Şimdi Ara

REEDER W7iC WINDOWS TABLET 169 TL 'Teknosa' (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
14
Favori
41.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: leonthe

Asla bunu almak gibi bi hata yapmayın!

niye hepsini sen mi alcan :D

o hatayı bi kez yaptık i daha yapmayız rezil reeder
  • Bu fiyata asla almam, keşke alsaydım 169'a ya

arkadaşlar fiyatın düştüğünü fark ederseniz beni de mentionlar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra1c -- 6 Ocak 2015; 12:06:42 >
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman aldığın televizyonda çıkan 2-3 tane hatta 1 tane ölü piksel için uğraşır durursun. bu zamana akdar oldukça çok yerden alışveriş yaptım hiçbir mağazada da parasını vermediğiniz ürünün kutusunu açmazlar. sıkıntı olursa değiştiririz derler elbet ama hata sınırları içinde olanı. 1 tane ölü piksel olan televizyonu veya cihazı, hoparlörü cızırtılı cihazı değiştirmezler. daha geçen hafta topkapı vatan'da bir vatandaşın aldığı telefonun ekranıyla ilgili mağduriyetinin giderilmediğini gözlerimle gördüm.

kargoya neden gidip geleyim ki? kargo evime getiriyor, ben gönderecek olunca da evden çıkıp mağazaya yürümekten daha kısa sürede kargoya ulaşabilirim. kaldı ki kargo geldiğinde ufak bir bekleyişle tutanak tutturabilirim. ben evimde bekledim, 169 tl'lik cihazın maliyeti 169 tl oldu. eğer evimden çıkıp arabaya binsem avm'ye gitsem daha fazla para harcardım zaten.

• siz gençler her şeyin en iyisini bliiyorsunuz, aynen devam.
  • Ben cihazı en son nakit aldım mağazadan. Siparişim için iptal talep etmiş olmama rağmen, biraz önce hazır diye mail geldi. İzmir'de (Çankaya mağazası) almak isteyen olursa iptal gerçekleşmeden mağazadan alıp aynı fiyata (169 TL) verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa bak ya 229 TL'ye asla alınmaz sakın almayın.
  • Aman ha, 229'dan alırsanız çarpılırsınız ona göre.
  • Alacak arkadaşlar için aynı tablet kdv dahil 199 tl ereyonda

http://www.ereyon.com.tr/urun/reeder-w7ic-tablet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 6 Ocak 2015; 15:57:05 >
  • şansa bugün alıcaktım fiyatı artmış teknosaya indirim konusunda yazsak birşeyler elde edermiyiz acaba
  • Hay arkadas bugun yarin aldim derken fiyati cikti yine.satmayi dusunun varmi?

• chiefmate C kullanıcısına yanıt
    sirkette Office 365 Kurumsal E3 kullaniyoruz. Tek bir kullanici, Pcye den baska, Tablet ve telefonu kurdugu ofis uygulamalari icin ek olarak ucretlendirilmiyor.

Karsilastirma tablosoundan gordugum kadari ile daha uygun fiyatli bireysel ofis paketleri icin de aynisi gecerli.

Bakiniz:http://office.microsoft.com/tr-tr/buy/FX102898564.aspx
  • Arkadaslar magaza fiyatida ciktimi haberiniz varmi?

• Mağaz daha önceden artmıştı. Ben Pazar günü Nautilüs'te gittiğimde 229'du. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, fiyat anlık olarak güncelleniyor sitede, haftasonu turuncu indirim var vs dediler ben bekleyeceğim sanırım haftasonuna kadar. Şaka yapmıyorum sabah alacaktım ve fiyat artmış. bu fiyata aliexpressden 2Gb/32GB mı alsam diye de düşünmüyor değilim
  • bugra1c B kullanıcısına yanıt
    bu fiyata alınmaz zaten. ucuz diye heves etmiştim. bakalım ınsallah düşer yine.
    en azından bi garantısı olmalı. yurtdısından aldıgın arıza yapınca kalıyosun oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 6 Ocak 2015; 17:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben cihazı en son nakit aldım mağazadan. Siparişim için iptal talep etmiş olmama rağmen, biraz önce hazır diye mail geldi. İzmir'de (Çankaya mağazası) almak isteyen olursa iptal gerçekleşmeden mağazadan alıp aynı fiyata (169 TL) verebilirim.

Benimki hala kargoda mağazaya ulaşmamış gözüküyor sanırım direkt çinden getiriyorlar benimkini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 6 Ocak 2015; 19:47:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 oldu aldım.169 tl nakit satarım.office kurulu hazır.bursa dayım.
  • emresalvation kullanıcısına yanıt
    Evet yurtdışının da o riski var ncak şimdi girdim sitede ürüne 11 tl hediye eklemişler bana öyle geliyor ki tekrardan fiyat inmeyecek. Haftasonuna kadar bekleyip inmezse farklı bir alternatife yöneleceğim ben. Şu anda yaklaşık 230 liraya 2gb ram -16gb 8" Ips ekran cihaz var ondan alabilirim.

http://www.aliexpress.com/item/Onda-V820W-Tablet-PC-8-inch-IPS-Intel-Z3735F-Quad-core-Windows-8-1-Dual-Cameras/32258018275.html

http://www.aliexpress.com/item/8-Inch-Onda-V820w-Windows-8-1-Tablet-PC-Quad-Core-Bay-Trail-3735F-2GB-RAM/32258798810.html

Haftasonu karar vereceğim

• bugra1c B kullanıcısına yanıt
    banada geliyorkı düşmeyecek. guzelmıs gönderdiğin model ama ihtiyacım yokkı okadar para verıp rıske gırmeye degmez. ucuz diye reedera heves etmıstım. aliexperesden alacaksan hediye ceki filan bak. bazen oluyor 2-5-10 dolar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 7 Ocak 2015; 11:19:12 >
  • 06 01 205 saat 21. 29 gelen mesaj

TEKNOSA

Merhaba

............ no’lu siparişinizin ürünleri Teknosa mağazamızda sizi bekliyor.
    teknosa.com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürün Birim Fiyat Adet Tutar
    REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET
    169,00 TL 1 169,00 TL
    Teslim alınacak Teknosa Mağazası

ISTANBUL SISLI CEVAHIR EXXTRA

Teslimat Süresi Hemen Teslim
    Adres Mesrutiyet Mah. Sisli Büyükder
    Telefon 0212 3801727
    Fax 0212 3801736
    Açık olduğu saatler -
    Çalışma saatleri resmi tatillerde değişiklik gösterebilir.
    Mağazaya gitmeden önce lütfen mağazayı arayınız.

Mağaza adresi ile ilgili daha detaylı bilgiyi siparişlerim sayfanızda bulabilirsiniz.
  • Sayın Müşterimiz,

Aşağıda detayı bulunan, sipariş vermiş olduğunuz ürün(ler) teknik bir problem nedeniyle temin edilememektedir. Temin edilemeyen ürün(ler) için tahsil edilen tutar, ödeme şeklinize göre iade edilmiştir. İade Onay Kodunuz:....

Yaşanan durum nedeniyle özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sipariş Numarası: .........

Ürün Adı: 1.2504.4811 - REEDER W7iC WİFİ WINDOWS TABLET

Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Kampanya Koşulları | Destek

teknosa.com | 444 55 99 | bilgi@teknosa.com

Teknosa İç Ve Dış Tic. A.Ş. Teknosa Plaza Batman Sokak No: 18 3­473­4 Sahrayıcedit / İSTANBUL

FİNAL 07 01 2015 SAAT 17:14 GELEN MESAJ

ürünü sipariş ettiğim 04 01 2015 günü alamayınca müşteri hizmetlerinden iade süreci başlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 7 Ocak 2015; 17:42:29 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.