Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar an itibariyle teknosadan yazıyorum 229 tl ye çıkmıştır fiyatı almak isteyenlere duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığımda bir sorunla karşılaşmadım, toz falan var mı bakmadım. Ölü pixel varmı diye kontrol ettim yoktu. Şimdi kalkıp toz var mı diye baksam kendimden bilmem lazım çünkü kaç gündür elde çantada taşıyorum

Yalnız dün şarj ederken sıkıntı yaşadım. İçinde hiç şarj yokken şarja koydum bir müddet sonra açıp yüzde kaç dolduğunu öğrenmek istedim cihaz açılmadı. Biraz daha bekledim tekrar denedim açıldı ama bu seferde %98 den fazla dolmadı Baktım %98 i geçeceği yok bende çektim. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Ben aldığımda bir sorunla karşılaşmadım, toz falan var mı bakmadım. Ölü pixel varmı diye kontrol ettim yoktu. Şimdi kalkıp toz var mı diye baksam kendimden bilmem lazım çünkü kaç gündür elde çantada taşıyorum

Yalnız dün şarj ederken sıkıntı yaşadım. İçinde hiç şarj yokken şarja koydum bir müddet sonra açıp yüzde kaç dolduğunu öğrenmek istedim cihaz açılmadı. Biraz daha bekledim tekrar denedim açıldı ama bu seferde %98 den fazla dolmadı Baktım %98 i geçeceği yok bende çektim. Hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Bende hiç şarj yokken prize taktığımda ürünü hemen açamıyorum, birde dün gece şarja taktım sabah işe giderken şarjdan alıp açayım dedim açılmadı, fazla vaktimde olmadığı için öylece bırakıp çıktım ama huylanmadımda değil. acaba açma-kapama düğmesimi bozuk öyleyse 14 günü doldurmadan iade ederim.

• 5 sayfa fiyat muhabbeti, 7 sayfa ürünün sorunları yazılmış. İsterse 149tl olsun farketmez.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    USB üzerinden hem şarj hem de klavye/mouse bağlanamaması sorunu bu cihaza özgü bir sorun değil. Neredeyse çoğu tablette var. Ürüne has bir soruna ben rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucihan

quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Ben aldığımda bir sorunla karşılaşmadım, toz falan var mı bakmadım. Ölü pixel varmı diye kontrol ettim yoktu. Şimdi kalkıp toz var mı diye baksam kendimden bilmem lazım çünkü kaç gündür elde çantada taşıyorum

Bende hiç şarj yokken prize taktığımda ürünü hemen açamıyorum, birde dün gece şarja taktım sabah işe giderken şarjdan alıp açayım dedim açılmadı, fazla vaktimde olmadığı için öylece bırakıp çıktım ama huylanmadımda değil. acaba açma-kapama düğmesimi bozuk öyleyse 14 günü doldurmadan iade ederim.

Şarj aletindede sorun olabilir. Bi ara şarj etmiyordu USB kablosunu şarja biraz daha bastırdım şarjetmeye başladı. Bir şe şarj ederken şarj aleti ateş gibi oluyor. Gece uyumadan önce takmamak lazım Allah muhafaza

• ürünün içinden otg kablo çıkıyor mu? Ben de çıkmadı sadece şarj kablosu çıktı?
  • Pazar günü sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Şimdilik herhangi bir problemi yok gibi, kendimi şanslı sayabilirim heralde
  • Hafta sonuna kalsaydi bi tane daha alacaktim

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Yok

Eyvallah hocam. Bir de internette gezerken o bilgisayar hassasiyeti akıcılığı yok gibi sizde de öyle mi?

• benimkinde de sorun yok gibi

• ucihan U kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var

• Bende yeni kontrolünü yapabildim.
    1 ölmüş pixel hariç sıkıntı yok.
    Genel itibariyle beğendim.

• Kendi şarj aleti ile şarj ediyorum şarj aleti inanılmaz ısınıyor. Böyle giderse yeni 2a şarj cihazı aldıraklar bana zorla.
  • chiefmate C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ben de acil yardımınıza ihtiyaç duyuyorum. Bana da anlatır mısınız?
  • Küçük çaplı inceleme videosu yaptım arkadaşlar. Merak edenler buradan izleyebilir.

Beyenip birinci sayfada çıkmasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar.

• konyaaslani K kullanıcısına yanıt
    hdmi'ın bir olayı yok hocam, pahalısı ucuzu yok. hepsi aynı işi görür ne eksik ne fazla. altın uçlusunu falan bir dünya paraya satıyorlar, en ucuzunu alıp kullanacaksın.
  • Haydaaaa 1i sorunsuz gozukuyor,digeri 5-6tane olu piksele sahip degisim sart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skype 60 dakika hediyeyi nasıl aktive edeceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.