Şimdi Ara

reedPAD4+ 7inc 8GB 3G Tablet PC - Sim Card, Dual Core, GPS, bluetooth, 1GB RAM, 8 GB Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reedpad yeni tableti piyasaya çıktı özellikleri aşağıda belirtecem

Reedpad4 Plus Özellikleri
    ReedPAD4 (reedpad4plus)
    Ekran ebatı 7 inch
    Dokunmatik teknolojisi Capacitive Multi-touch
    Ekran teknolojisi Flat HD LED - 1024*600
    bağlantı özellikleri 3G, GPS, Bluetooth, Wi-fi (kablosuz ağ) 802.11b/g/n
    Ekran orantısı 16:09
    Ön kamera 0.3MP
    Arka kamera 2MP
    RAM ebatı 1 GB DDR III
    Memory 8GB Flash
    İşletim sistemi Android 4.0
    İşlemci Hızı 1.2 GHz Dual Core A9
    Processor Dual Core MTK 6575,cortex A9. CPU 1.2GHz
    Grafik işlemcisi MALI400MP OpenGL ES 2.0 GPU
    Hareket sensörü 4 yönlü tilt sensörü
    Bağlantı birimleri Host USB girişi, Kulaklık girişi, microSD kart girişi (32GB'a kadar)
    Pil kapasitesi 3500mah
    Pil süresi 10 saate kadar
    Sözlük desteği Dokunarak çeviri, Tüm diller
    Ağırlık 295 Gr.
    Ebatları 197 × 118 × 10.2 mm
    Desteklenen formatlar AVI, AZW, BMP, CHM, DJVU, DOC, EPUB, EPUB (DRM/şifreli), GIF, HTML, JPEG, MOBI, MP3, MP4, PDF Belgesi, PDF (DRM/şifreli), PNG, PPT, PRC, RTF, TXT, TXT, WMW, XLS
    Desteklenen oyunlar Android 3D Oyunlar, Android oyunları, Angry Birds, Resimli puzzle, Satranç, Snake, Sudoku
    Flash desteği Adobe Flash 11, Adobe Flash 12
    Dil desteği Almanca, Arapça, Çince, English, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Türkçe
    Not alma Kalem ile el yazısı, Dokunmatik klavye ile

• işlemcisi nasıl dual core A9 MTK 6575,cortex A9. CPU 1.2GHz işlemci
  • pil herhalde 3 saat anca gider
  • özellikleri fena değil ama reedpad pil sorunu çözemiyor ilk aldığın da 4 saat giden pil 1 ay sonra 2 saatin altına düşüyor buda mobil çihaz için eksi bir özellik.
  • işlemci hakkında bilgisi olan bir arkadaş varmıdır acaba
  • Bende reedpad4+ kullaniyorum bilgilere baktigimda islemci Arm7 1ghz gorunuyor. Cozunurluk 960x600 ic hafiza 512 diger hafiza 6gb. Gelen hicbir uygulama silinmiyordu bende tableti rootadim. Ne var ne yok sildim iyi oldu. Korkmayanlar icin root atmasini oneriyorum. Tum ozellikleri sorunsuz calisiyor. Umarim hepte calisir. Bilgisayara bagladigimda mt65xx adraoid phone olarak taniyor. Driverleri yukleyin ve rootlayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbahce -- 26 Mart 2013; 21:06:49 >
  • Yakın zamanda soru veya sorunlarınız için reederDESTEK'e ulaştınız. Fakat aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmedi ya da hizmetlerimizden memnun kalmadınız.

Size daha iyi destek verebilmemiz ve reeder ürünlerini en iyi şekilde kullanmanıza yardımcı olmamız için 1-2 dakikanızı ayırarak anketimizi doldurabilir veya şikayetinizi bize direkt olarak bildirebilirsiniz.

anket doldur:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?formkey=dEJ6TXVPUlBoSVB1RGZiOEM0TmZYZGc6MQ#gid=0
    şikayet bildir:https://docs.google.com/a/reeder.com.tr/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFFvZUQxSGFxanBwUFc0eV95UlQ1b3c6MQ

Sorunu çözümlenmemiş müşteri kalmasın felsefemizle size daha iyi hizmet vermek için buradayız.

•  reedPAD4+ 7inc 8GB 3G Tablet PC - Sim Card, Dual Core, GPS, bluetooth, 1GB RAM, 8 GB Bellek
  • Arkadaşlar telefonumu garantiye yolladım bu yüzden tabletteki data hattını çıkartıp normal telefon hattımı taktım. Ancak tablet çağrıları almıyor, arayan taraf çalıyor olarak duyuyor ama tablette en ufak bir belirti bile yok. Viber ve Skype dışında tablet üzerinden arama da yapamıyorum, acaba bir çaresi var mı bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Arkadaşlar telefonumu garantiye yolladım bu yüzden tabletteki data hattını çıkartıp normal telefon hattımı taktım. Ancak tablet çağrıları almıyor, arayan taraf çalıyor olarak duyuyor ama tablette en ufak bir belirti bile yok. Viber ve Skype dışında tablet üzerinden arama da yapamıyorum, acaba bir çaresi var mı bunun?

tablette arama özelliği yok zaten kardeşim sadece ağrıları görürsün sen.sms ve net e girersin çünkü arama için ayrı bi cihaz lazm o da bu tablette bulunmuyor.
  • Çözmüştüm zaten garantiye gittiği sırada, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.