Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UPS nedir :/ 1 günde getiriyorlar mı acaba Bursa'ya bilgisi olan var mı? Pazartesi kargoya verilecek Salı günü benim elimde olur mu kargom?
  • Merhaba arkadaşlar ,

Bakmayın adının teknosa.com olduguna..20 gündür iade ücret yatirmamak için atmadiklari takla kalmadı..şikayet siteleri,açılan kayıtlar verilen sözler hepsi bu site için boş!

Bildiğiniz ucuz , bayağı ve adi bir isletme bu..Sabancı adını yerin dibine sokmak için yaratmışlar sanki..

Aman dikkat..Biz yandık siz yanmayin diyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Film, dizi izlemek ve internette gezinmek için bir tablet almayı planlamaktaydım. Asus ME176-CX modeli hoşuma gitmişti. Okuduğum kadarı ile bu tablet de işimi görür. Aksi düşüncesi olan var mı?

Bir de ürünü internetten mağaza teslimat şeklinde mi alayım yoksa mağazadan mı alayım. Mağazalarda da aynı fiyat mı, mağazadan alacaksam yarın öğleden sonra alma imkanım var, fiyat değişir mi sizce?
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    Bu sistem çok iyiymiş gerçekten.
  • @nofear72 @teyzen nevfik yardımlarınız için teşekkür ederim.Aldım tableti fakat tabletin sol alt kısmında sanki bir pislik var gibi.Jelatin var mı bu tabletin üstünde? Yoksa pislik ekranın içinde mi? Çok rahatsız etmese de beyaz ekranda otomatikman belli oluyor.Götürsem değişim yaparlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

@nofear72 @teyzen nevfik yardımlarınız için teşekkür ederim.Aldım tableti fakat tabletin sol alt kısmında sanki bir pislik var gibi.Jelatin var mı bu tabletin üstünde? Yoksa pislik ekranın içinde mi? Çok rahatsız etmese de beyaz ekranda otomatikman belli oluyor.Götürsem değişim yaparlar mı?

+1 jelatin çift mi bunda?

• Alan arkadaşlardan USB bellekten başka bir işletim sistemi boot etmeyi deneyen oldu mu?
  • Ekranda jelatin var. Ama söktüğümde o nokta kadar kir,iç ekranda idi. Gittim değişim yada iade dedim değiştirdiler. Orda açip denedim sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 11 Ocak 2015; 18:20:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın değişim yapayım o zaman.İade istemiyorum çünkü aletten memnun kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: FormuLAkers

Merhaba Arkadaşlar,

Film, dizi izlemek ve internette gezinmek için bir tablet almayı planlamaktaydım. Asus ME176-CX modeli hoşuma gitmişti. Okuduğum kadarı ile bu tablet de işimi görür. Aksi düşüncesi olan var mı?

Bir de ürünü internetten mağaza teslimat şeklinde mi alayım yoksa mağazadan mı alayım. Mağazalarda da aynı fiyat mı, mağazadan alacaksam yarın öğleden sonra alma imkanım var, fiyat değişir mi sizce?

film ve internet içinse ve pil sorun değilse kesinlikle reeder.

oyun uygulamalar içinse asus

ben kargoyla aldım tam yılbaşına geldiği için cuma tesim etmişlerdi.

quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

UPS nedir :/ 1 günde getiriyorlar mı acaba Bursa'ya bilgisi olan var mı? Pazartesi kargoya verilecek Salı günü benim elimde olur mu kargom?

• Bugün Teknosa mağazasında inceleme fırsatı buldum, fiyatına göre iyi bir ürün.
    Aldıktan sonra beklentileriniz fazla olmasın, şu kadar karla aldım demelik bir ürün değil maalesef. Televizyona bağlayıp kullanmaya uygun ancak daha uygun fiyatlara Android sistemler daha performanslı olacaktır.

• bu urunu projeksiyon cihazinda kullanip olumlu sonuc alan varmi arkadaslar? sirf projeksiyon icin dusunuyorum, tamam tvye vs sorunsuz aktariyor da bendeki eski laptop bazi projeksiyon cihazlarinda calismamazlik yapiyor. mini hdmi da boyle bir sorun yasarmiyim?
  • Bugün teknosada inceledim bu tableti. Ekran bir kere çok iyi değil biraz kalin incelerken bile ısınma yapti. Windows 8.1 single language var o güzel. hız olarak yavaş geldi bana. 5 GB boş alanı kalıyor kullanıcıya. HDMI çıkışı mini. Fiyat olarak alınabilir 169 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaaslani

bu urunu projeksiyon cihazinda kullanip olumlu sonuc alan varmi arkadaslar? sirf projeksiyon icin dusunuyorum, tamam tvye vs sorunsuz aktariyor da bendeki eski laptop bazi projeksiyon cihazlarinda calismamazlik yapiyor. mini hdmi da boyle bir sorun yasarmiyim?

http://forum.donanimhaber.com/m_100479431/mpage_6/f_//tm.htm#101484009

burda bağlayan var onlara sorabilirsin

---------------------------------------- diğer arkadaşlara

170 Tl ye win 8 tablet var hala ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 11 Ocak 2015; 19:15:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

UPS nedir :/ 1 günde getiriyorlar mı acaba Bursa'ya bilgisi olan var mı? Pazartesi kargoya verilecek Salı günü benim elimde olur mu kargom?

Ups in bursada tek subesi var, genelde 1 gunde gelir ama sarktigida oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: konyaaslani

bu urunu projeksiyon cihazinda kullanip olumlu sonuc alan varmi arkadaslar? sirf projeksiyon icin dusunuyorum, tamam tvye vs sorunsuz aktariyor da bendeki eski laptop bazi projeksiyon cihazlarinda calismamazlik yapiyor. mini hdmi da boyle bir sorun yasarmiyim?

Ben projeksiyona bağladım herhangibir olumsuzlukla karşılaşmadım.
  • ankaacan kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim hocam. Klasik office kullanımı slayt v.b ve video gösterimi için kullanacağım inşallah ben bu tableti. Yalnız bir sorum olacak, aynı anda hdmi bağlıyken şarj olabiliyormu cihaz ? Birde bunun yanına uzaktan kullanım için bluetooth mouse ve klavye lazım olacak :) hele bi alalım tableti onlar sonraya inşallah
  • konyaaslani K kullanıcısına yanıt
    Aynı anda şarj olmasına mani bir durum yok gakat şarj olurken kullanımda çok fazla ısındığını fark ettim.
  • Ben 72 saattir sürekli şarjda bırakarak test ediyorum. Abartılacak bir sıcaklık yok. CPU maximum 56 dereceyi görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

@nofear72 @teyzen nevfik yardımlarınız için teşekkür ederim.Aldım tableti fakat tabletin sol alt kısmında sanki bir pislik var gibi.Jelatin var mı bu tabletin üstünde? Yoksa pislik ekranın içinde mi? Çok rahatsız etmese de beyaz ekranda otomatikman belli oluyor.Götürsem değişim yaparlar mı?

Jelatin var kaldirip bakabilirsin belki jelatine yapismis toz gibi bor seylerdir.ekranin icindeyse,magazadan aldiysan servise yollarlar internetten aldin ve 14 gun gecmediyse degistirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 11 Ocak 2015; 21:14:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.