Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde TVye veya projeksiyona bağlayıp film izlemek ve media işleri için yukarıda gösterilen windows media box olayı Reeder'a göre baya baya işe yarar bir alete benziyor..

*Quad Core CPU 2.16 GHz (Reeder'da 1,86 GHz)
    *2GB RAM (Reeder'da 1GB)
    *32GB Dahili hafıza (Reeder'da 16GB)
    *4xUSB çıkışı (Reeder'da 1xmicro USB çıkışı)
    *Cihaz ayrıca güç girişine sahip. (Reeder'da tek bir USB soket olduğundan hem USBden bağlanıp hem şarj edebilmek kablo kombinasyonları ile yapılabiliyor.)

Benim Reeder siparişimi haftasonu vermiştim, "Kargoda" yazıyor ama mailimde vs herhangi bir kargo bilgisi girilmiş değil.. Siparişi bu haliyle iptal edemiyoruz sanırım, geldiğinde iade olayına girebiliriz ancak..

Yukarıdaki ürün bana oldukça cazip geldi, siz ne dersiniz?
  • olivier_kahm O kullanıcısına yanıt
    Farklı cihazlarda mevcut linki inceleyebilirsiniz,

http://forum.donanimhaber.com/m_99077678/f_//tm.htm#99077678
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Biraz önce dayanamayıp:)geekbuying den 94 dolara aldım
    O siteyi bilmediğimden burdan aldım geekbuying çok güvenilir bir site, shipping çok hızlı, bende 4 dolarlık bir kupon kullandım,

Umarım memnun kalırım..

Link atabilir misiniz?

Cihazı bu siteden aldım,
    http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pipo x7 tercih etmemin sebebi, cihazın heryerinde havalandırma olması ve metal bir kasaya sahip olması,metal ısıyı dağıtır cihazın ısınmasını engeller
    Buna benzer cihazlar var ama çoğu plastik havalandırmasız küçük kasalara sıkıştırılmış olması
    Plastik kasa bu tür cihazlar için uygun değil ısıyı içerde tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

Arkadaslar burdam gordum bende aldim suan kargoda yarin elimde olur goruslerimi yazarim.bu arada ins hatsli felan cikmaz ugrasmak istemiyorum teknosa ile

Hocam kargo numarası girmişler mi yoksa sadece kargoda mı yazmışlar?

Yok hocam girmemisler ama bugun geldi tablet

• Gene 229 oldu :)
  • Degisim icin magazaya gittim calisanlar,mudurleri dahil cok bilgisiz.daha satis ve iade prosedurlerinden bihaberler.teknosanin sitesinden prosedurle ilgili aciklamayi gosterdim gonulsuz bir sekilde islemi yaptilar.urunleri aldim eve geldim sarja taktim.simdiden gorebiliyorum ki bir tanesinde ekran cami altinda toz problemi yine var.olu piksel kontrolu yapmadim ama bu teknosayla ugrasmaktan da biktim.olu piksel cikmazsa bu sekilde kullanayim mi dostlar ne dersiniz???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette fiyatı 229 t.l olunca mağazadadamı artıyor fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Internette fiyatı 229 t.l olunca mağazadadamı artıyor fiyatı

Magazada da ayni fiyat 1 saat kadar evvel magazadaydim urun degisimi icin o zaman gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Magazada da ayni fiyat 1 saat kadar evvel magazadaydim urun degisimi icin o zaman gordum

Anladım dostum teşekkürler.tamda niyetlenmiştim kısmet değilmiş..

• quote:

quote:

quote:

Anladım dostum teşekkürler.tamda niyetlenmiştim kısmet değilmiş..

Hadtasonu duser diye tahmin ediyorum 169dan iyi sattilar bu urunu 229dan kimse almaz emin olun 1-2gune yine 169u gorur.bu arada izlemede kalin hem hu konuyu hem teknosayi cikinca kaparsiniz hemen ama sorunlar da yok degil.

Kendi konuma donecek olursam olu piksel cikmazsa kullanacagim icindeki 1-2 toz zerresini dert etmeyip.az evvel baktim evdeki android tabletin icinde de toz,sigara kulu falan var dert etmemek lazim demek ki olabilen bir sey bu sifir urunlerde bile.hani digerlerinde hic olmasa bi benimkinde olsa eyvallah etmem ama aldigim 4 tablette de var o kadar sanssiz biri olduguma inanmak istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Biraz önce dayanamayıp:)geekbuying den 94 dolara aldım
    O siteyi bilmediğimden burdan aldım geekbuying çok güvenilir bir site, shipping çok hızlı, bende 4 dolarlık bir kupon kullandım,

Umarım memnun kalırım..

Link atabilir misiniz?

Cihazı bu siteden aldım,
    http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

hayırlı olsun
    gelince biligilendirme yaparmısın .
    klavye mouse hdd aynı anda bağlanabiliyormu?

ordan bende android tv box almıştım güvenilir bi site.

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Bende zaten ancak haftasonu alabilirim şuan çalışıyorum.Mağazadan alacam acaba orada ölü pixel ve tozlanma için kutuyu acıp kontrol etmemize izin veriyorlarmı ? Hem ölü pixeli anlarımda 0 üründe toz ne arıyorki
    Bu arada halinize şükredin 2 haftalık zenfone 6ımda 30a yakın ölü pixel çıktı sizinki iyi yine

• Ürünü satın aldıktan sonra ancak kutuyu açabilirsiniz. Kutuyu açtıktan sonra ölü pixel ya da toz vs. çıkarsa birebir değişim yaparlar mı; onu önce sorun bence.

Bu arada ben tablet ile yapmak istediklerimi yapamayınca satmaya karar verdim. 150 TL'ye vereceğim isteyen olursa PM'lesin.
  • Arkadaslar ürün aciklamasinda islemci hizi 1.83 ghz ama tabletten bilgisayar özelliklerine baktigim zaman 1.33 ghz gozukuyor normal mi sizce

• quote:

Bende zaten ancak haftasonu alabilirim şuan çalışıyorum.Mağazadan alacam acaba orada ölü pixel ve tozlanma için kutuyu acıp kontrol etmemize izin veriyorlarmı ? Hem ölü pixeli anlarımda 0 üründe toz ne arıyorki
    Bu arada halinize şükredin 2 haftalık zenfone 6ımda 30a yakın ölü pixel çıktı sizinki iyi yine

Magaza mudurunun dedigine gore magazadan alinan urunlerde 24 saat icinde iade ve degisim talep etme hakki varmis.bunu alacaginiz magazadan teyit ederseniz alip evde bakabilirsiniz magazalarda aydinlatma cok parlak oldugundan anlasilmayabilir belki. Zenfone icin de Aman Tanrim didim gecmis olsun hocam basima gelseydi kafayi yerdim urunu degistirme sansiniz var mi peki?

• bende çok şansızımdır ama aldm tek sorun çıkmadı demekki o bozuk parti size denk gelmiş.

toz göze çok batmıyorsa kalsın derim ama takıntılı biriysen (benim gibi) o zaman değiştir.
    adam gibi mal getirsinler.
  • quote:

quote:

Magaza mudurunun dedigine gore magazadan alinan urunlerde 24 saat icinde iade ve degisim talep etme hakki varmis.bunu alacaginiz magazadan teyit ederseniz alip evde bakabilirsiniz magazalarda aydinlatma cok parlak oldugundan anlasilmayabilir belki. Zenfone icin de Aman Tanrim didim gecmis olsun hocam basima gelseydi kafayi yerdim urunu degistirme sansiniz var mi peki?

Anladım hocam yakınımda 2 tane teknosa var olurda haftasonu alırsam sorarım öncesinde, 24 saat süre iyiymiş gerçekten.
    Zenfonu iade ettim iade kabul edildi ama raporu bekliyorum hazırlanınca ücret iadesi alacakmışım

• Teşekkürler,
    Evet ürünle ilgili yorumlarımı yazıcam
    Bende android box almıştım(ubox r89) geekbuying'den 2 haftada gelmişti ama sonra memnun kalmadım
    görüntü işlemede windows android den çok daha iyi,bende bu ürüne yöneldim
    12v/2a ile çalışyor cihaz hemen hemen herşeyi çalıştırır güç sıkıntısı yok sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 13 Ocak 2015; 13:33:45 >
  • Bakacagim oncekinde ekran acikken cok kotu duruyordu bunu acinca gorecegim olmadi yine degistirmek durumunda kalirim ama birde su var:aldim diyelim hic sorun yok ya daha sonra ekranda olu piksel ya da toz kacmasi olursa iade suresi dolduktan sonra? O zaman da kendimi yoyecek degilim herhalde bu sorundan dolayi o yuzden cok takmamak lazim herhalde biraz titiz biriyimdir ama takinti yapmamaya calisacagim

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.