Şimdi Ara

reedPAD4 3G Tablet PC yeni çıkmış fiyatı 349 TL Özellikleri nasıl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
28.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: readermania

Arkadaşlar videoyu yaptım. Özellikle aşağıdakileri göstermek istedim:
    1- multi task ve geçişlerdeki hızı
    2- 3G bağlantısı
    3- Google Play'den indirme ve 3G ile hızı
    4- Angry Birds
    5- Facebook
    6- Görüntü kalitesi
    Kusura bakmayın, geç gönderiyorum ama ilk defa video yaptım. Bayağı bir macera oldu bana bu video yapma işi ama daha fazla detay isteyenlere yarın bir daha deneyebilirim.

video oynatılamıyor işlenmeye başladı ve bi süre sonra yayına alınacak dio bnde yaaa

• evet video da sorun var, youtube a falan upload edersen daha rahat olur herkes için, teşekkürler.
  • Ben izledim gayet yeterli gorunuyor. Uzun donemde sorun cikarir mi orasi bilinmez ancak fiyatina gore cok iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

evet video da sorun var, youtube a falan upload edersen daha rahat olur herkes için, teşekkürler.

bencede
  • Arkadaşlar, kusura bakmayın şimdi youtube olarak yolluyorum arkadaşa yüklettirdim.

http://youtu.be/55e6Z6fEthA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Ben Olsam Almazdım Musterı Hızmetlerı 0 Arkadaslar Bı Yazılım Atmaya Bıle 35 USD Istıyor Bı De Utanmadan 3 Taksıt Olanagı Var Dıyorlar Ben Olsam Almazsdım Ben Aldım Ve Pısmanım

Katılıyorum.

Forumda sorunları yazmayalım diye sitelerine çekiyorlar. Ondan sonrası boş.
    Destek sıfır olmasada ona yakın.
  • Bence almadan önce biraz beklemekte fayda var.
    Zira gördüğüm ve tecrübe edindiğim kadarı ile getirdikleri ürüne teknik servisleri pek hakim değil.
    Derseniz ki teknik desteğe ihtiyacım olmaz.
    kendi işimi kendim hellederim. o zaman ürün spec'leri gayet iyi. Fiyatı bilmiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar, kusura bakmayın şimdi youtube olarak yolluyorum arkadaşa yüklettirdim.

Video icin tesekkurler alinabilir gibi duruyor. Teknik destegi deneyyip alacagim muhtemelen ayin7sinden sonra.

• Arkadaşlar,
    umarım video olmuştur.
    hastadoktor, sen nasıl bir sorun yaşadın? Benim firma ile aram iyi, istersen sana yardımcı oldurtabilirim. Biraz Alman misali çalışıyorlari doğrucu mahmutlar evet. Firma ortakları İsveç'ten gelmiş galiba, ama ılımlı yaklaşınca sorun da olsa çözüyorlar.

Hangi ürün neydi sorunun, yardımcı olmaya çalışayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastadoktor

Bence almadan önce biraz beklemekte fayda var.
    Zira gördüğüm ve tecrübe edindiğim kadarı ile getirdikleri ürüne teknik servisleri pek hakim değil.
    Derseniz ki teknik desteğe ihtiyacım olmaz.
    kendi işimi kendim hellederim. o zaman ürün spec'leri gayet iyi. Fiyatı bilmiyorum.

hastadoktor firma ile görüştüm, sanırım 3G modem takınca seçili olan wifi'a değil modemden 3G'ye bağlanmasını istemişsin. Değişik bir talep gibi geldi bana:) Güzel ama, ROM developer'ları var, ona seni aratacaklar. Herhalde özel bir patch falan yazmak gerekebilir, ama bunlar Borusan Lojistik, Turkcell Teknoloji, Arvento gibi firmalarla ortak ROM development projeleri yapıyorlar; biraz kastırırsan çözersin sorununu...Benden bu kadar, umarım yardımcı olur.

• quote:

Arkadaşlar, kusura bakmayın şimdi youtube olarak yolluyorum arkadaşa yüklettirdim.

videoyu inceledim sanki gözüme 1-2 ufak kasma çarptı bide facede yukarı dogru elini kaydırınca bazen geç algılıyo gibi geldi bide bimekse gidip incelemek lazım die düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_7888

quote:

videoyu inceledim sanki gözüme 1-2 ufak kasma çarptı bide facede yukarı dogru elini kaydırınca bazen geç algılıyo gibi geldi bide bimekse gidip incelemek lazım die düşünüyorum..

yunus sende maaşallah ne göz varmış, 120 saniyelik videoda kasmayı nerede gördün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readermania -- 30 Ekim 2012; 21:18:18 >

• quote:

quote:

quote:

yunus sende ne göz varmış, 30 saniyelik videoda kasmayı nerde gördün? helal olsun:))))) Hiç güleceğim yoktu vallahi...Bomba adammışsın!!

uydurmuyoz ya kardeşim bnde bu cihazı almayı düşünüom ama bn öle gördüm yani yalan sölicek degilim cihaz güzel performansı iyi alınabilir yani ...

• videoadan ben şunu anladım 7inç bana yaramaz
  • Teşekkür ederim ilginize,
    Yalnız bir husus yanlış anlaşılmış sanırım. "sanırım 3G modem takınca seçili olan wifi'a değil modemden 3G'ye bağlanmasını istemişsin. Değişik bir talep gibi geldi bana:)"

Benim talebim tableti internete avea 3G modem kullanarak çıkartmak, bu tabletin doğasında olan ve ROM ile alakası olmayan bir durum. Zira ağ bağlantılarımda zaten mobil bağlantı kısmı var ve cihazın zaten bu ayarlar üzerinden 3G yapması gerekiyor. modemin tanımmaması gibi bir durum da değil. Zira modem sürücüleri yazılımda olmalı ki usb dongle takıldığında tanıyor. 3G ayarları android üzeinde görünüyor.
    Talep farklı değil, olması gereken.
    Daha önceki yazılarımdan birkaç paragraf yazayım arzu ederseniz, belki yanlış anlaşılma da ortadan kalkar.

Halen TTNET 3G modem ile internete bağlanamıyorum.
    Kısaca özetlersem: 3G kullanımı için wifi kapatılması gerektiği malumunuz. Ancak wifi kapalı durumunda 3G modemi görmüyor. Wifi açınca 3G modemi görüyor ve tüm ayarlarını mobil ağlar kısmında görebiliyorum (3g modemi tanımış oluyor) ancak internet bağlantısı wifi açık olduğundan onun üzerinden gerçekleşiyor. 3g devreye girmiyor.
    Bu konuda bazı telefon modellerinde de karşılaşıldığı ve update ile çözdükleri yazılıyor.
    Bu arada Turkcell, Avea, Vodafone tarafından temin edilen huawei, Zte ve şu an adını hatırlıyamadığım 1 üreticinin farklı modemlerini denedim, çoğunu tanımadı. Tanıdıklarında aynı sorun vardı.

• eline sağlık arkadaşım gidip incelemeye değecek bir ürün gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastadoktor

Teşekkür ederim ilginize,
    Yalnız bir husus yanlış anlaşılmış sanırım. "sanırım 3G modem takınca seçili olan wifi'a değil modemden 3G'ye bağlanmasını istemişsin. Değişik bir talep gibi geldi bana:)"

Benim talebim tableti internete avea 3G modem kullanarak çıkartmak, bu tabletin doğasında olan ve ROM ile alakası olmayan bir durum. Zira ağ bağlantılarımda zaten mobil bağlantı kısmı var ve cihazın zaten bu ayarlar üzerinden 3G yapması gerekiyor. modemin tanımmaması gibi bir durum da değil. Zira modem sürücüleri yazılımda olmalı ki usb dongle takıldığında tanıyor. 3G ayarları android üzeinde görünüyor.
    Talep farklı değil, olması gereken.
    Daha önceki yazılarımdan birkaç paragraf yazayım arzu ederseniz, belki yanlış anlaşılma da ortadan kalkar.

Halen TTNET 3G modem ile internete bağlanamıyorum.
    Kısaca özetlersem: 3G kullanımı için wifi kapatılması gerektiği malumunuz. Ancak wifi kapalı durumunda 3G modemi görmüyor. Wifi açınca 3G modemi görüyor ve tüm ayarlarını mobil ağlar kısmında görebiliyorum (3g modemi tanımış oluyor) ancak internet bağlantısı wifi açık olduğundan onun üzerinden gerçekleşiyor. 3g devreye girmiyor.
    Bu konuda bazı telefon modellerinde de karşılaşıldığı ve update ile çözdükleri yazılıyor.
    Bu arada Turkcell, Avea, Vodafone tarafından temin edilen huawei, Zte ve şu an adını hatırlıyamadığım 1 üreticinin farklı modemlerini denedim, çoğunu tanımadı. Tanıdıklarında aynı sorun vardı.

Hastadoktor, ben CTO'larına seni aratmalarını söyledim. O çözemezse zaten TR'de kimse çözemez senin sorununu. Ama benim bildiğim eğer 3G usb modemini kullanamıyorsan, model nosunu söyle ona göre hazır patchleri var zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yunus sende ne göz varmış, 30 saniyelik videoda kasmayı nerde gördün? helal olsun:))))) Hiç güleceğim yoktu vallahi...Bomba adammışsın!!

uydurmuyoz ya kardeşim bnde bu cihazı almayı düşünüom ama bn öle gördüm yani yalan sölicek degilim cihaz güzel performansı iyi alınabilir yani ...

estf yunus kardeşim, ben espiri bağımında söyledim. lütfen yanlış anlama..aslında yanlış anlaşılmaktan da korktum. Bir video çektik uğraştık, onda da kimsenin ne keyfini ne işini bozmak istemedik. Lütfen sürçil ihsan eylediysek affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

eline sağlık arkadaşım gidip incelemeye değecek bir ürün gibi duruyor.

teşekkür ederim kardeşim!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

estf yunus kardeşim, ben espiri bağımında söyledim. lütfen yanlış anlama..aslında yanlış anlaşılmaktan da korktum. Bir video çektik uğraştık, onda da kimsenin ne keyfini ne işini bozmak istemedik. Lütfen sürçil ihsan eylediysek affola.

yok estağfurullah ne demek.inceleme güzel eline sağlık...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.