Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam iade etmeseydınız. sonra bırıne satardınız:) talip olurdum valla:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresalvation

hocam iade etmeseydınız. sonra bırıne satardınız:) talip olurdum valla:D

ürün mağazada olmayınca gün içinde müşteri hizmetlerinden iade süreci başlattım. bu halde iken

lakin 2 gün sonra akşam ürününüz mağazada hazır gelin alın diye mail geldi.bende ürün hazır gelmişken şansımı deneyeyim dedim lakin

geç olduğu için bir gün sonra akşam saat 5,te almaya gittiğimde teknik sebeplerden dolayı ürünün temin edilemediğini diye başlayan maili aldım

anlayacağın ürünü görmüş değilim
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    sizinde sabrınızı zorlamıslar. teknık sebep dedıgı fıyatı cıkmıstır o fıyattan vermek ıstemedıler herhalde üçkagıtcılar.
  • yahu iptal edin dediğim sipariş hazır diye mail geldi,teslim edin dediğim sipariş ise hala kargoda gözüküyor ne saçma sistemi var şu teknosanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bunun fiyatı yine çıkmış. Arkadaşın bira rica ettim fiyatı düşürdüler demişti. O arkadaş hayrına bidaha rica etsede düşürseler bizde alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar casper nirvana n210 700 tl nasıl ? Aleti sadece işte word excel için kullanmak istiyorum.
    Ama reeder dan sonra bu rakam sadece 1 GB Ram ve 2 inç büyük ekran için çok geldi sanki
    ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Yahu bunun fiyatı yine çıkmış. Arkadaşın bira rica ettim fiyatı düşürdüler demişti. O arkadaş hayrına bidaha rica etsede düşürseler bizde alsak

O bendim satin aldigim ama teslim almayacagim 3 adet var.bu 3 tanesini iptal etmeyi dusunuyorum planlarda degisiklik oldu eger varsa almak isteyen yarin ikitelli mall of istanbula gelsin benimle oradan teslim alalim beraber toplam 4 siparis gectim 1ini alacagim o da kendimize geri kalan 3u iptal olacak

169dan verecegim kar mar koymuyorum odedigim tutar bu her biri icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 9 Ocak 2015; 2:58:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Su anda yoldayim 1 teslim 3 iptal gerceklestirecegim talibi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben cihazı en son nakit aldım mağazadan. Siparişim için iptal talep etmiş olmama rağmen, biraz önce hazır diye mail geldi. İzmir'de (Çankaya mağazası) almak isteyen olursa iptal gerçekleşmeden mağazadan alıp aynı fiyata (169 TL) verebilirim.

İptal talebim gerçekleştiğinden ve bedel iadesi yapıldığından, daha önce yapmış olduğum bu teklif geçersizdir...

• quote:

quote:

Ben cihazı en son nakit aldım mağazadan. Siparişim için iptal talep etmiş olmama rağmen, biraz önce hazır diye mail geldi. İzmir'de (Çankaya mağazası) almak isteyen olursa iptal gerçekleşmeden mağazadan alıp aynı fiyata (169 TL) verebilirim.

İptal talebim gerçekleştiğinden ve bedel iadesi yapıldığından, daha önce yapmış olduğum bu teklif geçersizdir...

Beni de simdi aradilar gelin alin o kadar basimizin etini yediniz urun de urun diye iade talebim hala gerceklesmemis talebimi yineledim urunumu almaya gidiyorum.birini kendimize birini kiz arkadasima almistim kizdan ayrildik tablet anneme kaldi takilir durur artik facebookta falan,hazir onun ainol crystal tableti de bozuldu dokunmatik sapitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Yahu bunun fiyatı yine çıkmış. Arkadaşın bira rica ettim fiyatı düşürdüler demişti. O arkadaş hayrına bidaha rica etsede düşürseler bizde alsak

O bendim satin aldigim ama teslim almayacagim 3 adet var.bu 3 tanesini iptal etmeyi dusunuyorum planlarda degisiklik oldu eger varsa almak isteyen yarin ikitelli mall of istanbula gelsin benimle oradan teslim alalim beraber toplam 4 siparis gectim 1ini alacagim o da kendimize geri kalan 3u iptal olacak

Hocam yeni gördüm mesajı. Daha dün akşam ordaydım, o taraflarda oturuyorum zaten ama şu an iş dolayısıyla beyazıt taraflarındayım. Sanırım iptali gerçekleştirdiniz ??

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bakalım....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Hocam yeni gördüm mesajı. Daha dün akşam ordaydım, o taraflarda oturuyorum zaten ama şu an iş dolayısıyla beyazıt taraflarındayım. Sanırım iptali gerçekleştirdiniz ??

Yok hocam 2sini alacagim 2si icin talep verdim henuz isleme koyulmadi
    Tesekkurler gokmay hocam

• Tekrar 169,00 TL olmuş.

Bitmiş fırsatlardan çıkarsa bu konu iyi olur.
  • Bu seferde benim ricamı geri çevirmemişler tekrar indirime sokmuşlar
  • 2 haftadır bekliyorum ya 4 gündür de mağazaya sevk ediliyor
  • Arkadaşlar mağazada da aynı fiyata düşmüşmüdür yoksa internetten mi alayım?
  • teknosa müşteri memnuniyeti adına üç gündür aynı saatlerde arıyor

ilkinde iade işleminiz başlamıştır

ikincisinde hesabınıza iade olacaktır

üçüncüsünde üç iş günü içinde hesabınıza geçecektir

bakalım dördüncüde ne diyecekler merak ediyorum nınının ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar mağazada da aynı fiyata düşmüşmüdür yoksa internetten mi alayım?

up beyler acil.
  • Patron çıldırdı 169 tl beyler
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.