Şimdi Ara

reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
28.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alınabilitesi var.bunun telefon özelliklisi varmı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

alınabilitesi var.bunun telefon özelliklisi varmı ki ?

var dostum sim kart takılabiliyordu benim gördüğüm.
    Eğer n73 ü edinmezsem reedpadi ciddi ciddi düşünüyorum.
    Zira kullandığım telefondan çok memnunum,buna konuşma ve internet paketli bir tarife alıp reedpadde interneti telefonumda ise konuşma ve smsi çift sim kartla kullanabilirim diye düşünüyorum.
    ikiz sim kartta diğerini tablete taksanız bile tablet üzerinden de konuşma yapabileceğiniz için telefonunuzun meşgule düşmemesi gibi dehşet verici bir avantaj var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Mayıs 2013; 8:44:12 >
  • vallahi kim ne derse desin bir cep telefonun 2000 tl olduğuğ yerde bana göre leedpat 3g süper bana göre tek eksisi yanında aparatları olmayışı en azından bir kulaklılığı olması gerekirdi yoksa tabletin kendisi bana göre dört dörtlük
  • 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyn -- 31 Ağustos 2016; 10:28:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dun readpad4 aldım gold dan aksama kadar urunu ınceledım aslında fena urun degıl ınternetı hızlı sımkarrtan baglandım ınternete gayet hızlıydı fakat vıdeo fln ızleyemedım normal wiarlesten baglanınca ızlenebılıyor neyse dun aksama kadar kullandım aksam sarja taktım sabah tabletı actıgımda cok gec acıldıgını fark ettım daha sonrada tablet dondu kaldı reset attım aynı soruru yıne yasadım bugun ıade ettım sanırım benım tablet bozuk cıktı ıyı kı bırıncı gun sorununu anladım cunkı ıkı gun ıcınde ıade hakkımız bulunuyordu gold a
  • Dostlarım telefon olarak kullanan var mı cihazı?Onda durum nedir?Sms arama viber whatsapp açısından?
  • ben telefon olarak kullanamadım ancak gelen mesajlara mesajla cevap verebiliyorum hatta arandığı belli bile olmuyor arandıktan bir sonra mesaj geliyor arandığına dair zaten bir çok özelliğini yeni keşfediyorum örneğin normal klavyesi varmış onu bilmiyordum daha önce örneğin ö harfini yazabilmek için o harfine 3 saniye basılı tutuyordum ondan sonra ö oluyordu şimdi ise 29 harf klavyede olduğu için direk istediğim harfleri tek dokunuşla yazabiliyorum

diğer yönleri ise bana göre süper samsung galaksiden fazlası var eksisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan reis -- 3 Haziran 2013; 15:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan reis

ben telefon olarak kullanamadım ancak gelen mesajlara mesajla cevap verebiliyorum hatta arandığı belli bile olmuyor arandıktan bir sonra mesaj geliyor arandığına dair zaten bir çok özelliğini yeni keşfediyorum örneğin normal klavyesi varmış onu bilmiyordum daha önce örneğin ö harfini yazabilmek için o harfine 3 saniye basılı tutuyordum ondan sonra ö oluyordu şimdi ise 29 harf klavyede olduğu için direk istediğim harfleri tek dokunuşla yazabiliyorum

diğer yönleri ise bana göre süper samsung galaksiden fazlası var eksisi yok

anladım çözdükçe bizi bilgilendirin.telefon olayını ben çok merak ediyorum mesela ikiz sim kart kullanmayı planladığımdan o özellik benim için önemli çünkü bir taraftan nete girerken öteki taraf yani telefon tarafi kapanıyor.

• Bende bugün gördüm bu ürünü, alayım diyorum ama bunun yanında sırf bu ürün için aveanın 5g internetli hattından da alıcam.

Ekranı nasıl cam ekran mı? Yoksa mat plastikimsi ekranlardan mı? HTC telefon kullananlar bilir dediğimi, HTC ekranı gibi mi yoksa galaxy s3 ekranı gibi mi demek istediğim.

Kasıyor mu? Önceki tabletimin rami 512ydi kasmaktan bol yaptığı bir şey yoktu, saç baş yolardım.

Şarjı nasıl gidiyor? Telefonumun internette gezmeye şarjı yetmiyor diye bu ürünü almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla whatsappta yüklenebiliyormuş.

Son olarak da telefonumdaki interneti bunda kullanma şansım var mı? (HotSpot özelliği dışında, hatlı olarak)

Cevaplayan olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. Acilen tablete ihtiyacım vardı gözüme kestirdim bunu.
  • merhaba arkadaşlar,

ek aparat olmadan, sim kartı takıp bu tableti cep telefonu olarak kullanabiliyor muyuz?
    sadece data transferleri hakkında yorumlar var.

ayrıca fazla kullanılmadığında şarjı ne kadar gidiyor?

Teşekkürler
  • Huawei mediapad youth alin kafaniz rahat olsun

• --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yıl 2014 cevap yok.... telefonumu verdim .ama dönen yok seferinden...
    böyle tüccar OLMAMALI
    beyler sorunum devam ediyor..
    olumsuz bir cevap bile alamadım şikayet vara şikayet edecem ve forumlarda veryansın edecem.
    saygı herşeyin bası
    2 gün bekleyip
    tüm forumlarda VE Şikayet varda tüketiciyi uyaracam ..
    ÜRÜNÜ YENİSİYLE DEĞİŞTİRİN......
    İSTEMİYORUM...
    REED PAD3 LİTE ürün ALDIM..
    ..........
    ALTINI 2 GÜN SONRA DOLDURACAM...
    eyleme devam

Paylaş
    Bu mesajda bahsedilenler: reederSOCIAL
  • TABLETİMİ diyecektim....
    artık tabletin adını bile unutturdular.
    AL VE KULLANMA
    cep telefonum lumia onun yerini aldı..
    satış sonrası :
    sizi bilmem ama bana dönen yok....
    ve ben reeder socialin değişimini 1 yıl sonra bekliyorum
    yazık yazık...
    çook
    arkadaşlafrımın çin malı tabletlerine imrenerek bakıyorum....
    reed pad dört
    sattıktan sonra ürünün üstünü ört
  • 11 mesajının tamamı reeder 'ı kötüleme ile geçmesi fazla taraf geliyor.
  • merhaba arkadaşlar 3g tabletlerde telefon olarak kullanmak mümkün diyebilirim reedpad 4 plus kullanıcısı olarak telefon özelliği aktifdir.
  • Alacaktım by markay ı vazçgetim.
  • sofath S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu urunu aldim da telefon ozelligini acma imaknimiz varmi acaba ?

• Reedersa uzak dur derim reederdan bedava tablet verseler yine almam ben bu hatayı iki kere yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okokandemir05

Reedersa uzak dur derim reederdan bedava tablet verseler yine almam ben bu hatayı iki kere yaptım

Hocam cevapla demezseniz benim yapdiginiz yorumdan haberim olmaz ikinci el 150 tl istedigim her izellik var bi tek arama ozelligini aca bikimiyiz acaba o var iste

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.