Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Şu anda Teknosa dayım.Hala düşünüyorum.Alsam mı? Almadan mı? Ev teknoloji çöplüğüne döndü yahu!:))

O furum bizde de var hocam cevremden taliplisi cikmazsa 1 adet netbook 1 adet android tablet cekilisi yapacagim burada.su aralar bunu dusunuyorum cunku ev doldu tasti.1 masaustu,1 laptop,3 tablet,1 netbook,10a yakin telefondu derken,2-3 uydu cihazi,2-3 mp3 player falandi derken ev cop doldu.telefonlari kuzenime verdim telefonculuk yapiyor,mp3ler oldu ise yaramaz hala duruyor ama ,uydular yarar ama yedekte dursun geriye verebilecegim 1 netbook ve 1 tablet kaliyor kullanilabilir ve verilebilecek olan

Bendede netbook var suan . Laptop bozuldu. Netbook n455 islemci xp de bile kasiyor. Acaba bu tableti alsammi diye dusunuyorum. Netbook gibi youtubeden muzik dinlerken yan sekme acildiginda kasiyorsa sikinti olur benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elektrikten anlıyorsun sanırım, önceki mesajımda youtube videosunda usb hubdaki 2 portun pinlerini kısa devre yapmış adam.
    acaba neden bu eşkilde yapılmış, esas sorun nedir bizim bu usb problemi altında yatan? bunları biraz açıklar mısın?
  • Karta uygulama yükleniyor değil mi?
    Mağazadan teslimat dersek aynı gün alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 10 Ocak 2015; 14:50:04 >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Ooo! Sizin ev bizim evi geçmiş.Satsan değerini bulmuyor.En iyisi ihtiyacı olana vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

elektrikten anlıyorsun sanırım, önceki mesajımda youtube videosunda usb hubdaki 2 portun pinlerini kısa devre yapmış adam.
    acaba neden bu eşkilde yapılmış, esas sorun nedir bizim bu usb problemi altında yatan? bunları biraz açıklar mısın?

Videoyu izleme firsatim olmadi. Izleyince sizi bilgilendiririm. Ben usb cihazi harici olarak 5v 500ma ile besleyen adaptor kullanarak tasarladim. Mikrousb porunada data yolunu bagladim. Bu sayede cihaz micro usb den sarj olurken micro usb nin data yolundan klavyenin vs data aktarimini yapacak. Klavyenin beslemeside ayri adaptorle olacak. Boylece batarya omru kisalmamis ve tam gucte sarj olmus olacak.

• quote:

Ooo! Sizin ev bizim evi geçmiş.Satsan değerini bulmuyor.En iyisi ihtiyacı olana vermek.

Aynen ihtiyac sahibi birilerine verecegim ya cevremden ya buradan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

quote:

Şu anda Teknosa dayım.Hala düşünüyorum.Alsam mı? Almadan mı? Ev teknoloji çöplüğüne döndü yahu!:))

O furum bizde de var hocam cevremden taliplisi cikmazsa 1 adet netbook 1 adet android tablet cekilisi yapacagim burada.su aralar bunu dusunuyorum cunku ev doldu tasti.1 masaustu,1 laptop,3 tablet,1 netbook,10a yakin telefondu derken,2-3 uydu cihazi,2-3 mp3 player falandi derken ev cop doldu.telefonlari kuzenime verdim telefonculuk yapiyor,mp3ler oldu ise yaramaz hala duruyor ama ,uydular yarar ama yedekte dursun geriye verebilecegim 1 netbook ve 1 tablet kaliyor kullanilabilir ve verilebilecek olan

Bendede netbook var suan . Laptop bozuldu. Netbook n455 islemci xp de bile kasiyor. Acaba bu tableti alsammi diye dusunuyorum. Netbook gibi youtubeden muzik dinlerken yan sekme acildiginda kasiyorsa sikinti olur benim icin.

Hocam videolarini izledim 1080pde bile gayet akici calisiyor netbook ilk cikanlardandi linuxde bile kasiyor,bir tane android tablet var ilk cikanlardan o da oyle.windows daha akici calisiyor sasirtici derecede muhtemelen android sanal makina uzerinden calistigi icin bu durum var pisman olmazsiniz bence performans acisindan

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Karta uygulama yükleniyor değil mi?

Aman magazadan teslimata bulasmayin hocam sacma sapan bir sistem yapmislar 1 haftada kavga dovus zorla aldim iade ettiklerimse hala olmadi kavga dovus hala devam ediyor

• Hocam buna wmvare programı ile windows xp yüklenirmi kaldırırmı acaba?
  • 2 tane siparis verdim bakalim
  • Sabah dayanamadım adım bir adet

Fiyatına göre gayet iyi iş çıkarıyor bence, bitane klavyeli kılıf aldık mı yanımızda laptop yerine bunu gezdiririz.
  • FULL HD TV'ye bağlanınca Tam ekran görüntü alınabiliyor mu ?
  • quote:

quote:

Aman magazadan teslimata bulasmayin hocam sacma sapan bir sistem yapmislar 1 haftada kavga dovus zorla aldim iade ettiklerimse hala olmadi kavga dovus hala devam ediyor

Aynen,,,
    15 araliktan beri iade bekliyorum,

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

quote:

quote:

Aynen,,,
    15 araliktan beri iade bekliyorum,

Allah sabir versin bize hocam

• quote:

quote:

Geçmiş olsun...
    Mağazadan direk alsam oldu ki problemli bir cihaz çıksa değişimi hemen yaparlar mı acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun...
    Mağazadan direk alsam oldu ki problemli bir cihaz çıksa değişimi hemen yaparlar mı acaba?

Yapmiyorlarmis sormustum servise yolluyoruz dediler

• Eski ama sakat firma işte...
    Neyse netten sipariş geçelim bakalım.
    Teşekkürler...
  • quote:

Eski ama sakat firma işte...
    Neyse netten sipariş geçelim bakalım.
    Teşekkürler...

Rica ederim hayirli olsun sorunsuz ve hizli teslim olur insallah.internetten siparis gecince magazadakileri vermiyorlar merkez depodan urun yollaniyor magazaya sizin adiniza ve onu teslim ediyorlar anca degisimi magazadan yapiyorlar o yuzden uzun suruyor islemler direkt magazadan alinabilse super olur

• Aynı gün teslimat ibaresi hikaye anlaşılan.
  • quote:

Aynı gün teslimat ibaresi hikaye anlaşılan.

Ayni gun teslimat magazasi sectim evime en yakin olani.magazadan stok sordum reyonda sifir depoda 20 tane var dediler internetten siparis ettim iade hakki var diye.aradan 3 gun gecti soguklardan dolayi gittim teslimat listesinde isminiz yok dediler kavga dovus bir kez daha siparis edin oncekini iptal edelim dediler tamam dedim bir kez daha siparis gectim hem iade gerceklesmedi henuz hem de siparisin teslimati icin 4 gun daha gecti anca teslim ettiler iade hala gerceklesmedi bu arada hala onun kavgasini yapiyorum

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.