Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Küçük çaplı inceleme videosu yaptım arkadaşlar. Merak edenler buradan izleyebilir.

http://youtu.be/DJTI3-A4nqA

Beyenip birinci sayfada çıkmasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar.

Ellerine sağlık hocam on numara video olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

Küçük çaplı inceleme videosu yaptım arkadaşlar. Merak edenler buradan izleyebilir.

http://youtu.be/DJTI3-A4nqA

Beyenip birinci sayfada çıkmasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar.

devamlı aynı sorular karşı iyi bir video olmuş
    ellerine sağlık esas arkadaş ilk mesaje eklese iyi olur.+beğen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 13 Ocak 2015; 23:01:58 >
  • Office aktiflestirilemiyor,uygulamalar ekranda bir acayip gozukuyor bicimlendirilemeyen pencerelerle ugrasmak tam bir zulum, metro uygulamalari kapatilamiyor kizim ve annem metro uygulamalari(facebook vb) ingilizce oldugu icin istemiyor,ekranda cikan toz ve olupiksel derken iyice hevesim kacti urunden bu ikisini de goturup iade edecegim yarin.anlasilan ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor.en iyisi paraya kiyip f/p orani yuksek 8-10" civari sarji uzun giden bir cihaz almak sanirim var mi ebay vb sitelerden tavsiyesi olan arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Teşekkür ederim hocam :)
  • Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Kendi şarj aleti ile şarj ediyorum şarj aleti inanılmaz ısınıyor. Böyle giderse yeni 2a şarj cihazı aldıraklar bana zorla.

2600 mah batarya için 2 amper adaptör çok fazla 3500 mah bataryalı lenovo tabletin bile orjinal adaptörü 1 amper. iPad mini`nin bile 4000 mAh`den fazla bataryası var, 1 amperlik adaptörler şarj ediliyor.
    1 amperlik usb`li telefon adaptörü ile şarj edin ısınmaz, 5 volt - 1 amperlik adaptörle 2,5 saatte daha sağlıklı bir şarj olur, bir deneyin..

• Sarj cihazinin isinma sebebi 2 amper olmasi degil, cihazin dandik olmasidir. Ben 2 amperlik note3 sarji ile sarj ettim, isinma filan olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Kendi şarj aleti ile şarj ediyorum şarj aleti inanılmaz ısınıyor. Böyle giderse yeni 2a şarj cihazı aldıraklar bana zorla.

2600 mah batarya için 2 amper adaptör çok fazla 3500 mah bataryalı lenovo tabletin bile orjinal adaptörü 1 amper. iPad mini`nin bile 4000 mAh`den fazla bataryası var, 1 amperlik adaptörler şarj ediliyor.
    1 amperlik usb`li telefon adaptörü ile şarj edin ısınmaz, 5 volt - 1 amperlik adaptörle 2,5 saatte daha sağlıklı bir şarj olur, bir deneyin..

bende tam sorun olurmu diye bunu düşünüyordum asus tabletin adaptorü var.

5.2 v 1.35 A
    yazıyor olumu şimdi ? çünkü kendi adaptörü hiç güven vermiyor .
    kablolar çinden gelince devamlı ac de kalacak

• Arkadaslar bu tablete mikro sd hafiza karti takabilirmiyim?Tf karta cevirici bir adaptor bulamadim.Yoksa direk tf card mi almak lazim tavsiyeni var mi?Hafiza sorununu cozmem lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

bende tam sorun olurmu diye bunu düşünüyordum asus tabletin adaptorü var.

5.2 v 1.35 A
    yazıyor olumu şimdi ? çünkü kendi adaptörü hiç güven vermiyor .
    kablolar çinden gelince devamlı ac de kalacak

Bir deneyin bir şey olmaz, fazla ısınma olmazsa hep o adaptörlerle şarj edersiniz.
    Ayrıca batarya performansı farkedecek mi merak ediyorum.

• teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum " 8-10" civari sarji uzun giden bir cihaz almak "
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Tam olarak aynı şeyi düşünüyorum " 8-10" civari sarji uzun giden bir cihaz almak "

Sanirim teclast x80h alacagim hocam arastirmalarim suruyor modeller uzerinde f/p orani iyi bir urun ayrica dual boot olayi var ben windowsu kullanirim bizimkiler androidi(daha kolay geliyor onlara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 14 Ocak 2015; 13:26:50 >
  • İzmir Bornova civarından olan varsa Migrostan aldığım bluetooth klavyeyi aldığım fiyata vereceğim. İlgilenen PM atsın.
  • Aldim gelmesi icin cok ugrastim havale ile siparislerde teknosa cok sorun cikariyor bilginize

8tl cek tanimlanmadi

Bir olu piksel 2 adette ekranla dokunmatik arasinda siyah plastik talasi vardi karasinek boyunda

Servisi bildigimden kendim demonte edip temizleyip yeniden topladim iscilik cok kotu :(

Tek olumlu yan fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu açıldığı günden bu yana 5-6 farklı teknosa şubesinde bu tableti denedim, her şubedeki cihazda farklı farklı sorunlarla karşılaştım, akıcı olmayan cihazlar, ölü piksele sahip cihazlar, kapandıktan sonra açılmayı bilmeyen cihazlar vs en son bugün bir teknosa şubesine daha girdim orada incelediğim cihaz oldukça akıcıydı şaşırdım sanki önceki incelediğim cihazlarla bu cihaz tamamen farklı gibiydi kontrol ettim aynı model cihazdı, eğer bu şekilde sorunsuz ve akıcı olacaksa almayı düşünüyorum tabii fiyatın da yeniden düşmesini bekleyeceğim.
  • Bugun iki tableti de iade edip kurtuldum.teclast x80h vb bir modele yonelecegim iyi bir seller bulursam

• inanilmaz sayida bu cihazdan sorunlu iade edildi refurbished sonrasi outlet olarak cok daha uyguna yakın zamanda alınabilecektir

• Cevahir exxtrada arkada baska iade cihaz da vardi gordum bayagi iade var anlasilan

• Bana da öyle bir cihaz geldi ki nazar değmesin en ufak bir sorunu yok. Akıcılığı da fiyatına göre on numara. 169 lira verip ios akıcılığı bekleyen arkadaşlara selam olsun. 200 - 250 liralık boktan android tabletlere on basacak bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.