Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldim kullandim çalişiyor.carfeurda da aynisi ayni fiyata.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    siz şarj edenken aynı anda usb yi kullanabiliyor musunuz (ornegin klavye mouse)
  • Bu tablet 64 bit işletim sistemini destekliyormu arkadaşlar
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    1gb ramle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

1gb ramle mi

Öyle ama bilgisayar özelliklerini ters tıklayınca 64bit işlemci yazıyordu aklıma takıldı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Bende alsam mı diye tekrar bakayım dedim hediye çekini kaldırmışlar. Neyse sağlık olsun para cepte kaldı :)
  • Sağol hocam...
    Umarım sorunsuz bir ürün gelir...
    Mağazadan teslim al seçeneğini kullandım şuan Durum:Kargoda diyor...
    Anlamadım mağazayı aramak mı gerekiyor acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 20 Ocak 2015; 8:50:57 >
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    hocam mağazayı arayın teknosayı arayın sıkıştırın sisteme düşürmüyorlar bazen
  • Bu cihaza alnmasının makul olacağı (fiyat paralelinde) bir hafıza kartı önerisi alabilir miyim?

Ekleme: Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillout -- 21 Ocak 2015; 22:09:37 >
  • Beyler ekran kalitesi nasil renkler ve parlakliga obem veriyorum iyi derseniz alacagim 1 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

siz şarj edenken aynı anda usb yi kullanabiliyor musunuz (ornegin klavye mouse)

eğer yapamayan varsa bir lehim ile iş halloluyor. cihaza zararı var mıdır bilmem ama benim işimi gördü.
    lehimi kabloda veya usb hub'da yapmanız gerekiyor. ben kısadevre yerine 220ohm direnc kullandım yavaş şarj olsun diye. ama 100ohm'a düşürmeyi planlıyorum ya da direk kısadevre yaparım.
    işin mantığı ise şu. usb de 4 tel vardır. kırmızı=5V siyah=toprak yeşil=data beyaz=data

sorun ise şu: reeder'dan çıkan kabloyu hub'a takıyoruz. ama hub'a taktığımız yerde sadece yeşil beyaz kablolar aktif. ben de hub'ın güç girişindeki 5V pinini, hub'un portundaki 5V pinine lehimledim
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

görüldüğü gibi şarj olurken mouse kullanabiliyorum:
     REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 23 Ocak 2015; 20:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DanBilzerian

Beyler ekran kalitesi nasil renkler ve parlakliga obem veriyorum iyi derseniz alacagim 1 tane

Ekran cozunurlugu yazilimla oynandigi icin sanki gpu driveri yuklenmemis pc ekrani gibi camur gibi gozukuyor. Ekran cozunurlugunu orjinale getirdiginizde goruntu bulanikligi ortadan kalkiyor ama metro ekranindaki uygulamalar calismiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 23 Ocak 2015; 19:50:45 >
  • chiefmate C kullanıcısına yanıt
    selam hocam bu verdiğiniz linklerden satın aldım ikili olan kablo geldi 2 nolu resimdeki lakin diğer küçük olan usb aparatı gelmedi ayrı ayrımı yolluyolar anlamadım..
    gelen ikili çatalı direk tablete bağlayıp deneyim dedim şarj etmedi acaba aynı anda şarj ve klavye vs için üçlü kombinasyon şartmıdır,anlayamadım eklediğiniz resimde tablete micro usb uzun kablo bağlanmış 1 nolu ortayada 2 nolu kablo ve uçlarından birinede 3 nolu dişi usb çevirici bağlı iyide usb pirize neresi girecek kafa durdu iyice benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 28 Ocak 2015; 9:59:26 >
  • buyuk ekran tablete geciyorum, aldigim fiyata satılık. 169₺

kutusu poseti adaptoru vs herseyi tamam, faturası yok fakat tarihli kaseli garanti belgesi ve serino yazılı stickerlar mevcut.
    office kurulmadı, hazirana kadar aktive edilmesi gerekiyor.
    istanbul elden teslim
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Hiç boşa bakma derim Çinliler daha beter bende çok araştırıp aliexpresteki nerdeyse tüm x80h satıcılarıyla konuşup yüzde 97 olumlu feedbacki ve yüzlerce satışı olan bir satıcıdan aldım ürünü gümrükten geçirene kadar yaşadığım stresi hiç anlatmayım o ayrı konu satıcıya ürünü kontrol ederek göndermesini ölü piksel vs karşı söyledim oda kutuyu açıp kontrol edip gönderdi ama gelen ürün kutusunda şarj adaptörü yok oysa tüm satıcıların ilanlarında adaptör yazılı meğer fabrika kutu içeriğine şarj adaptörü koymamış olacak şey değil nasıl şarj edecekseklakin satıcıların bundan haberi bile yokuyarım sonrası ilanları düzeltmeye başladılar,ayrıca kontrol ederek gönderdiği ürünün ekranında bi sinek pisliği lekesi ve ölü piksel mevcutşimdi gelde çık işin içinden geri gitse gitmez gümrük yüzünden zaten gümrükten geçmesi mucize ee nolcak şimdi.. Elimde yine çinden aldığım 5v 2a usb adaptör vardı ona bağladım şarj etmedi leş gibide ısınıp kokuyor adaptör ne hikmetse? şimdi bide kaliteli 5v 2a adaptör masrafı çıktı
    Bu kadar sorunu kontrol edilerek gönderilen bir üründe ve bir sürü satışı ve olumlu yorumu olan bir satıcıda yaşıyorsak diyecek bişe yok daha o yüzden gidin teknosaya herşeyine bakıp inceleyerek satın alın derim reeaderi hiç boşa macera aramayın derim çünkü Çin daha beter

• M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    Dostum araya direnç eklemeden direk artı ve eksi kutupları hubtaki kırmızı ve siyah kablolara lehimlesek olurmu acaba? Sanki şarz adaptörünü direkt takmış gibi olsun istiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Dostum araya direnç eklemeden direk artı ve eksi kutupları hubtaki kırmızı ve siyah kablolara lehimlesek olurmu acaba? Sanki şarz adaptörünü direkt takmış gibi olsun istiyorum..

Diyot koymayi unutmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Diyot koymayi unutmayin

Diyotu artı ucamı takmam lazım hocam ve neden takmam gerekiyor ? Takmasam bir zararı olurmu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Diyot koymayi unutmayin

Diyotu artı ucamı takmam lazım hocam ve neden takmam gerekiyor ? Takmasam bir zararı olurmu ?

Guvenlik icin.

• Anladım dostum bugece birkaç deney yapayım öyleyse

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.