Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mağazayı hızlı olsun ve varsa imkan bonuslarımı kullanayım diye istedim. ( sizden duyduktan sonra değişim veya iade de sorun olur diye artık düşünmüyorum)
    Bende kaşınıyorum anlaşılan. Bakalım ne olacak...
  • Arkadaşlar az önce sipariş verdim.Steam'deki oyunlar için ev içi yayın sistemi olarak kullanacağım.Sonuçları size aktarırım burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 10 Ocak 2015; 18:06:29 >
  • bende samsung tabs var 10.5 inc. hdmi çıkışı dışında eksiği yok. dahili hdmi çıkışı var mı bu tabletin? tvye bağlamak için alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 10 Ocak 2015; 19:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk Dilediğin yerde uygulamasını kullanmak istiyorum, çalıştırıyor mu acaba? HD İzlerken donma vs Yapıyor mu?
  • Tivibu calistiriyor arkadaslar digiturk de calisir buyuk ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    dahili hdmi mini çıkışı var.
  • Digiturk seyretmek için hdmi kablo ile tv'ye bağlanır ama adaptörün de tablete sürekli takılı olması lazım. Tabletin bataryası yetersiz olduğu için, adaptör takviyesi ile media player olarak kullanılabilir.. Usb'sine de wirelles mause takarsanız kontrolü rahat olur.

• Teknosa mağazalarında bonus puan kullanabiliyor muyuz arkadaşlar ?

• Ben de bugün aldım kadıköy tepe nauitulustan 169 TL'ye. Genel olarak beğendim. Ama bir sıkıntı var. Facebookta sohbet edemiyoruz. Sanal klavye ile konuşma balonu üst üste biniyor. Çözümünü bilen var mı?
  • Ürünü almak için gittiğim mağazada teşhirdeki ürünü inceleme fırsatım oldu. Biraz kalın geldi açıkçası. Çözünürlüğü de düşük geldi, küçük ekranda kocaman simgeler vb.

Metin ve simge boyutu küçültürelrek kullanılablir ama yüksek çözünürlüklü bir cihaz gibi olmayacaktır.

Ha 169TL'ye windows 8'li tablet için iyi bir fırsat ama içime sinmedi, almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Karta uygulama yükleniyor değil mi?
    Mağazadan teslimat dersek aynı gün alabiliyor muyuz?

Aman magazadan teslimata bulasmayin hocam sacma sapan bir sistem yapmislar 1 haftada kavga dovus zorla aldim iade ettiklerimse hala olmadi kavga dovus hala devam ediyor

Aynen,,,
    15 araliktan beri iade bekliyorum,

Allah sabir versin bize hocam

Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: kozdil

Ürünü almak için gittiğim mağazada teşhirdeki ürünü inceleme fırsatım oldu. Biraz kalın geldi açıkçası. Çözünürlüğü de düşük geldi, küçük ekranda kocaman simgeler vb.

Metin ve simge boyutu küçültürelrek kullanılablir ama yüksek çözünürlüklü bir cihaz gibi olmayacaktır.

Ha 169TL'ye windows 8'li tablet için iyi bir fırsat ama içime sinmedi, almaktan vazgeçtim.

Çozunurlukten degil, %50 buyutme ayarlandigi icin oyle. İstersen gercek boyutunda kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Ben de bugün aldım kadıköy tepe nauitulustan 169 TL'ye. Genel olarak beğendim. Ama bir sıkıntı var. Facebookta sohbet edemiyoruz. Sanal klavye ile konuşma balonu üst üste biniyor. Çözümünü bilen var mı?

Sanirim klavyeyi buyutmeye basinca ayiriyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Ürünü almak için gittiğim mağazada teşhirdeki ürünü inceleme fırsatım oldu. Biraz kalın geldi açıkçası. Çözünürlüğü de düşük geldi, küçük ekranda kocaman simgeler vb.

Çozunurlukten degil, %50 buyutme ayarlandigi icin oyle. İstersen gercek boyutunda kullanabilirsin

bunu nasıl yapıyoruz.bulamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

bunu nasıl yapıyoruz.bulamadım..

ekran çözünürlüğünde yazıyor altta metni ve diğer öğeleri büyültün yada küçültün diye

• İyi sabahlar herkese.Finallerim olduğundan hemen yazıp çıkacağım lütfen cevaplayın.Dizi,film izlemek için alacağım.Forumlara da çok sık girerim.Ayrıyeten Lumia 920 kullanıyorum.Sizce almalı mıyım? Öğrenciyim.Kendi harçlığımla alacağım.169 Tl değer mi bu ürün için? Bir de 4-5 saat sonra eğer varsa Cevahirden alacağım.Var mıdır öğrenebiliyor muyuz? Bir de bu şarj,otg muhabbetler dönmüş ama nedir ne değildir kafam basmadı.Detaylı olarak anlatabilecek var mı? Herkese saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

İyi sabahlar herkese.Finallerim olduğundan hemen yazıp çıkacağım lütfen cevaplayın.Dizi,film izlemek için alacağım.Forumlara da çok sık girerim.Ayrıyeten Lumia 920 kullanıyorum.Sizce almalı mıyım? Öğrenciyim.Kendi harçlığımla alacağım.169 Tl değer mi bu ürün için? Bir de 4-5 saat sonra eğer varsa Cevahirden alacağım.Var mıdır öğrenebiliyor muyuz? Bir de bu şarj,otg muhabbetler dönmüş ama nedir ne değildir kafam basmadı.Detaylı olarak anlatabilecek var mı? Herkese saygılar.

Isini gorur her turlu,lumia serisine bin basar.magaza hemen teslim gozukuyor sistemde kaldi ki orasi exxtra magazasi stogu vardir illaki.cevahir 10da aciliyor bu arada butceni zorlamayacaksa ce ihtiyacin varsa tavsiye ederim.ne bileyim bir powerpointte sunumun olur,excelde oturup iki hesap kitap yaparsin,wordde tez yazarsin bu bile yeterli islev olarak ogrencilik hayatinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

İyi sabahlar herkese.Finallerim olduğundan hemen yazıp çıkacağım lütfen cevaplayın.Dizi,film izlemek için alacağım.Forumlara da çok sık girerim.Ayrıyeten Lumia 920 kullanıyorum.Sizce almalı mıyım? Öğrenciyim.Kendi harçlığımla alacağım.169 Tl değer mi bu ürün için? Bir de 4-5 saat sonra eğer varsa Cevahirden alacağım.Var mıdır öğrenebiliyor muyuz? Bir de bu şarj,otg muhabbetler dönmüş ama nedir ne değildir kafam basmadı.Detaylı olarak anlatabilecek var mı? Herkese saygılar.

Lumia 920 den farkı büyük ekran olması herhalde.
    genel olarak iyi bir cihaz reeder ama pil süresine dikkat 2.5 saat kadar.

imkanı olanlar bence almalı andorid tablet fiyatına win8+office+ıps ekran daha ne olsun.
  • Pil süresi bana mı iyi geliyor acaba bir tek? Sürekli kullanımda 4 saati buluyor. Uyku moduna alınca da 30 dakikada %1 şarjı azalmakta.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.