek sorun larjdayken ekrandaki dokunmatik hassasiyeti sapıtıyor. klavye ve mouse şart oluyor şardayken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Herkesin de ekranda toz var,adamlar özenle yerleştirmiş sanki hepsine birer tane.

Plastik artiklari tiraslanan kasalarin plastik tozlari bendede iki tane vardi acip temizledim 1 ay servisi bekleyemem
     REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ] REEDER W7İC 'WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

zor olmadı mı, basit mi açılıyor tarif edebilir misiniz? Ayrıca arkadaşlar cihazı rahatlatma bakımından yapılacak işlemleri ilk mesaja konuyu açan arkadaş derlesin konuyu açmanın bir espirisi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

hızlı açılma değil. standby geçse bile cihaz email , facebook mesajı vs. alıyor veriyor, sürekli ağ bağlı.

http://www.thewindowsclub.com/instantgo-windows-8-1

acaba bu özellik kapatsak standby modunda pil tüketimi daha da düşer mi? şu anda standby 'da bile pil harcanıyor çünkü.

standby da her halükarda pil harcar ama belki daha az olabilir. denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

zor olmadı mı, basit mi açılıyor tarif edebilir misiniz? Ayrıca arkadaşlar cihazı rahatlatma bakımından yapılacak işlemleri ilk mesaja konuyu açan arkadaş derlesin konuyu açmanın bir espirisi olsun.

çizmemek için gitar penası kullanarak açtım
    kapak her yonde 3 yerden gecmeli
    kenarlardan penayla kastırıp pinde attırdım

arka kapagı aldıktan sonra

on cam ve ekranı ayırmak ıcın

wifi antenin baglı oldugu bolumu
    mıkrofonu
    ve pcbdeki vidaları söktüm

ekranı yanındakı tırnaklardan aynı şekilde kurtarıpsökünce
    ekran ve ön cam ayrı ayrı elımde oldu

toz girmemesi leke olmaması adına ki elimi bile sürsem daha iflah olmaz
    o ekran leke kalır illaki uzun bir kağıtla ekranın cındeki tozları dışarı aldım

tam tersi işlemleri takip ederek geri topladım

sorun yok çizik yok
    ekranda toz yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• haki_programmer H kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde program files de taşınıyor ama sanırım stabilite sorunu var. gerçi windows 10 ile bu sorunlar bitecekmiş.

32 lik bir kart almak şart oldu artık
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.