Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Merhaba arkadaşlar,

Bu tablette emulator oyunları oynanır mı ?

Mame, CPS, CPS2 NeoGeo PS1 vs emulatörler çalışırsa alabilirim.

Bence PS1 dahil rahat çalıştırır. Yinede kullananlardan teyit ettirmende fayda var.
  • beyler teknosa.coma sorunsuz girebilen var mı çünkü ben giremiyorum sorun bende mi yoksa genel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

içinde office 365 1 yıllık kullanım veriyor. sadece office fiyatı 160 tl civarı. bu arada arkadaşlar yeni alanlar yada hala office 365 etkinleştirmeyenler için bir tüyo vereyim office 365 i isterseniz başka pc de etkinleştirp kullanıyorsunuz. ben tabletteki office i laptopumda etkinleştirdim ilaç gibi geldi

office365 hesabinizi hem tablet, hem telefon ve pc olarak ayri ayri etkinlestirebilirsiniz. Yani bu sayede birkac cihazinizda yasal office365 olur. Bu sistemin acigi degil, lisansli kullanicilar icin verilmis bir hak. En azindan bizim sirketteki oficce365 lisanslamasi bu sekilde.

eminmisiniz hocam? sizin şirketteki office sürümü nedir? bize verdigi office 365 bireysel ben dedigini denedim kabul etmedi şimdi. tek pc de kullanabilirsiniz diyor.

GösterGizleOffice 365 Bireysel'de kaç lisans/yükleme olanağı vardır?

1 PC veya Mac, 1 tablet (iPad® dahil) ve 1 telefon üzerinde tam, yüklü Office deneyimi yaşayın.1

http://office.microsoft.com/tr-tr/products/FX104160403.aspx

• Arkadaşlar bana iade edilmiş urunu yolladilar, geri iade ile ugrasmak istemedim fakat office'i daha once alan kurmuş galiba onun icin suan kurmak istedigimde hata veriyor bende komple sildim şimdi bunu tekrar 1 yil ucretsiz hakki nasil yukleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem007 -- 6 Ocak 2015; 0:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

ben bir tane aldım ekranda lekeler vardı, bildiğiniz kir, şubeden teslim ettim perşembe akşamı cuma mesaj geldi iade edilmiştir tutar diye. Bakıyorum hala iade gelen bir şey yok hemen iadesi yansıyan olmuşmuydu.

Bana hemen yansıdı hocam hometech i iade etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Arkadaşlar bana iade edilmiş urunu yolladilar, geri iade ile ugrasmak istemedim fakat office'i daha once alan kurmuş galiba onun icin suan kurmak istedigimde hata veriyor bende komple sildim şimdi bunu tekrar 1 yil ucretsiz hakki nasil yukleyebilirim?

işte buyrun.

@efem, bence iade et hiç uğraşma kullanılmış cihazla. iade et git mağazadan yenisini satın al, alırken ekranını incele. kurulumu 2 dk surmuyor, dokunmatigini incele, acıp kapat bir sorun yoksa korkma.
    iade et ki burda hala merkez depodan internet siparişi ile getirt/gönder ile uğraşanlara denk gelsin seninkisi.

bilmeyenler için, teknosa internet siparişleri için deposu ayrı çalışıyor, iade edilen mallar arkadaş da görüldüğü üzere size gönderilebilir.
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    mağazada ürünün kutusunu açmak için parasını ödemiş olmanız lazım. parasını ödemeden ürünün kutusunu açıp bakamazsınız. parasını ödedikten sonra kutusunu açıp da bir sorunla karşılaşırsanız ürünü değiştiremezsiniz. garantiyle falan uğraşırsınız. biz internetten alıyoruz ki sorgusuz sualsiz değiştirebilelim. incelemek istesek zaten mağazadaki teşhirden de inceleriz.
  • Tablette oynanabilecek ve mouse gerektirmeyen oyun önerisi olan var mı? Need for speed 2 se indirdim eskielri yad etmek için ancak windows 8 uyumululk sorunu var sanırım açamadım. Önerilere açığım.
  • yemin ediyorum sinir hastası etti beni bu teknosa 3 günde. yahu elin adamı çinden buraya 1 haftada kargo yolluyor bizimkiler elinde olan ürünü bana versinler diye bir ismi mağazaya mail atamıyor.ticaret ahlakı ve kabiliyeti sıfır bunlarda.arkalarında sabancı olmasa çokta dibi boylardı inşallah da tez zamanda darty falan gibi defolup giderler.yerine bestbuy vb. gelse çok daha iyi olur ki eskiden vardı onları da barındırmadılar buralarda.lanet olsun böyle düzene!!!

4 tablet parası ödeyip tablet ya da iadesini alamayarak tarihe geçtim sanırım.ama daha dur bunun hesaplaşmasını hem sosyal medyada hem de hukuki yollarla yapacağım,kendim ve çevrem oradan alışveriş yapmayarak işlerini baltalayacağım.parayı hesaptan/karttan çekerken bekletme yok,ürünü verirken,bedelini iade ederken bekle babam bekle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

yemin ediyorum sinir hastası etti beni bu teknosa 3 günde. yahu elin adamı çinden buraya 1 haftada kargo yolluyor bizimkiler elinde olan ürünü bana versinler diye bir ismi mağazaya mail atamıyor.ticaret ahlakı ve kabiliyeti sıfır bunlarda.arkalarında sabancı olmasa çokta dibi boylardı inşallah da tez zamanda darty falan gibi defolup giderler.yerine bestbuy vb. gelse çok daha iyi olur ki eskiden vardı onları da barındırmadılar buralarda.lanet olsun böyle düzene!!!

4 tablet parası ödeyip tablet ya da iadesini alamayarak tarihe geçtim sanırım.ama daha dur bunun hesaplaşmasını hem sosyal medyada hem de hukuki yollarla yapacağım,kendim ve çevrem oradan alışveriş yapmayarak işlerini baltalayacağım.parayı hesaptan/karttan çekerken bekletme yok,ürünü verirken,bedelini iade ederken bekle babam bekle...

Para iadeleri firmadan kaynaklı değil bankadan kaynaklı firmadan cıkıyor ödeme bankada bitiyor iş

• Olaya bakya 229 TL OLDU TABLET

öğlen almaya gidicektim yalan oldu
  • s103r S kullanıcısına yanıt
    valla hocam keşke öyle olsa.adamlar hemen teslim gösterdikleri,stoğu fazlasıyla olan ürünü istediğim mağazadan 4 gündür teslim edemiyor.bu işi de uzattıkça uzatırlar güvenim hiç kalmadı teknosaya o yüzden.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    ben satın almadan önce ordaki beyaz yakalıya sormuşum, ekranda sorun çıkarsa yada başka bir sorunu varsa cihazın ne olacak diye. Adam da bana hemen değiştiririz demiş. daha ötesi var mı?
    açımışım ekranı incelemişim, şarja takmışım, windowsu kurmuşum (2 dk bile sürmüyor) kurcalamışım ve gönül rahatlığıyla ayrılmışım mağazadan.

ben enayimiyim, ben böyle bir garanti almasam neden gidip mağazadan satın alayım ki?

siz bildiğiniz gibi devam edin...
    kargo şubesine gidin gelin, cihazlara gelsin gitsin... bu git gellerle 170 liralık cihazın maliyeti ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 6 Ocak 2015; 9:10:42 >
  • Asla bunu almak gibi bi hata yapmayın!
  • 229 TL olmuş, istediğim uygulamaları test edecek arkadaş var mı ?
  • Tam alacakken 229 olmuş

• ucuza kaptik iyiki

• Daha önce de 229 olmuştu. Tekrar düşebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: leonthe

Asla bunu almak gibi bi hata yapmayın!

niye hepsini sen mi alcan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

ben satın almadan önce ordaki beyaz yakalıya sormuşum, ekranda sorun çıkarsa yada başka bir sorunu varsa cihazın ne olacak diye. Adam da bana hemen değiştiririz demiş. daha ötesi var mı?
    açımışım ekranı incelemişim, şarja takmışım, windowsu kurmuşum (2 dk bile sürmüyor) kurcalamışım ve gönül rahatlığıyla ayrılmışım mağazadan.

ben enayimiyim, ben böyle bir garanti almasam neden gidip mağazadan satın alayım ki?

siz bildiğiniz gibi devam edin...
    kargo şubesine gidin gelin, cihazlara gelsin gitsin... bu git gellerle 170 liralık cihazın maliyeti ne oluyor?

sen kendi online alışveriş korkun yüzünden mağazadan alıyosun tamam da, millet iade edemesin diye onları ikna çabası neden :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.