Şimdi Ara

reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
28.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus_7888

quote:

Orijinalden alıntı: readermania

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, kusura bakmayın şimdi youtube olarak yolluyorum arkadaşa yüklettirdim.

http://youtu.be/55e6Z6fEthA

videoyu inceledim sanki gözüme 1-2 ufak kasma çarptı bide facede yukarı dogru elini kaydırınca bazen geç algılıyo gibi geldi bide bimekse gidip incelemek lazım die düşünüyorum..

yunus sende ne göz varmış, 30 saniyelik videoda kasmayı nerde gördün? helal olsun:))))) Hiç güleceğim yoktu vallahi...Bomba adammışsın!!

uydurmuyoz ya kardeşim bnde bu cihazı almayı düşünüom ama bn öle gördüm yani yalan sölicek degilim cihaz güzel performansı iyi alınabilir yani ...

estf yunus kardeşim, ben espiri bağımında söyledim. lütfen yanlış anlama..aslında yanlış anlaşılmaktan da korktum. Bir video çektik uğraştık, onda da kimsenin ne keyfini ne işini bozmak istemedik. Lütfen sürçil ihsan eylediysek affola.

yok estağfurullah ne demek.inceleme güzel eline sağlık...

teşekkür ederim!

• Ya bu arada adamlar da video yapmış, vay be dedim :(
    Tabi bu reedPAD3 LITE plus için. reedPAd4 çıkmış, öbürüne videoyu anca yapıyorlar:)

http://www.youtube.com/watch?v=gNDZ_h3IBL4
  • Bütün tenkitlere hemen koruyucu cevaplar yetiştiren, firmanın ve teknik servisin bol reklamını yapan Readermania kardeşimiz acaba readerPad şirketinin elemanı mıdır. Suçlama amaçlı değil, bilmek adına soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Bütün tenkitlere hemen koruyucu cevaplar yetiştiren, firmanın ve teknik servisin bol reklamını yapan Readermania kardeşimiz acaba readerPad şirketinin elemanı mıdır. Suçlama amaçlı değil, bilmek adına soruyorum.

halkın adamıdır :)
    ne farkeder yetki'cim? Maksadını aşan bir şey mi söylemişim? Ne iyi ne kötü, benim elimde tablet var, isteyen sorsun dedim...

aşağıdaki linklerde başkaları da var, kullanım tecrübelerini paylaşan. Bir kişinin referansı bence de yeterli değildir...buyurun oradan yakın...

http://www.****.com/tablet-pc/reedpad-4-hakkinda-2-716076.html
    http://www.****.com/android-modifikasyon-genel-destek/yardim-reedpad4-rootlama-716053.html

• Merhaba arkadaşlar, bu tabletin telefon özelliği (konuşma, mesajlaşma) var mıdır?
  • arkadaşlar ben cihazı alalı 10 gün oldu kullanıyorum cihaz fiyatına göre iyi bazı uygulamalarda kasıyor cihaz (zaten her şeyi çalıştırsa bu fiyata vermeler) cihazda pil durumunu begenmedim.Ayrıca bekleme durumunda pil tüketimi fazla cihazın eger pil tüketimi iyi olsa 10 üzerinden 9 verirdim cihaza her programı oynatacak diye bişey yok reklamlara felan kanmayın teknık servise birkac soru sordum e-posta ile hemen cevapladılar. Yanında usb kablosu ve şarj aleti dışında birşey gelmiyor en azından hdm kablo ve kılıf verilebilirdi. Camera idare eder cok fazla bişey beklememek lazım 350 tl ye genel olarak sunu söylım bu cihaz bu fiyata alınabilir. Mersin merkezden cihazı alacak olan varsa cihazı gösterebilirim :) Ben ilk defa adroid tablet kullandım bıraz karıstırdım çözdüm zor bişey degil.Cihazı kötüleyenler kullanmasını bilmeyenler ayarlarını çok karıştırıp bazı özellikleri acarsan performan düşüyor.onun için bilediginiz özellikleri acmayın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mayten

arkadaşlar ben cihazı alalı 10 gün oldu kullanıyorum cihaz fiyatına göre iyi bazı uygulamalarda kasıyor cihaz (zaten her şeyi çalıştırsa bu fiyata vermeler) cihazda pil durumunu begenmedim.Ayrıca bekleme durumunda pil tüketimi fazla cihazın eger pil tüketimi iyi olsa 10 üzerinden 9 verirdim cihaza her programı oynatacak diye bişey yok reklamlara felan kanmayın teknık servise birkac soru sordum e-posta ile hemen cevapladılar. Yanında usb kablosu ve şarj aleti dışında birşey gelmiyor en azından hdm kablo ve kılıf verilebilirdi. Camera idare eder cok fazla bişey beklememek lazım 350 tl ye genel olarak sunu söylım bu cihaz bu fiyata alınabilir. Mersin merkezden cihazı alacak olan varsa cihazı gösterebilirim :) Ben ilk defa adroid tablet kullandım bıraz karıstırdım çözdüm zor bişey degil.Cihazı kötüleyenler kullanmasını bilmeyenler ayarlarını çok karıştırıp bazı özellikleri acarsan performan düşüyor.onun için bilediginiz özellikleri acmayın:)

nette dolanırken şarjı ne kadar gidiyo sana ? hangi uygulamalarda kasıyo ? kasması göze batacak kadar çok mu ? birde facebook performansı nasıl ?

• nette dolasırken 2 -3 saat arası gidiyor,facede ilk acılısta takılıyor bır sure bekleyınce normale dönüyor ama facede yavas cpu işlemi detayını acınca tablet sapıyor kapatınca sorun yok.Ekran parlaklıgını arttırınca dogal olarak cok enerji tuketiyor filim izlerken 1,5 saati gecmiyor sarjı, tarayıcı yavas calısıyor ve tarayıcıdan google maps acınca cok yavaslıyor .
    kurdugum oyunlar ve programlar
    FRONTLINE COMMANDO yavas calısıyor ve donma yapıyor
    Bubble Mania™ acılırken 1 cıgara bıtırıyorum :)

Digiturk Play acılıs cok yavas donma yapıyor
    Kingsoft Office acılıs cok yavas ve donma yapıyor
    Samsung Smart Sinema acılmıyor ekran gelıyor donuyor

şimdilik bu kadar ben bu cıhazın işlemcisinin 1.5 ghz olduguna pek inanmıyorum bana 1 ghz gibi geldi. kafama takılan diger konuda pil durumu (Pil kapasitesi 3500mah) olduguna inanmıyorum boyle bir pille 4-5 saat kullanmak lazım cıhazı ama genel olarak idare eder 350 tl ye anca bu kadar olur oyle samsun veya aple gibi kalıtelı olsa zaten bu fıyata vermezler. mıllet cok sey beklıyor guncelleme felan ama gelecegını sanmıyorum fırmanın internet sıtesınde teknık destek konusunda daha genel ve acıklayıcı bılgı bulmak zor örnegın ben bunu mesaj atarak cozdum wındows 7 drıverları yuklemek ıcın mesaj atmama gerek kalmaması gerekıyor.Her müşteri bılgısayar konusunda cok bılgılı degıl. Sonuc olarak benım ufak tefek ıslerımı goruyor ve ben bu cıhazı oglum ıcın aldım onun ıcın cok beklentım yok cıhazdan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayten -- 5 Kasım 2012; 1:47:17 >

• quote:

nette dolasırken 2 -3 saat arası gidiyor,facede ilk acılısta takılıyor bır sure bekleyınce normale dönüyor ama facede yavas cpu işlemi detayını acınca tablet sapıyor kapatınca sorun yok.Ekran parlaklıgını arttırınca dogal olarak cok enerji tuketiyor filim izlerken 1,5 saati gecmiyor sarjı, tarayıcı yavas calısıyor ve tarayıcıdan google maps acınca cok yavaslıyor .

şimdilik bu kadar ben bu cıhazın işlemcisinin 1.5 ghz olduguna pek inanmıyorum bana 1 ghz gibi geldi. kafama takılan diger konuda pil durumu (Pil kapasitesi 3500mah) olduguna inanmıyorum boyle bir pille 4-5 saat kullanmak lazım cıhazı ama genel olarak idare eder 350 tl ye anca bu kadar olur oyle samsun veya aple gibi kalıtelı olsa zaten bu fıyata vermezler. mıllet cok sey beklıyor guncelleme felan ama gelecegını sanmıyorum fırmanın internet sıtesınde teknık destek konusunda daha genel ve acıklayıcı bılgı bulmak zor örnegın ben bunu mesaj atarak cozdum wındows 7 drıverları yuklemek ıcın mesaj atmama gerek kalmaması gerekıyor.Her müşteri bılgısayar konusunda cok bılgılı degıl. Sonuc olarak benım ufak tefek ıslerımı goruyor ve ben bu cıhazı oglum ıcın aldım onun ıcın cok beklentım yok cıhazdan .

açıklama çok güzel olmuş ellerine sağlık reedermania arkadaşımızın yaptığı videoda takılma kasma gözüme çarpmıştı zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda profesyoneller incelemiş. Boş muhabbete son!

http://www.scroll.com.tr/95843/95843/
  • quote:

nette dolasırken 2 -3 saat arası gidiyor,facede ilk acılısta takılıyor bır sure bekleyınce normale dönüyor ama facede yavas cpu işlemi detayını acınca tablet sapıyor kapatınca sorun yok.Ekran parlaklıgını arttırınca dogal olarak cok enerji tuketiyor filim izlerken 1,5 saati gecmiyor sarjı, tarayıcı yavas calısıyor ve tarayıcıdan google maps acınca cok yavaslıyor .

Mayten,

Samsung Cinema sadece Samsung tabletlerde çalışıyor.Digiturk play'in düzgün çalıştığı ben bir tane tablet görmedim, adamlar uygulamayı adam etmeye çalışıyorlar.

Bubble Mania'yı denemedim ama bana pek mantıklı gelmedi, uygulamayı kaldırıp tekrar kur bence... istersen benim tablette denerim.

Bu arada tarayıcı ile ilgili bir tavsiye: servise yaz sana chrome'u göndersinler. Ben android tabletten ipad hissini ilk kez bu uygulamada aldım.

Bu arada profesyonel bir inceleme gelmiş sonunda Scroll'dan:
    http://www.scroll.com.tr/95843/95843/

• quote:

Bubble Mania'yı çok merak edip denedim...
    Mükemmel çalışıyor bende!!!
    Sen bence bir tabletini ya da sigarani kontrol et:)

• Hocam tableti satmak için bu kadar savas vermenı anlıyorum bılgisayar ve tabletlerle ilgili bize cahıl muamelesi yapma şimsi profosyenel bır ınceleme olmus dıye haber yaptırıp sonra burda yayınlayarak hasta etme bızı sen bunları herkese yedırsın ama benım gıbı bu ısten anlayan adamlara yedıremezsın.Guzel kardesım arkasında hdm var ucunda sınek var gıbı ınceleme yaptırıp yeme bızı tablet ısınmıyormus kım dedı yav ısınmıyor dıye bu kadarda yalan olurmu ya oyna bakım bı tane oyun gorsel efektı yuksek olan tabletlerde oynan oyun nasıl ısınıyor ben bunları yazmamıstım 10 saat pıl omrunden bahsetmıs adam sonunda 1,5 saat demıs yenı ve 3500 luk pıl 1,5-2 saat ilk kullanımda giderse gunde 3 defa sarja koysan 1000 sarj kac gunda yaparsın ondan sonra bu pili kac saat kullanırsın tamam reklamını yap bısey demıyoruz ama bu kadarda sallama ıstersen ...
    (Bubble Mania'yı denemedim ama bana pek mantıklı gelmedi, uygulamayı kaldırıp tekrar kur bence... istersen benim tablette denerim. ) bu acıklamayı yapmıssın hocam galıba farklı tabletlerı denıyoruz sen samsun veya apple de ben redpat4 denedım cok komıksın ya......(Bubble Mania'yı çok merak edip denedim...
    sen bence bir tabletini ya da sigarani kontrol et:)
    .............................
    Digiturk play'in düzgün çalıştığı ben bir tane tablet görmedim, adamlar uygulamayı adam etmeye çalışıyorlar. demişsin hocam apple ve samsung tabletlerde canavar gıbı calısıyor yeme bızı sen ıstanbuldası 1 dene al dene bak :) bana dua edersın :)
    ...............................
    valla ben kontrol ettım gardasım burda kımseyı karalama veya reklam pesınde degılım.Scroll la tabletın surasında bu var sım kart gırı var bız kullandık soyle oldu boyle oldu reklamı yaptırmadan once musterılerınızden gelen elestırılere mantıklı cevap verın onların sorunlarını cozmede yardımcı olun bende fırmaya guveneyım.Ben reedpad4 satan fırma sahıbı olsam senın gıbı elamanla calısmam 100 tablet satıp musterımden beddua işitecegıme 10 tane satar hızmet ve kalıte sunarım dua alırım daha ıyı olur.
    ..........................
    Son olarak ben tablet cok kotu dıye elestırılerdede bulunmadım orta sevıyede bır tablet oldugunu ve 350 tl alınabılır dedım yanı reedpat4 ısınızı ufak tefek gorebılecek bır tablet oldugunu zaten soyledım. Onun ıcın fazla sallamasak ıyı olur kardesım...Ben 7 yıldır ınternetten sureklı bılgısayar urunlerı alır satarım onun ıcın tabletler ve bılgısayarlar hakkında baya bır bılgıye sahıbım en azından kazıklanmayacak kadar ısımı bılırım.saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayten -- 7 Kasım 2012; 23:34:00 >

• tablet ve firma beş para etmez, paranıza yazık. gidin ainol alın veya daha fazla verip adam akıllı bir ürün alın. servis berbat, email ile günlerce süründürüyorlar, sattıkları ürünün arkasında bile durmuyorlar. bende aldım reedpad 2, fatura kayboldu ancak seri no var ama çamura yatıp direk 150tl masraf çıkardılar, yemin ederim çöpe attım ve bir daha da bu firmaya ve markaya asla dedim. ardından gittim aurora 2 aldım ve oh dedim, en azından performans var, bozulsa bile 200tl atarım 500tl değil. benden tavsiye alan pişman olur, olabildiğince uzak durun.
  • Arkadaşlar 3g pili çabuk bitiriyor, android telefonlarda yalnızca 2g kullan diye bir seçenek varya onu bu tabletlerde de seçebiliyor muyuz çok hız istemez isek... 2g ile pil ömrü uzun olabiliyor film ve download haricinde... Bir de araçlar için şarj şansımız nedir uygun şarj aleti var mıdır çakmak girişinden bu tablete.. :)
  • Bimeksten yaklaşık 10 gün önce aldım.İçindeki lcd ekranın alt kısmından çizgi şeklinde ışık sızıyordu.Üstelik G sensörde dengesizdi.Cihazı çapraz tutunca çalışan oyun dengede gösteriyordu.İşçilik berbat: içindeki lcd ekran hafif çapraz yerleştirilmiş.Ankamall şubesine götürdüm elden teslim etmek istedim, kabul etmediler.Kargo ile göndermem gerektiğini söylediler.Kargo ile iade ettim, servisi incelemiş bir problem bulamamış.Böyle ürüne böyle servis.Aynı ürünün problemsiz olanını gönderin diyorum.Gönderdiğiniz üründe problem yok, isterseniz aynı ürünü gönderelim diyorlar.Yerine başka bir ürün alayım diyorum.Yerine başka ürün almanız mümkün değil, isterseniz para iadesi talep edebilirsiniz diyorlar.Mecburen para iadesini kabul ettim.

Bu arada biraz inceleme fırsatım oldu.3G haricinde kullandığım ucuz çin tabletlerden
    - ekran kalitesi(FHD ne demekse)
    - dokunmatik hassasiyeti
    - wifi çekim mesafesi
    - malzeme kalitesi
    - ses kalitesi
    - batarya dayanma süresi açısından bir farkını göremedim.Bu ürünü tercih etme sebebim sadece 3G olmasıydı.Diğer seçeneklerden bir fark yaratamadığı için 3G sini deneme gereği duymadım açıkçası.

Bu arada böylesine kalitesiz ürünü satış listesine hatırı sayılır bir fiyattan ekleyen ve gönderdiğim sorunlu ürüne sorunsuz diyen, zaman kaybetmemek için yerine başka bir ürün alma teklifimi reddeden firmayı kınıyorum.

• Bu sekilde sikintili durum cok var reeder ile ilgili. Hadi tablet kotu, servis iyi olsa tamam ama o da yok. Resmen adam kazikliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al sana sorunlar saglam firma ise çözer bu sorunları
  • quote:

al sana sorunlar saglam firma ise çözer bu sorunları

Allah aşkına adamlar sahibiden de 220TL'ye satılan (GÜYA) reedPAD4'ü alana bizden 500TL diye ilan vermiş.
  • quote:

Hocam tableti satmak için bu kadar savas vermenı anlıyorum bılgisayar ve tabletlerle ilgili bize cahıl muamelesi yapma şimsi profosyenel bır ınceleme olmus dıye haber yaptırıp sonra burda yayınlayarak hasta etme bızı sen bunları herkese yedırsın ama benım gıbı bu ısten anlayan adamlara yedıremezsın.Guzel kardesım arkasında hdm var ucunda sınek var gıbı ınceleme yaptırıp yeme bızı tablet ısınmıyormus kım dedı yav ısınmıyor dıye bu kadarda yalan olurmu ya oyna bakım bı tane oyun gorsel efektı yuksek olan tabletlerde oynan oyun nasıl ısınıyor ben bunları yazmamıstım 10 saat pıl omrunden bahsetmıs adam sonunda 1,5 saat demıs yenı ve 3500 luk pıl 1,5-2 saat ilk kullanımda giderse gunde 3 defa sarja koysan 1000 sarj kac gunda yaparsın ondan sonra bu pili kac saat kullanırsın tamam reklamını yap bısey demıyoruz ama bu kadarda sallama ıstersen ...
    (Bubble Mania'yı denemedim ama bana pek mantıklı gelmedi, uygulamayı kaldırıp tekrar kur bence... istersen benim tablette denerim. ) bu acıklamayı yapmıssın hocam galıba farklı tabletlerı denıyoruz sen samsun veya apple de ben redpat4 denedım cok komıksın ya......(Bubble Mania'yı çok merak edip denedim...
    sen bence bir tabletini ya da sigarani kontrol et:)
    .............................
    Digiturk play'in düzgün çalıştığı ben bir tane tablet görmedim, adamlar uygulamayı adam etmeye çalışıyorlar. demişsin hocam apple ve samsung tabletlerde canavar gıbı calısıyor yeme bızı sen ıstanbuldası 1 dene al dene bak :) bana dua edersın :)
    ...............................
    valla ben kontrol ettım gardasım burda kımseyı karalama veya reklam pesınde degılım.Scroll la tabletın surasında bu var sım kart gırı var bız kullandık soyle oldu boyle oldu reklamı yaptırmadan once musterılerınızden gelen elestırılere mantıklı cevap verın onların sorunlarını cozmede yardımcı olun bende fırmaya guveneyım.Ben reedpad4 satan fırma sahıbı olsam senın gıbı elamanla calısmam 100 tablet satıp musterımden beddua işitecegıme 10 tane satar hızmet ve kalıte sunarım dua alırım daha ıyı olur.
    ..........................
    Son olarak ben tablet cok kotu dıye elestırılerdede bulunmadım orta sevıyede bır tablet oldugunu ve 350 tl alınabılır dedım yanı reedpat4 ısınızı ufak tefek gorebılecek bır tablet oldugunu zaten soyledım. Onun ıcın fazla sallamasak ıyı olur kardesım...Ben 7 yıldır ınternetten sureklı bılgısayar urunlerı alır satarım onun ıcın tabletler ve bılgısayarlar hakkında baya bır bılgıye sahıbım en azından kazıklanmayacak kadar ısımı bılırım.saygılarımla.

mayten kardeşim, tabi ki nette ürün satıyor olabilirsin. Zaten muhtemelen burada bu postların hepsini yapanlar netten elektronik ürün alıp satarak geçimini sağlıyorlar. Ya da seederlar. Bu forumlara bir şeyler yazarak para kazanıyorlar. Ama yaptığınız işi düzgün yapın, kalkıp bir ürünü karalayarak para kazanmayın. Bu size hayır getirmez. Başkasının ürününü karalayarak değil, kendi ürününüzü överek, özelliklerini ön plana çıkararak bu işleri yapın.

Bu söylediklerim meteor_xxx, professor için de aynen geçerli. Sizin kim olduğunuzu online'ı bilen biliyor. Bilmeyen de yazık aynı paraya daha kötüye razı oluyor.

Konu mayten kardeş senin dediğine geliyor, 100 tane değil 10 tane sat. Sence İstanbul'da billboardları çıkan, Amazon.com, D&R, Bimeks, Teknosa, TEsco Global'de satılan bir reedPAD4 100 tane mi satar?
    Şaka mı yapıyorsun sen?
    Şurada 5 kişi konuşuyor, neredeyse 5'i de ürünü eline almamış daha.

Snuffxxx çözüm basit, telefonu eline alıyorsun firmayı arıyorsun (Selekt Bilgisayar'ı), onlar da sana yardımcı oluyorlar. Yalnız ben senin donanımhaber isminle sordum, kayıtta öyle birisi yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.