Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malzeme kalitesi biraz vasat fakat wifi çok iyi çekiyor.sonuçta wifi realtek islemci intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 3 Ocak 2015; 20:05:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hfy44 kullanıcısına yanıt
    Hoparlor de zayıf. Wifi diger cihazlarım aynı noktada cekerken reeeder cekmiyor

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bu modelin wifisi gayet iyi çekiyor şöyle söyleyeyim akrabamizin eviyle aramizda 2 bina var ikimizinde ayni yükseklikteyiz ve tabletimle onun modeme 2 diş çekim gücüyle bağlanabiliyorum,sizdeki modelin çekimi iyi olmayabilir.kullanici arkadaslarinda wifi cekimi hakkinda yorumlarini bekliyorum ben cok memnunum

• Buna bi 32gb class10 hafıza karto takıp sanal sürücüye çevirince alan kısıtlılığı problemi de ortadan kalkar.windows bir başka,android telefon işletim sistemi olur ancak, androis tablet hikaye

• hfy44 kullanıcısına yanıt
    wifi çekimi oldukça iyi alt kattaki dükkandan gayet sağlıklı bağlanıyor.. diğer tablet evdeki başka odada zorlanıyordu
  • 3g modemler usb de sorunsuz baglanıyormu sanırsam tek usb portu var ayrıca harici usb wifi aygıtı deneyen varmı usb coklayıcı calısırmı yıne bunda ayrıca istedğimiz sistemi atma sansımız varmı sanırsam xp adam eder bu cihazı ancak
  • WİFİbenimkide gayet iyi
  • Hometech i iade etmiştim bunu aldım bugün 15 likecard 3-4 de avantajix iadesi ile 150 civarı biseye maloldu otg yokmuş bunun kutuda 32 GB hafıza kartı almıştım ama klavye lazım bi de şu anlatılan hem şarj hem de USB takma olayini halletmek için o zimbirtilardan sipariş geçmek lazim, o anlatılanları ilk mesaja yazsak ve uygun klavyeli kılıf bluetooth klavye vs ilk mesajda toplasak güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Hometech i iade etmiştim bunu aldım bugün 15 likecard 3-4 de avantajix iadesi ile 150 civarı biseye maloldu otg yokmuş bunun kutuda 32 GB hafıza kartı almıştım ama klavye lazım bi de şu anlatılan hem şarj hem de USB takma olayini halletmek için o zimbirtilardan sipariş geçmek lazim, o anlatılanları ilk mesaja yazsak ve uygun klavyeli kılıf bluetooth klavye vs ilk mesajda toplasak güzel olur

Hocam bende Hometech i alıp iade etmiştim...
    İade sebebim ekranıydı...Acaba reeder ın ekranı nasıl karşılaştırma yapabilirmisiniz, IPS deniyor ama şüphelerim var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Ekranlarda baya fark var hocam en dikkat cekici olan tabiki görüş açısı hometech te direk karşıdan bakmak lazımdı bunda öyle bisey yok gayet iyi bir de ekran parlaklığı bunda yarıda iken hometech in full u gibi yani bunun ekranı full yapinca gündüz fln da çok rahat is görür diğer kıyaslamalar pek yapamiycam daha bi video atıp izlemedim bile

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Ekranlarda baya fark var hocam en dikkat cekici olan tabiki görüş açısı hometech te direk karşıdan bakmak lazımdı bunda öyle bisey yok gayet iyi bir de ekran parlaklığı bunda yarıda iken hometech in full u gibi yani bunun ekranı full yapinca gündüz fln da çok rahat is görür diğer kıyaslamalar pek yapamiycam daha bi video atıp izlemedim bile

fakat hometech 3000küsür mah, bunun 2100mah o yonden dezavantajlı

• Orası öyle ben ekran yönünden kıyasladım 3-4 kere sarjini bitirecek kadar kullanma imkanim oldu hometech i çok da uzun gitmiyordu

• chiefmate C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu anlattiginiz yöntemle şarj ve USB yeri olusturduk diyelim USB yerine USB çoğaltıcı taksak aynı anda klavye fare flash bellek vs takabilir miyiz çalışır mi

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    evet çalışıyor hocam ben hem mouse hem usb bellek hmde 2. harici hdd aynı anda kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

arkadaşlar ablam çocuklarına alcak oyundur çizgi film bakmadır falan filan yeter mi sizce

Android tablet alsın, çocuklar için kullanımı zor win tabletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

alın arkadaşlar resim cektim tabletten aynı anda hem şarj edip hemde 2.5 hdd takılı buyrun.
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

http://www.buyincoins.com/item/39626.html#.VKFioF4gwo

ben bunu aldım şimdi büyük ihtimal olur. Diğer arkadaşınkinde kutuda seçenek var ya şarj ya usb diye bence o olmaz demiştim ama şarjı açıp kapatıyor herhalde olur pardon

Cannot charge the phone or tablet.

yazıyor ama açıklamada

hocam tek başına kullanmıyosun zaten 3 lü kombinasyon yapıyorsun. altta verdigim resimlerle.
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

tam olarak linkleri verebilirmisin yanlış bir şey almayayım

tam pc gibi kullanmak istiyorum
    -monitöre full hd görüntü verip
    -klavye mouse
    -hdd bağlamak 2,5-3,5 fark etmez arada yüksek gb oyun indirmek için.

bide klavye şeffaf olmuyormu ?

teşekkürler

bide burası sıçak fırsatlar konusu varmış esasında çözümleri orda paylaşsak daha iyi olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100479431/mpage_4/tm.htm

@Theologist
    @chiefmate

• daha önce vermiştim ama ben dealextremeden almıştım arkadaşlar başka yerden daha ucuzunu bulmuş bunları alsan dediklerini yaparsın arkadaşım.bu arada klayve şeffaf oluyormu derken nasıl şeffaf anlamadım

http://www.buyincoins.com/item/39626.html#.VKk4NtH9lD8

http://www.buyincoins.com/item/25686.html#.VKk4OdH9lD-

• şeytana uydum mağazadan hemen teslim seçeneği ile sipariş verdim. sonuç mağazalarda kalmamış.

hemencecik iptal işlemi yaptım. oh rahatladım.
  • quote:

daha önce vermiştim ama ben dealextremeden almıştım arkadaşlar başka yerden daha ucuzunu bulmuş bunları alsan dediklerini yaparsın arkadaşım.bu arada klayve şeffaf oluyormu derken nasıl şeffaf anlamadım

http://www.buyincoins.com/item/39626.html#.VKk4NtH9lD8

http://www.buyincoins.com/item/25686.html#.VKk4OdH9lD-

araştırmaktan kafa gitmiş linkleri görmememişim sğl

o resimlerde görünen 3 cü kablo o zaman herhangibi bir kablomu? TR de yokmu ?

devamlı elektrik hemde usb kallanımı olucak demi ?

mönitörede tv de denedim ikinci ekran olarak full hd veriyor (iki ekranda aktif kalıyor tablet kapanmıyor demi)
    ama harici mouse olmadan ikinci ekranı tabletten kontrol zor oluyor .

bu mouse app işe yarıyor ama genede gerçek mouse rahatlığına alışmışım tabiki.
    http://www.lovesummertrue.com/touchmousepointer/en-us/

şeffaf derken ;
    yukardaki programda kendi klavyeside tranparan yapamadım soru açıklayıcı olmamış

bide bu otg kablosu var iş yaparmı acaba
    tabi birileride bu otg kablolarından dolayı tabletin açılmadığını yazmış neye dikkat etmek lazım

http://www.ebay.com/itm/4-Port-Micro-Usb-Power-Charging-Otg-Hub-Cable-Fr-Lenovo-Miix-2-Windows-8-Tablet-/171429462038

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 4 Ocak 2015; 15:41:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

şeytana uydum mağazadan hemen teslim seçeneği ile sipariş verdim. sonuç mağazalarda kalmamış.

hemencecik iptal işlemi yaptım. oh rahatladım.

pişman olursun sonra
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.