Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen bundan %100 eminsen problem yok. ha acilmis urun gelse direkt iade ediceksin, sen de biliyorsun.

ben bu islerle ugrasmam benim fikrim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

daha önce tablet kullanmadım pek bilgim yok tabletle ilgili webmasterim bu tablet de intel işlemci diyor bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim chrome, skype, ftp tarzı işlevleri yapma şansı varmı ona göre alıyım yedekte kalsın laptop arızalanırsa işimiz aksamasın

50 kere yazıldı. Tablet bildiğin windows. Ram sınırına takılmazsa her şeyi yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü jelatin çıkarmadan kullanamıyoruz arkadaşın kutu açılış videosunda gördüğümüz gibi. Öylede olunca kullanmadan iade veya değişim yapılabiliyor sanırım.Jelatini çıkarır kullanır beğenmezsek iade almazlar diye tahmin ediyorum.
  • Bugun yasadigim bir olayi burada paylasiyorum.
    Reeder w7icden 2 tane hemen teslimat gosteren magazadan teslim secenegiyle aldim teknosa.com uzerinden.

Bugun magazaya geldim,urun ellerinde var,odeme falan alisveris sirasinda zaten yapilmis ama urun teslimat listesinde adim gozukmuyor.kaba calisanlar ile 2 saate yakin muhatap oldum,ustune musteri hizmetleriyle kac sefer gorustum once teslimat listesine adinizi yazdiralim dedi musteri hizmetleri.bekle bekle islem gerceklesmedi.iptal edin aynisindan tekrar siparis edeyim dedim(varsin iade bedeli birkac gun sonra yatsin hesabima).talep alindi ama sisteme dusmedi dediler.sisteme dusmedigi icin de ayni urunden tekrar siparis edemiyorum internet uzerinden.(limit koymuslar bir musteri iki tane alabilir diye) en son gorustugum kisi bilgilerinize ulasamiyorum 5 dk sonra arayin dedi ve numarami kara listeye mi aldilar naptilar ariyorum direkt mesgule dusuyor hat.paramizla rezil olduk su is cozulsun bir daha kapisindan gecmem kimseyi de yollamam teknosaya rezillik Allah belalarini versin nobet cikisi uykusuzlukla kac saattir ugrastiriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bugun yasadigim bir olayi burada paylasiyorum.
    Reeder w7icden 2 tane hemen teslimat gosteren magazadan teslim secenegiyle aldim teknosa.com uzerinden.

Bugun magazaya geldim,urun ellerinde var,odeme falan alisveris sirasinda zaten yapilmis ama urun teslimat listesinde adim gozukmuyor.kaba calisanlar ile 2 saate yakin muhatap oldum,ustune musteri hizmetleriyle kac sefer gorustum once teslimat listesine adinizi yazdiralim dedi musteri hizmetleri.bekle bekle islem gerceklesmedi.iptal edin aynisindan tekrar siparis edeyim dedim(varsin iade bedeli birkac gun sonra yatsin hesabima).talep alindi ama sisteme dusmedi dediler.sisteme dusmedigi icin de ayni urunden tekrar siparis edemiyorum internet uzerinden.(limit koymuslar bir musteri iki tane alabilir diye) en son gorustugum kisi bilgilerinize ulasamiyorum 5 dk sonra arayin dedi ve numarami kara listeye mi aldilar naptilar ariyorum direkt mesgule dusuyor hat.paramizla rezil olduk su is cozulsun bir daha kapisindan gecmem kimseyi de yollamam teknosaya rezillik Allah belalarini versin nobet cikisi uykusuzlukla kac saattir ugrastiriyorlar

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadım. Aşağı yukarı aşamalar aynı. Mağazada ürün var ama isim yansımadığı için veremiyorlarmış. Sonuç olarak direkt mağazadan ödeme ile ürünü hemen teslim aldım. Sipariş için de iptal talebimi bildirdim. Teknosada işler çok ağır ilerliyor. Ayrıca sipariş bölümünde iptal seçeneği de yok, mecbur Müş.Hiz.ni arayıp iptal talebi bırakıyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Hocam lanet olsun boyle firmaya.magazadan bilerek odeme yapip almiyorum.internetten alinca kosulsuz degistirme hakki var.magazadan alinca bu hak yok ve urun degisimi yerine servisle ugrastiriyorlar bir sorun olunca.hemen teslim dedigi urunu gunlerdir teslim etmeyen firma 30gun servis suresi dediginde ne kadar guvenilir tartisilir.iptal hemen gerceklesse ya da alim siniri koymasalar yine internetten siparis verecegim isin garibi urunu siparis verdigim gun de simdi de stok var fazlasiyla o gun gelip aliniz yazan urune simdi magazaya kargolandi diye bildirim var nasil bir kargoysa kac gundur gitmedi magazaya ayrica ellerinde stok fazlaca varken neyin kargosu bu?

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Mağazadan hemen teslim teksonada yeni bir uygulama anladığım kadarıyla ve sistemi tam oturtamamışlar. Mağazadaki elemanlar da bilmiyor, Müş.Hiz.'dekiler de aynen bihaberler.

Netten sipariş olayında koşulsuz iade avantajı olması elbetteki bizim yararımıza. Ama bana göre riske edilebilecek bir tutar olduğu için,neti beklemeyip, parayı ödeyip aldım. Sonuçta kapalı kutu sıfır ürün, hatta tereddüt edersen orada açtırıp kontrol edip sorun yoksa alma ihtimalin de var.

siteden mesaj geldi mi ürününüz hazır gelin alın diye?
  • ben bir tane aldım ekranda lekeler vardı, bildiğiniz kir, şubeden teslim ettim perşembe akşamı cuma mesaj geldi iade edilmiştir tutar diye. Bakıyorum hala iade gelen bir şey yok hemen iadesi yansıyan olmuşmuydu.
    ayrıca web siteleri bile berbat sürekli hata veriyor ilk sipariş ettiğimde bankayı yanlış seçtim sandım halbuki o otomatik seçmiş hemen düzeltmek için iptal edeyim dedim öyle bi yer yok mhye mail attım 3-5 güne kargoyu sözde yolladılar teslim edileceği gün siparişi iptal ettiler şimdi mail atıyorum iptal istemiyorum diye 2 güne de ona cevap geldi bugünde banka iade kodu verdiler öğrenci adamız kartta 300 lira vardı alayım dedim tekrar bakiyeyok geri ödeme yapılmamış hala ya koskoca firmasın 3 5 kuruşla batmazsın kimse sizden hayrınıza birşey istemiyor paramızla rezil oluyoruz adam çinden buraya bedava kargo ile gönderiyor bizimkiler istanbuldan ağrıya ürünün yarısı kadar kargo parası alıyor üstüne hem gecikmeli hem darbeli geliyor çoğu zaman cebinize bu kadar düşkün olmayın be azıcık hizmete altyapıya önem verin lanet olsun şunu bir alayım bir daha teknosadan birşey almam tövbeler olsun

• müşteri hizmetleri beklemek istemiyorsanız iptal edelim yeni sipariş geçin dediği için öncekilere iptal talebi açtırıp yeniden sipariş verdim.daha beter oldu durum. en son düzgün birine denk geldim müşteri hizmetlerinden.kendisi öncekileri iptal etmeyelim onları süreci zaten başlamış,sonrakini iptal edelim daha hızlı olur ben olsam öyle yapardım deyince battı balık yan gider dedim önceki siparişlerim için verdiğim iptal talebimi geri çektim,sonradan verdiğimi iptal edin dedim en son noktada.velhasıl kelam 338 liraya 2 adet tablet alacakken 2 sefer işlem yaptırıp 676 lira çektirdik karttan ortalıkta ne tablet var ne bir şey şimdilik...

edit : sonradan verdiğim 338 liralık siparişin bedeli en geç cumaya yatar,önceden verdiğim 338 liralık sipariş için de teslimat hızlansın diye kayıt açtım dediler.sabahtan beri konuştuğum tüm personeller ve sistemden de şikayetçi oldum sonuncusu hariç.teknosanın gönlümü alması zor hele ki 84" bir uhd tv gözüme kestirmişken...gider başka yerden alırım orası kesin ciddi bir özür dilemedikleri müddetçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 5 Ocak 2015; 13:31:19 >

• Hediye cekiyle internetten aldım diyelim bu cihazı sonrasinda iade istersem yine hediye çekiyle mi yapılır iade ?

• zalkan Z kullanıcısına yanıt
    içinde office 365 1 yıllık kullanım veriyor. sadece office fiyatı 160 tl civarı. bu arada arkadaşlar yeni alanlar yada hala office 365 etkinleştirmeyenler için bir tüyo vereyim office 365 i isterseniz başka pc de etkinleştirp kullanıyorsunuz. ben tabletteki office i laptopumda etkinleştirdim ilaç gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bugun yasadigim bir olayi burada paylasiyorum.

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadım. Aşağı yukarı aşamalar aynı. Mağazada ürün var ama isim yansımadığı için veremiyorlarmış. Sonuç olarak direkt mağazadan ödeme ile ürünü hemen teslim aldım. Sipariş için de iptal talebimi bildirdim. Teknosada işler çok ağır ilerliyor. Ayrıca sipariş bölümünde iptal seçeneği de yok, mecbur Müş.Hiz.ni arayıp iptal talebi bırakıyorsunuz...

Berbat bi mh var

• quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

içinde office 365 1 yıllık kullanım veriyor. sadece office fiyatı 160 tl civarı. bu arada arkadaşlar yeni alanlar yada hala office 365 etkinleştirmeyenler için bir tüyo vereyim office 365 i isterseniz başka pc de etkinleştirp kullanıyorsunuz. ben tabletteki office i laptopumda etkinleştirdim ilaç gibi geldi

bunu nasıl yaptınız anlatabilir misiniz hocam?
  • aciyokraki kullanıcısına yanıt
    pm den anlattım hocam
  • alanlar burdan devam

REEDER W7İC "WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

http://forum.donanimhaber.com/m_100479431/mpage_4/f_//tm.htm#101214543
  • alanlar burdan devam

REEDER W7İC "WİNDOWS 8.1[KULLANICI KULÜBÜ]

http://forum.donanimhaber.com/m_100479431/mpage_4/f_//tm.htm#101214543
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu tablette emulator oyunları oynanır mı ?

Mame, CPS, CPS2 NeoGeo PS1 vs emulatörler çalışırsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

office365 hesabinizi hem tablet, hem telefon ve pc olarak ayri ayri etkinlestirebilirsiniz. Yani bu sayede birkac cihazinizda yasal office365 olur. Bu sistemin acigi degil, lisansli kullanicilar icin verilmis bir hak. En azindan bizim sirketteki oficce365 lisanslamasi bu sekilde.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.