Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün teknosa.com üzerinden forumdan bulduğum indirim çekiyle 154 lira olarak sipariş geçtim.Kredi kartından gelecek 15 lira puan ve çek için ödediğim miktarı hesaba katınca 144 liraya mal ettim sayılır.(Çek için 5 lira ödedim,Vakıfbank Likecard süresiz kampanyası ile)

Gelgelelim ben ürünü heyecan verici bir hobi ürünü olarak aldım ve öyle değerlendireceğim.İlk olarak şarz problemi ve usb çoklayıcı problemini çözdükten sonra benim yapacağım gibi bluetooth klavye veya klavyeli kılıflarla kombinlenebilir:)Saydığım malzemelerin tamamı hâlihazırda bende var yani ekstra masraf yapmayacağım.Ekstra masraf yaptıktan sonra ürün fiyat-performans olmaktan uzaklaşıyor çünkü zaten 1gb ram ve 16 gb rom ile fazla bir şey de vadetmiyor.Sırf işlemcisi ve hiçbir android cihazda bulamayacağınız kullanım özgürlüğü için alınır mı alınır ama bu saatten sonra 169 dan bir kuruş fazlası da verilmez hani

Cihazı hobi amaçlı kullanacağımı söylemiştim, KTÜ de bilgisayar bölümünde okumaktayım yıllardır dh forumdayım ve de sıcak fırsatların sıkı takipçilerindenimSıcak fırsatçı için aslında her alışveriş kendine özgün yöntemiyle çözebileceği birer bulmacadır düşüncesindeyim.Bu ürünün de stokları aynı bakış açısıyla tarafımızdan tüketilecek gibi görünüyor.Bu ürün hangi alanda hangi senaryoda kullanacağını belirleyen ve tasarlayan kişiler için kesinlikle bir sıcak fırsattır bilginize..

Ürüne yapmayı düşündüğüm modifikasyonlardan ya da sayılırsa upgrade lerden biraz bahsetmek istiyorum belki başka forumdaşlara da fikir verir
    1-Orjinal 2600mah bataryayı yine elimdeki bozuk bir tabletten çıkma 3700mah bir batarya ile değiştireceğim veya mümkünse ikisini paralel bağlayarak beraber kullanacağım
    2-Hoparlörününün kalitesizliğinden bahsediliyor bende hoparlörünü aynı boyutlardaki daha kaliteli bir hoparlörle değiştireceğim(tabi kaliteyi düşüren asıl faktör boarddaki çipin ses çıkışı ise pek fark yaratmaz)
    3-Windowsta gerekli tüm optimizasyonları yaptıktan sonra(sanal bellek ayarı ve birçok performans optimizasyonu) recovey bölümünden ve hazırda beklet dosyasından de kurtulup Acronis True Image veya Redo Backup ile bir windows yedeği oluşturup işe girişirim.Linux ve Android kurmak niyetindeyim ancak hafıza müsade ederse dual boot hatta üçlü boot eden bir sistem olur.Belki ciddi sürücü problemleri yüzünden sadece Windowsa da mahkum olabilirim ama sonuçta deneyeceğim kurcalayacağım

Sonuç olarak elinde bir android telefonu olan ve tablet almak isteyen öğrenci arkadaşların böyle bir tablet almasını tavsiye ederim.Bu cihazı Çinden getirtilebilecek 2gb ram 32 gb hdd versiyonlu muadilleriyle(gerçi onlar 8 inç ama aynı chipseti kulanıyorlar ve rami fazla olanlar internet tarayıcıda kasmadan birkaç sekme daha fazla açar kabaca farkı bu olur) kıyaslamanın bir anlamı yok onlara en uygun 270 liraya haftalarca bekledikten sonra o da gümrükte sorun çıkmazsa sahip olabiliyoruz.Türkiyede bu özellikler çeşitli cihazlarda 650 liradan başlıyor.Yani ne aldığını ve nerde kullanacağını bilenler için bu bir sıcak fırsattır.Özellikle ofis kullanacak ve sürekli internette gezinecek öğrenci arkadaşlar değerlendirebilir.Ama bunu çok ucuza eve yeni bilgisayar aldım diye düşüneceklere söylüyorum aslında 169 liranızı çöpe attınız.Aynı kategoride daha güçlü cihazlar üretirler mi? 7 veya 10 inç boyutlarında 4 gb bellek 64 gb hdd ile gelen cihazlar üretilir elbet ama türkiyede 1500 lira altına zor buluruz...

Almayı düşünen arkadaşların çoğu zaten bulup izlemiştir ancak henüz izlemeyenler için kutu açılamayış vidyosunu da paylaşayım:)

http://www.youtube.com/watch?v=zsIWl25E-zU

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

UPS nedir :/ 1 günde getiriyorlar mı acaba Bursa'ya bilgisi olan var mı? Pazartesi kargoya verilecek Salı günü benim elimde olur mu kargom?

Ups in bursada tek subesi var, genelde 1 gunde gelir ama sarktigida oluyor.

Yarın kargo bilgisi girilsin de düzenli aralıklarla ups i arayıp rahatsız edeyim madem getirsinler yarın. Yarın getirmezlerse bir sonraki gün Samsun'da olacağım yoksa uğraş dur :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

alın arkadaşlar resim cektim tabletten aynı anda hem şarj edip hemde 2.5 hdd takılı buyrun.

hocam sizin hddyi bağladığınız yere herhangi bir usb hub bağlasak mesela bu
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/4-port-usb-hub-usb-coklayici-usb-2-0-139136933

kalvye fare ve hddyi çalıştırır o zaman öyle mi biraz karıştırdım da ayrıca hala bu konuda kafada sorular var
    şu ipad için olan standlı klavyeyi alabilseydik keşke şu ürünü
    http://forum.donanimhaber.com/m_58730503/tm.htm

birde şu üründen trde yok mudur kim bekleyecek çinden gelmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 11 Ocak 2015; 23:00:20 >

• Jelatini kaldırdım baktım.Ekranın içindeymiş pislik.Yarın değişim isteyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben suan alamicam 1 ay sonra alabilirim 1 aya yine fiyati artar mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Ben suan alamicam 1 ay sonra alabilirim 1 aya yine fiyati artar mi acaba

Sicak firsatin 1. Kurali hemen almaktir. Ellerindeki stoklar bittiginde 229 tl ye ciktiginda pek bir sicakligi kalmayacak.

• Baska bi sitede zaten var ne gerek var teknosa dan almaya

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Baska bi sitede zaten var ne gerek var teknosa dan almaya

Nerde var hocam link atarmisin?

• 2hafta oldu fp olarak üst düzey ürün yanımda laptop taşımaz oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Baska bi sitede zaten var ne gerek var teknosa dan almaya

Nerde var hocam link atarmisin?

+1

• Linux, android kuracağım diyen arkadaşlar önce bir windows 7 kurmayı filan deneyin :)

Cihazda UEFI boot var ve disable edilemiyor.

Kurabilen beri gelsin.
  • Arkadaslar bendeki iki tablette de sorun var simdi farkettim.birinin ekran cami altinda toz var kocaman belli oluyor ekran kapali ve acikken.digerinde ise olu piksel var.internetten aldim teknosadan.ayin 9unda teslim aldim magazadan degisim yapabilir miyim? Cok sinirim bozuldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Ölü pixel çok belirgin değilse kullanın bence. Artık yeni nesil ekranlarda çok karşılaşılan bir durum.
    Toz durumuna bişey diyemeyecem. Arayın mağazayı bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 12 Ocak 2015; 9:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Ölü pixel çok belirgin değilse kullanın bence. Artık yeni nesil ekranlarda çok karşılaşılan bir durum.
    Toz durumuna bişey diyemeyecem. Arayın mağazayı bir.

Zaten kavga dovus almistim urunleri daha ilk bootda tirt birinde kocaman toz var ekranda ekran kapaliyken de acikken de belli oluyor digeri de gozume takilip durur simdi. Degistirecegim o kadar git gel yaptirdilar ugrastirdilar sorunsuz urun alana kadar kavga dovuse devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzman Arkadaşlar burda iken bu cihazı GPS için araca alsam mantıklı olur mu dersiniz?

ya da 3g modeli olanhttp://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/7-inch-3g/reedera7g.html mı tercih edilmelmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deitel

Uzman Arkadaşlar burda iken bu cihazı GPS için araca alsam mantıklı olur mu dersiniz?

ya da 3g modeli olanhttp://www.reeder.com.tr/tablet-bilgisayarlar/7-inch-3g/reedera7g.html mı tercih edilmelmeli?

bu cihazda gps yok
  • fiyatindan dolayi ben de almayi dusunuyorum.zaten g2 telefonum ve dizustu bilgisayarim oldugu icin cok bir beklentim yok, birkac beklentim var bu cihaz bunlari karsilar mi acaba ?

- rahat ingilizce altyazili hd film izlenir mi ?

- forum, blog sitelerinde rahatca gezilir mi ?

baska bir sey istemiyorum. :)

birde bataryasi kac saatte dolup kac saatte bitiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 12 Ocak 2015; 13:48:00 >
  • HDMI ile televizyona bağlayıp, full şarja takılı şekilde film izlemek için hangi kabloları almalıyım?
    lütfen link vererek yardım eder misiniz?
    Kabloları Türkiyeden almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aciyokraki

HDMI ile televizyona bağlayıp, full şarja takılı şekilde film izlemek için hangi kabloları almalıyım?

Bu sorunun yanıtını ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aciyokraki

HDMI ile televizyona bağlayıp, full şarja takılı şekilde film izlemek için hangi kabloları almalıyım?

bunun için sadece mini hdmi kablo alman gerek klavye faresiz kullanacaksan tabi onlar içinse usb hub gerek

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.