Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran o kadar da kötü değil. Ama tavsiye etmiyorum cihazı
    çok takılıyor. Chrome kullanmak mucize. Explorer eh işte. Fiyat performans değil. Fiyat iyi performans rezalet. Pencere arası geçişler kasım kasım çalışıyor. Arka planda çalışan bir şey yok.
  • Benim de ilk aldığımda çok takılıyordu. Dokunmatik falan sapıtıyordu. İade etmeye karar vermiştim. Ama bir iki defa kapatıp açtım, bir tane de güncelleme yaptı. 2 gündür hiç takılma-donma yok. TV'ye de arkadaşların yukarıda da yazdıkları ayarlarla bağladım. Görüntü ve akışta hiçbir problem yok. TV veya monitörle kullanılmayacaksa alınmasının bir anlamı yok zaten. Ekranı, pili, donanımı tablet olarak kullanmaya elverişli değil.
  • Erbaa teknosa dan aldım eve geldim, cihaz bitirim, hdmi var daha ne olsun :)
  • Arkadaşlar aynı malı almadık yada sizinkiler sorunlu.ekran çözünürıüğünü degiştirdim.görüntü asus ips android tabletle aynı kalitede donma takılma yok.ie de 7 sekme açtım su gibi akıyo.güncelleme sadece önemlileri yap ayarlı, 6 güncelleme yapılmış.dokunmatiği çok hassas, simgeler minik olmasına rağmen yanliş tıklama çok nadir.bu fiyata değil 250 de olsa alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr apocalypse -- 30 Aralık 2014; 13:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumsuz yorum yapanlar bence cihazlarında sorun var ve acilen değiştirsinler...Bende aldım ve denedim. Cihaz parasına göre mükemmel bir alet..Kesinlikle tavsiye ederim...

• sakin wifi ayarini performanstan wifi ye getirmeyin, getirirseniz bt wifi ile ayni anda calismiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu zamanda WP alınmaz .Store'u kötü
  • hocam şuan alıyorum çek var mı
  • Cihaz da ne kasmasi yahu film vs 10sekme normal PC gibi kullanıyorum.değiştirin bence sorun olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 30 Aralık 2014; 14:49:08 >
  • Navigasyon için iş görür mü beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Navigasyon için iş görür mü beyler ?

ver is dı nevigeyşın bro?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Navigasyon için iş görür mü beyler ?

ver is dı nevigeyşın bro?

Uygulama falan yemez mi
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    ANLADIgim kadariyla biri bizim tablette kullanilan metod digerini deneyeyim bakalim nasilnolacak.

Explorara laf soyleyen tas olur. 6 sekme ile mukemmel calisiyor. Daha fazla acmiyorum ben fazlasiyla ne olur bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

şu zamanda WP alınmaz .Store'u kötü

x86 mimarisindeyken kim ne yapsın windows store'u?

• donanım yok, harici usb bişiler yapılabilir @yibo90

ben chrome kullanıyorum reklam engelleyicili, sayfa doluysa 4 sekmeden sonra şişiyor ram. Normalde zaten 700 mb dolu ortalama bir şey açık değilken. İE de reklam engelleyici olmadan sıkıntı nasıl çıkmıyor acaba denemek lazım @oktayakgoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

şu zamanda WP alınmaz .Store'u kötü

x86 mimarisindeyken kim ne yapsın windows store'u?

benim için çıkan oyun ve uygulamalar önemli
    Çoğunlukla WP 'ye sonradan çıkartıyorlar .
  • Teknik bilgim yok. Belki offline app çalıştırır diye düşünmüştüm
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    gps alıcısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

gps alıcısı yok.

Olsa zaten bir çok iş görecek. Yine de anlaşılan güzel cihaz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

görüntüyü lcd ye oturtamayan arkadaşlar;

ben çözünürlüğü 1368*768 seçtim. sonra benim tv de zoom 1 zoom 2 zoom 3 diye yakınlaştırma ayarları var .
    zoom 2 yi seçince mükemmel oturdu.

hem yazılar daha okunabilir hale geldi hemde hiç boşluk kalmadı.

tv nin asıl çözünürlüğü olan full hd ye getirdiğimde alttaki satırı ( saatin wifinin baslat ikonunun olduğu satır) görünmüyordu.

şimdi problem kalmadı.

ayrıca n11 comda logitech mediaboard pro uygun fiyatlara bulunabiliyor.

touch padli bluetooth klavye.

tavsiye ederim.

cihazla çok uyumlu.

hayırlı günler.

migros'ta 19 tl bahsettiğiniz klavye. ben aldım ancak elime ulaşmadı. ödeme ekranına gelince 23 tl oluyor, ben de 9 taksitle aldım

http://www.migroselektronik.com/kweb/prcview/46826537-62349-logitech-kablosuz-ps3-klavyesi-bluetooth

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.