Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar burdam gordum bende aldim suan kargoda yarin elimde olur goruslerimi yazarim.bu arada ins hatsli felan cikmaz ugrasmak istemiyorum teknosa ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Arkadaslar burdam gordum bende aldim suan kargoda yarin elimde olur goruslerimi yazarim.bu arada ins hatsli felan cikmaz ugrasmak istemiyorum teknosa ile

Hocam kargo numarası girmişler mi yoksa sadece kargoda mı yazmışlar?
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım kargoda yazıyor.

• 13 aralikta aldigim cihazın iadesi 7 ocakta yapilabildi. Cok yavaslar cooook

• Kargoda olanlar daha cok bekler ben 1 hafta bekledim teslim icin.

Iade iade iade... yarin isim gucum yokmus gibi nobet cikisi kavga edecegim adamlarla degisim icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce karabük tenosaya baktım bir tane vardı ellerinde kapalı kutu kontrolde önceden buradan okudugum yorumlara istinaden biliyordum durumu hemen ölü piksel ve toz kontrolu yaptım 1 adet ölü pokseli vardı ben kararsız kaldım ama kardeşim aldırmadı abi eegmez sonra pişman olursun ali amcadan ver siparişi die aklımı çeldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Biraz önce karabük tenosaya baktım bir tane vardı ellerinde kapalı kutu kontrolde önceden buradan okudugum yorumlara istinaden biliyordum durumu hemen ölü piksel ve toz kontrolu yaptım 1 adet ölü pokseli vardı ben kararsız kaldım ama kardeşim aldırmadı abi eegmez sonra pişman olursun ali amcadan ver siparişi die aklımı çeldi :)

Almadigin iyi olmus hocam f/p acisindan iyi bir urun ama bu aletlerin olayi zaten ekran.onda da bir sorun oldu mu tum keyfini kaciriyor insanin

• Arkadaşlar urunu bende aldım. Mağazada görevliye sordum önemli olan projeksiyon bağlarken kullanılan h d m i dönüştürücüsünün kalitesiymiş. Çok ucuz olmayan bir donusturucuyle aktarım yapabiliriz dedi. Zaten sağ olsun dün
    Buradan bir arkadaştan projeksiyon ile sıkıntısı kullandığını yazmış. Google a mini h d m i to v g a yazarsanız bir suru sonuç çıkıyor. Bilmeyen arkadaşlar için yazayım dedim.
    Peki sizin önerebileceğiniz klavye Mouse ayni anda pek büyük olmayın bluetoot bağlantısı yapabileceğim bir cihaz var mi önerebileceğiniz?
    Son olarak tablet ile sormak istediğiniz soru varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım. Herkese iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Arkadaşlar aynı ürün hızlıal'da 169,90 + kargo teknosa ile uğraşmak istemeyenler tercih edebilir.

o android versiyonu. model numaraları farklı. dikkat.
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt
    Haklısınız dalgınlığıma gelmiş pardon.
  • Harici hard disk çalıştırıyor mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Bende bu ürünü alamayı çok düşündüm ama otg sorunu can sıkıcı,
    Sonra şu ürünü buldum direk windows 8.1 box tv hdmi çıkışlı

Üzerinde oldukça hızlı bir intel işlemci var
    Pil derdi yok fiyat farkıda çok az 220tl (98dolar)
    Hatta hdmi ve otg kabloya extra para harcanmayacağından fiyat farkı daha bile az
    4 usb çıkışı var

http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

Youtube videosu
    www.youtube.com/watch?v=63vIBasB28Y

Bu ürün nasıldır acaba?

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

PX7CN kupon koduyla yaklaşık 90 dolara geliyor. Alsak mı?
    http://www.gearbest.com/tv-box/pp_139579.html

• Biraz önce dayanamayıp:)geekbuying den 94 dolara aldım
    O siteyi bilmediğimden burdan aldım geekbuying çok güvenilir bir site, shipping çok hızlı, bende 4 dolarlık bir kupon kullandım,

Umarım memnun kalırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 13 Ocak 2015; 0:40:33 >
  • solideo S kullanıcısına yanıt
    Şu win8 box çok iyiymiş sınıflarda falan kullanmak için on numara olur projeksiyona bağlayıp bilgisayar olarak kullanılır. Bu aletler giriş seviye masaüstü pcleri darmaduman eder piyasada yaygınlaşırsa

• fiyatı 229 TL olmuş :(
  • quote:

Biraz önce dayanamayıp:)geekbuying den 94 dolara aldım
    O siteyi bilmediğimden burdan aldım geekbuying çok güvenilir bir site, shipping çok hızlı, bende 4 dolarlık bir kupon kullandım,

Umarım memnun kalırım..

4 dolarlık kupon size özel miydi? Değilse paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakabey52

fiyatı 229 TL olmuş :(

Beklemede kal yine düşecek
  • quote:

Biraz önce dayanamayıp:)geekbuying den 94 dolara aldım

Umarım memnun kalırım..

Link atabilir misiniz?

• Iadelerin parasi hesaba gecmis teslim aldiklarimi da degistirmeye gidecegim bugun toz ve olu piksel yuzunden

• arkadaşlar selamlar,
    windows media box'ın TR de satılanı yani fatura ile alabileceğimiz var mıdır? aradım bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.