Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tablette Android Laptopta windows.
    Teknosaya belki 3 kez gittim aleti inceledim kurcaladım ve kararımı verdim ve almadan geri döndüm.
    Androiddeki kullanım kolaylığı ve rahatlığı windowsta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Onu bunu bilmem!
    Tablette Android Laptopta windows.
    Teknosaya belki 3 kez gittim aleti inceledim kurcaladım ve kararımı verdim ve almadan geri döndüm.
    Androiddeki kullanım kolaylığı ve rahatlığı windowsta yok.

haklisin ne kadar ekran büyük olursa windows u kullanmak o kadar güzel ama bunun hdmi çıkışı bir nebze işi kolaylaştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aciyokraki kullanıcısına yanıt
    Mini HDMi kablo yeterli. Her yerde bulabilirsiniz. Bir de yanına bluetooth mouse olursa daha güzel olur .
  • Bende bu ürünü alamayı çok düşündüm ama otg sorunu can sıkıcı,
    Sonra şu ürünü buldum direk windows 8.1 box tv hdmi çıkışlı

Üzerinde oldukça hızlı bir intel işlemci var
    Pil derdi yok fiyat farkıda çok az 220tl (98dolar)
    Hatta hdmi ve otg kabloya extra para harcanmayacağından fiyat farkı daha bile az
    4 usb çıkışı var

http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

Youtube videosu
    www.youtube.com/watch?v=63vIBasB28Y

Bu ürün nasıldır acaba?

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 12 Ocak 2015; 16:51:49 >

• emekli56 kullanıcısına yanıt
    androidde neyin kullanım kolaylığı var çok merak ediyorum ? pc her platformda kesinlikle avantajlıdır +sı -si olmaz
  • AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt
    Rahat film izleniyor nettede çok rahat gezersin. Android ile nette gezmek çok sıkıntılı ilken windowsta çok rahat.
  • Bana göre windowsun yanında android çok basit kalıyor tabi sadece oyun oynayacaksanız orasına birşey diyemem.
  • Arkadaslar bizim urun de bugun geldi ancak cerceve ekran birlesim kismidna catlak var ancak annemler jelatini falan acmis, ne yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: killerwhitewhale

Arkadaslar bizim urun de bugun geldi ancak cerceve ekran birlesim kismidna catlak var ancak annemler jelatini falan acmis, ne yapabiliriz

Internetten aldiysaniz kosulsuz iade hakkiniz var benimkinde de olu piksel ve ekran cami altinda toz cikti ilk actigimda bugun yarin goturup kafalarina atacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solideo

Bende bu ürünü alamayı çok düşündüm ama otg sorunu can sıkıcı,
    Sonra şu ürünü buldum direk windows 8.1 box tv hdmi çıkışlı

Üzerinde oldukça hızlı bir intel işlemci var
    Pil derdi yok fiyat farkıda çok az 220tl (98dolar)
    Hatta hdmi ve otg kabloya extra para harcanmayacağından fiyat farkı daha bile az
    4 usb çıkışı var

http://m.geekbuying.com/item/PIPO-X7-Windows-8-1-Smart-Mini-PC-TV-Box-Media-Player-2G-RAM-32G-ROM-Intel-3736F-2-16GHz-Quad-Core-WiFi-Bluetooth---Black-340056.html

Youtube videosu
    www.youtube.com/watch?v=63vIBasB28Y

Bu ürün nasıldır acaba?

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa'

su cihazda adam aklllı dvb-s2 uydu alıcısıda koysa tadından yenmez..ben 200$ vermye hazırım mesel,a windows uyumlu bi ton uydu alıcı programı var zaten...

• Ekranın içinde pislik olduğundan değişime gittim.Çek vereceklerini tekrar alabileceğimi söylediler.Ben de ellerinde olup olmadığını sordum.Var fakat tekrar böyle bir durum olursa servise göndeririz dediler.Ben de hukuk okuduğumu,insanları kandırıp beni kandıramayacaklarını,ayıplı mal olduğu için tekrar değişim yapmalarının zorunlu olduğunu söyledim.Baya bir tartıştık.İade istiyorum dedim.8-10 dakikalık arbedenin ardından iade alıp çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Ekranın içinde pislik olduğundan değişime gittim.Çek vereceklerini tekrar alabileceğimi söylediler.Ben de ellerinde olup olmadığını sordum.Var fakat tekrar böyle bir durum olursa servise göndeririz dediler.Ben de hukuk okuduğumu,insanları kandırıp beni kandıramayacaklarını,ayıplı mal olduğu için tekrar değişim yapmalarının zorunlu olduğunu söyledim.Baya bir tartıştık.İade istiyorum dedim.8-10 dakikalık arbedenin ardından iade alıp çıktım

Ayni sorun bende de var ama yemezler kavga dovus aldim urunu kavga dovus degistirecegim yarin ikisini de.birinde toz digerinde olu piksel var

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Ekranın içinde pislik olduğundan değişime gittim.Çek vereceklerini tekrar alabileceğimi söylediler.Ben de ellerinde olup olmadığını sordum.Var fakat tekrar böyle bir durum olursa servise göndeririz dediler.Ben de hukuk okuduğumu,insanları kandırıp beni kandıramayacaklarını,ayıplı mal olduğu için tekrar değişim yapmalarının zorunlu olduğunu söyledim.Baya bir tartıştık.İade istiyorum dedim.8-10 dakikalık arbedenin ardından iade alıp çıktım

Ayni sorun bende de var ama yemezler kavga dovus aldim urunu kavga dovus degistirecegim yarin ikisini de.birinde toz digerinde olu piksel var

Yahu bu nasıl iş hizmet hizmet diye bağırırlar bir kişi bile memnun değil bunlardan elin cinlisine ürünüm gelmedi dedim adam hemen tekrar yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 12 Ocak 2015; 19:50:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kpln04

quote:

quote:

Yahu bu nasıl iş hizmet hizmet diye bağırırlar bir kişi bile memnun değil bunlardan elin cinlisine ürünüm gelmedi dedim adam hemen tekrar yolladı

Elin cinlisine kurban olsun bunlar.adamlarda ticsret ahlaki var bizinkiler gibi ne gecirsem kardir yapmiyorlar.yahu istanbulun gobeginde oturuyorum her tarafimiz avm teknosa adamlarin internet sitesinden siparis verdim gunlerce ismimi magazaya bildirmediler urun teslimati icin.baska siparis verdim oncekini iptal edip iptali de gerceklestirmediler hala.ilk iptali teslimata cevirdim ikinci siparisi iptale cevirdim urunu kavga dovus aldim ellerinden onlar da sorunlu cikti simdi yine iade ve degisimle ugrasacagim biktim artik bunlardan gunde en az 5 defa konusuyorum telefonda bunlarla yasadigim stres uykumun bolunmesi de cabasi.bu aralar gece nobet tutuyorum gunduz uykum arasinda zirrr bir telefon kalk laf anlat bunlara sonra geri yat 2 saat sonra bir daha anlat onceki anlattiklarini da tekrar tekrar anlat dur 11 gundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 12 Ocak 2015; 20:05:10 >

• Buradan görerek bende bu tableti aldım.Fakat bozuk çıktı.İade için gönderdim.Bir haftadır bekliyorum.Alacak arkadaşlar iki defa düşünün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elin cinlisine kurban olsun bunlar.adamlarda ticsret ahlaki var bizinkiler gibi ne gecirsem kardir yapmiyorlar.yahu istanbulun gobeginde oturuyorum her tarafimiz avm teknosa adamlarin internet sitesinden siparis verdim gunlerce ismimi magazaya bildirmediler urun teslimati icin.baska siparis verdim oncekini iptal edip iptali de gerceklestirmediler hala.ilk iptali teslimata cevirdim ikinci siparisi iptale cevirdim urunu kavga dovus aldim ellerinden onlar da sorunlu cikti simdi yine iade ve degisimle ugrasacagim biktim artik bunlardan gunde en az 5 defa konusuyorum telefonda bunlarla yasadigim stres uykumun bolunmesi de cabasi.bu aralar gece nobet tutuyorum gunduz uykum arasinda zirrr bir telefon kalk laf anlat bunlara sonra geri yat 2 saat sonra bir daha anlat onceki anlattiklarini da tekrar tekrar anlat dur 11 gundur

Biliyorum ne çile çektiğinizi takip ediyordum değil teknosa hepsi böyle gerçi iki sefer hepsiburadaya iasde yaptım sorun cikarmadilar ama sorun yaşayan orda da çok

• quote:

Orijinalden alıntı: nvturboforce

Buradan görerek bende bu tableti aldım.Fakat bozuk çıktı.İade için gönderdim.Bir haftadır bekliyorum.Alacak arkadaşlar iki defa düşünün.

İnternet üzerinden mi yoksa direkt gidip mağazadan mı aldınız?
  • Haftasonu sipariş verip bugün kargo bekleyen arkadaşlar kargo bilgileriniz girildi mi? Benim kargoda olarak gözüküyor ama kargo bilgisi yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: nvturboforce

Buradan görerek bende bu tableti aldım.Fakat bozuk çıktı.İade için gönderdim.Bir haftadır bekliyorum.Alacak arkadaşlar iki defa düşünün.

İnternet üzerinden mi yoksa direkt gidip mağazadan mı aldınız?

İnternetten aldım.Cihazın açma kapama düğmesi bozuktu ve hiç çalışmadı.Geri gönderdim.Arayıp sorduğumda bizden haber bekleyin diyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorum ne çile çektiğinizi takip ediyordum değil teknosa hepsi böyle gerçi iki sefer hepsiburadaya iasde yaptım sorun cikarmadilar ama sorun yaşayan orda da çok

Daha once pek cok siteden urun aldim.ebay,amazon,mp4nation,buyincoins,dealextreme,sanalpazar,hepsiburada,trendyol,sahibinden,vatan vb... hicbirinde bundaki rezilligi cekmedim.parayi karttan cekerken bekletme sifir,iade ederken kaplumbaga hiziyla ilerleyen bir isleyis.bir de sabanci ismini kullaniyorlar.sabanci bunlarin arkasinda olmasa sokak arasindaki elektronikciler,bilgisayarcilar bunlardan cok is yapar.bu ulkeye bestbuy,walmart vb kaliteli ve urun yelpazesi genis,kampanyalari,urun destekleri bol yerler lazim. Biktik her mahallede sacma sapan,islevsiz,birbirinin kopyasi magazalara sahip avmcikler gormekten

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.